Select Page

Categorie: antiromanism

Părinți, urmați exemplul botoșănenilor și apărați-vă copiii de agresiunile anticreștine! Ca urmare a scrisorii semnate de mai multe ONG-uri din Botoșani, Ministerul Educației Naționale emite o adresă în care recomandă instituțiilor de învățământ preuniversitar din Botoșani ” să analizeze cu mare atenție tematica taberelor sau a acțiunilor la care participă elevii minori”. „Ideologia de gen nu are avizul M.E.N. pentru a fi prezentată elevilor minori”

Ce este IDEOLOGIA DE GEN (gender ideology)? De unde vine și cum a fost impusă societății?...

Read More

UPDATE PROIECTUL „STRATEGIA EDUCAȚIE PARENTALĂ” NU A FOST ABANDONAT ! Profesorii le vor preda părinților Educație parentală! Orele de parenting, incluse în fișele de post și în normă. Ministerul Educației lansează ideea introducerii disciplinei opționale „Educație parentală” în școală, la nivelul claselor de liceu, colegii, școli profesionale, universități. Ministerul Educației așteaptă propuneri, sugestii și observații pe adresa de e-mail claudia.teodorescu@edu.gov.ro

Cu ceva timp în urmă ne întrebam dacă Proiectul de (Re) educare parentală a fost cu adevărat...

Read More

Proiectul „Strategiei de educaţie parentală” nu a fost abandonat. Ministerul Educatiei derulează deja un alt proiect de diversificare, multiculturalizare şi „LGBTizare” a societăţii româneşti numit „CRED”. O (re) educare parentală obligatoriu atrage după sine și crearea unui organism menit să evalueze rezultatele. Se va crea cumva un Barnevernet românesc?

Strategia Națională pentru așa zisă Educație parentală( de fapt o” reeducare în spiritul...

Read More
Loading

Subiecte