În ultimele 3 luni cu toții am auzit multiplele scopuri ale Pandemiei regizate de Covid19:

– distrugerea economiei mondiale și dependența de sistemul corporatist de furnizare a orice, de la mâncare, energie, internet, alte consumabile, etc.

– anularea folosirii combustibilor fosili!

– forțarea Legii Vaccinării Obligatorii în toate statele;

– anularea banilor lichizi și înlocuirea cu moneda digitală (cripto-monedă) prin sistemul de blockchain!

– vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocipul, despre care deja se știe că va fi prezent în vaccinul antidot “contra” Covid19!

Însă până la vaccinul propriu-zis, sistemul mondial antihristic – pretextând “grija pentru sănătatea oamenilor – își propune să le ia temperatura craniană tuturor oamenilor prin anumite dispozitive termice, iar acestea se preconizează că vor fi montate în autobuze, firme, instituții publice, șamd!

Costul unui astfel de scanner este de 12.000 de euro, adică aproximativ 60.000 de lei (600 de milioane de lei vechi), și întrebarea care se ridică este: De ce să fie nevoie de o asemenea infrastructură, intruzivă, și mai ales foarte scumpă?.

Citiți în articolul de mai jos scopul cu care vor fi montate, și anume în fiecare zi să fie luată temperatura angajaților, șamd!

https://www.mediafax.ro/social/pregateste-te-sa-te-intampine-termoscanerele-la-usa-scolilor-si-a-gradinitelor-sistemul-este-deja-in-testare-19108188

Fiind un dispozitiv atât de scump și ultra-sofisticat deținând tehnologie de ultimă generație, Inteligență Artificială, inclusiv kitul de Recunoaștere Facială, access la bazele de date naționale și internaționale, evident că va exista posibilitatea să identifice în orice moment dizidenții sistemului, și pe baza unei temperaturi eronate să dea semnalul către Poliție pentru a-i sălta pe oamenii respectivi!

Cine să apere drepturile oamenilor la vreme de “suspendare” a democrației!? Nu vedeți că toată lumea e distrusă de acest sistem inchizitorial, care pretextând că previne răspândirea unui virus a cărui existență NU a fost dovedită – ne distruge economia și libertățile de orice fel!? Așa că cereți cu toții, la unison, ca această stare să înceteze, narațiunea oficială – a existenței și periculozității virusului – să fie lepădată, și să ne luăm cu toții înapoi drepturile umane normale pe care le avem daruite de la Dumnezeu adevărat!

Ca să nu mai zic de faptul că întreaga pandemie e o regie sinistră si complet fabricată, gândiți-vă că un om poate avea o temperatură ridicată din orice alt motiv, nu că ar fi bolnav de Covid19:

– poate fi răcit; -poate avea altă gripă; -poate fi supraponderal și suprasolicitat de vreun efort;

– poate avea orice altă afecțiune;

Iar regula pe care vor să o impună este că cine e găsit cu o anumită temperatură minimă, să fie săltat de Poliție, căci sistemul scannerelor dotat cu Inteligență Artificială va alerta cea mai apropiată circă de poliție pentru a-l carantina pe respectivul om!

În ce pușcărie digitală, inumană, ne băgăm, doar pentru că așa vrea Tătaru, Arafat, Bill Gates, OMS și Rockefeller?

.

Nelu Tătaru:

Vom stabili procedura de dotare a tuturor instituțiilor publice cu termoscannere. Sistemul va fi implementat inclusiv la mijloacele de transport în comun. De asemenea, într-un anumit interval de timp pe care îl vom stabili, toți angajații economici vor fi obligați să ia zilnic temperatura angajaților sau să își achiziționeze termoscannere. Termoscannerele vor fi dotate cu camere video pentru ca persoana să fie identificată iar în cel mai scurt timp un echipaj de poliție o va prelua în siguranță și o va preda celui mai apropiat spital unde cu demnitate i se va stabili riscul epidemiologic.

================

NICI ACUM NU VĂ DAȚI SEAMA CĂ FACEȚI PARTE DINTR-UN EXPERIMENT GLOBAL???

,

Știți de la ce temperatură corporală vei fi încadrat oficial că ești suspect de Covid19?

R: de la temperatura de 38,4 Grade Celsius!

Aloooo, teroriștilor, fasciștilor medicali, impuneți o tiranie globală folosindu-vă de un pretext atât de nesustenabil!?

Normal că o faceți pentru că voi nu știți de Dumnezeu, de țară, de omenie, de patriotism, de iubire a aproapelui, ci funcționați după chipul și asemănarea lojelor masonice din care faceți parte, loji care vă impun cu mână forte toate aceste abuzuri!

Să răspundă cineva de ce spitalele sunt închise pe tot pământul și au pază strictă, și de ce există monopol în opinia publică cu privire la raportarea cazurilor de Covid19?

Să se răspundă de ce s-a dat o lege prin ordonanță militară prin care se spune că doctorii sau personalul medical care nu raportează decât spre Centrele județene, să fie sancționați drastic!? Cine sunt acești “pandemiști globali” care ne amenință medicii să nu cumva să vorbească liber despre Covid19?

Să se spună de ce există cenzură la toate nivelurile, iar doctori precum Andrew Kaufman, Rashid Buttar, și alții care au altă opinie față de Pandemie, de ce ei nu sunt lăsați să își spună punctul de vedere?

De ce nu se dezbate public faptul că încă din 2010, fundația Rockefeller a conceput acest plan al izolării mondiale?

Revenind la termo-scannere – O temperatură obișnuită a unui om este de 37 de grade Celsius, iar la o variație de doar un grad în plus să fim încadrați la suspecți de Covid19???

Asta ne demonstrează despre ce e vorba – nu are deloc legătură cu sănătatea, ci are legătură cu CONTROLUL, pentru că scopul lor pe termen lung, după ce vor fi fost marcați izotopic oamenii este acela de a-i identifica din vreme pe cei care nu sunt cipați, iar ei acum – prin montarea de aceste termo-scannere – nu fac decât să construiască infrastructura tiranică de care au nevoie!

Iar dacă vei fi săltat pentru că ai apărut pe nu-știu ce scanner la hale, la magazine, sau în vreo piață că ai o temperatură de minim 38,4 grade Celsius, vei fi carantinat forțat unde vrea sistemul, și testat de Covid19!

Dar ce să spunem despre acele teste, sau măști deja infestate, și descoperite de jurnaliști din Olanda sau Marea Britanie:

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/30/uks-attempt-ramp-coronavirus-testing-hindered-key-components/

https://www.thedailybeast.com/coronavirus-test-kits-have-been-contaminated-with-coronavirus-says-report

Adică dacă noi, oamenii simpli îi prindem pe cei din spatele Pandemiei că joacă murdar, nu se întâmplă nimic? Iar dacă cumva sunt demascați, tot noi – “cetățenii jurnaliști” – suntem cenzurați?

Oamenilor, nu vă mai supuneți sistemului antihristic, că altfel, niciodată nu se va mai reveni la normalitate!

Iar acum urmează înșelăciunea lor de dinainte de ciparea prin injectare:

Aceste scannere, care vor fi puse la dispoziția tuturor autorităților și forțate în a le utiliza, au rolul de a MARCA IZOTOPIC OAMENII!

Adică de a-i ștanța pe frunte cu codul de bare! Acesta va fi invizibil la început, însă la momentul la care va decide regimul antihristic global, codurile de bare se vor aprinde pe frunte (vor emite fotoni) și vor fi vizibile tuturor!

Citiți articolele ce există deja de un an de zile pe subiectul ăsta (și care se află la sfârșitul prezentului text)!

Priviti video-ul cu marcarea izotopica explicat in cei mai simpli termeni cu putinta!

https://www.youtube.com/watch?v=lDTL5lJgW34&t= – Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor

Ați văzut ce se spune, că șeful Regional al Imigrației din Rusia a folosit această tehnică pe copila sa de doar 5 luni, iar apoi a spus că nu va mai fi nevoie de nicio poză pentru fetiță, căci va fi în sistem pentru totdeauna! Ce înseamnă asta, că nu mai e nevoie de nicio poză?

Căci craniul unui om e clar că se schimbă de la vârsta de 5 luni până la, să zicem vârsta buletinului, adică 14 ani – așa că de ce nu mai e nevoie de nicio altă identificare?

Răspunsul este că odată marcată fruntea omului respectiv, acea marcare va sta și va dăinui în acel om pt totdeauna!

Acum priviti și invenția în acest sens, cu toate asemănările de rigoare: forma aparatului, faptul că se pune pe ascuns, totul se face în mai putin de o secundă, în instituții de stat și private, marcare permanentă, nu oate fi ștearsă, și mai ales scopul cu care se face – CA SĂ ȚI SE MAI DEA POSIBILITATEA DE A MAI RĂMÂNE INTEGRAT ÎN SISTEM, nu cumva să fi văzut ca pe o “amenințare” pt ceilalți!

– patentul în acest sens – https://patents.google.com/patent/US5878155A/en – de unde reiese că tehnologia există deja!

Iar în final, vă invit să vedeți ce anume pățesc cei care se vor lăsa marcați!

https://www.youtube.com/watch?v=E0T_S2XOT4U

Concluzia e că NU trebuie să semnați niciun formular, nici măcar acord de principiu nu trebuie să vă dați acordul ca să vă fie luată temperatura cu aceste aparate ultra scumpe, impuse prin amenințări penale și contravenționale, și atât de avansate!

      Pe lângă inchiziția cu vaccinurile cu cip, statul antihristic mai urmărește și altceva – marcarea izotopică a oamenilor – marcare ce vor să o facă pe ascuns pretextându-se luarea temperaturii oamenilor!

Poate că nu credeți că marcarea izotopică se face pe ascuns, însă să vă dau un exemplu simplu de tot: -la întronizarea papei Francisc, când s-a cântat în catedrala San Pietro “isus e fiul lui lucifer (diavolul)”, oare de ce nu s-a răsculat nimeni spunând că “asta e o blasfemie!”? Ce “creștin” poți fii dar să nu protestezi la o asemenea blasfemie? De ce nu a protstat nimeni atunci? Nu a protestat nimeni deoarece toți cei prezenți la acel moment erau deja marcați pe frunte sau pe mână!

https://www.youtube.com/watch?v=7XH8PKK5wuU

Asta face Marcarea Izotopică – te controlează mental total fără să îți dai seama de aceasta! Nu mai ești om – ci ai murit sufletește în acel moment, și ăsta e MOTIVUL PRINCIPAL pentru care vor să impună pe ascuns tuturor această procedură – ca să îi facă pe oameni nereactivi la apariția antihristului, și prin urmare să îl accepte ca împărat pe tot pământul și ca pe dumnezeu!

Gândiți-vă un pic și ieșiți din zona de confort relativ în care vă aflați – oare OMS vrea binele acestei lumi, când ea de fapt distruge o economie mondială plecând de la un motiv fabricat?

Oare OMS vrea binele oamenilor când pune monopol pe dezbaterea privind existența, virulența, tratarea și prevenirea apariției virusului/bolii?

În Spania amenzile pleacă de la 100 de euro, la noi de la peste 400 de euro! Acolo amenda maximă e de 500 – 1000 de euro, iar la noi de peste 4000 de euro!

Și gândiți-vă la raportul dintre salariile sau veniturile dintre România și Spania!

Gândiți-vă la diferențele dintre România și Spania!

Ce interese au acești teroriști globali devreme ce în România sunt cele mai mari și mai multe amenzi în perioada pandemiei?

Iată despre ce e vorba – știu antihriștii că mai e un pic de conștiință liberă în România, ca de altfel și în celelalte state ortodoxe, și astfel îi înfierează pe mai marii statului să impună asemenea tiranii, să imprime asemenea stare de spirit plină de teroare, în care dacă ai primit o asemenea amendă de 20.000 de lei (200 de milioane lei vechi) mulți dintre oameni se îmbolnăvesc pe sistem nervos, iar alții după cum deja au fost câteva cazuri – se sinucid de supărare și deznădejde!

Rețineți detaliile tehnice despre tot acest proces al MARCĂRII IZOTOPICE, cu mențiunea că acelui scanner îi trebuie doar o secundă pentru a imprima codul de bare nanometric pe fruntea omului!

Feriți-vă de așa ceva toți cei care înțelegeți despre ce e vorba și care mai aveți o fărâmă de conștiință în voi!

Dar și dacă nu pricepeți detaliile tehnice, și dacă sunteți slabi de înger, și dacă nu credeți că acum a început prigoana fățișă a tuturor oamenilor, în special a creștinilor, și dacă nu înțelegeți toate acestea, măcar priviți înlăuntrul vostru și întrebați-vă:

“De ce e atâta grabă, ură și monopol în aceste proceduri ale OMS, ale statului inchizitorial, în aceste ordonanțe militare, în care dacă nu te supui normelor lor vădit false, abusive și idioate, să fii scos în afara sistemului, să fii amendat, carantinat, izolat, băgat la pușcărie, eventual ghilotinat, șamd?

Ce interes să ascundă toată această ferocitate, încât nu se permite în media vreo părere alternativă!?

Ce ascund cei ce se află în spatele Pandemiei de cenzurează orice la foc continuu?

Ce ascund de vor ca nici măcar un zâmbet să nu mai vedem pe stradă, căci e obligatorie masca?

Ce ascund de nici fața liberă nu ne-o lasă, fiind obligatorii și ochelarii în perioada următoare?

Ce ascund ei de nu lasă mai mult de 3 oameni să se strângă, și prin asta previn orice tip de protest? Ei știu că perioada asta e foarte critică pentru ei, căci i-am putea da înapoi cu tot procesul lor satanic dacă lumea ar lua aminte la dovezile deja disponibile peste tot despre planul lor – așa că până termină ei de montat sateliții 5G, și până îi marchează izotopic pe oameni, există posibilitatea să fie demascați în totalitate și trași la răspundere masiv de tot! De aceea nu lasă niciun tip de PROTEST să fie măcar posibil, căci nici în perioada de relaxare nu ai voie să te strângi 3 oameni la un loc – atât de teamă le este de protest popular, căci la câte demascări au avut loc, imediat bulgărele de zăpadă s-ar rostogoli împotriva lor!

Ei ascund exact ce veți găsi în aceste pagini – faptul că e un război între slugile satanei și oameni, cu scopul de a te cipa sau de a te distruge dpdv civil, iar înșelăciunile alternative sunt multe!

Căci asta e alternativa – moartea civilă!

Nimeni nu vorbește despre marcarea izotopică, deși sunt mulți dizidenți ai NOM, începând cu David Icke, Alex Jones, șamd!

Ei fie nu știu că există așa ceva, fie nu sunt lăsați să dezbată asta!

Recapitulare:

Există tehnica de marcare izotopică a oamenilor încă din 2008, ea se face cu ajutorul unui scanner specializat în mai puțin de o secundă, după cum ați putut citi în patentul de mai sus;

– singura condiție pentru a fi o marcare eficientă este ca oamenii să acepte această procedură în mod VOLUNTAR, adică prin consimțământ prealabil, scris sau de orice altă natură!

– acceptarea procedurii respective se poate face folosindu-se de orice justificare – că vrei să fii în sistem, că vrei să fii sănătos, că vrei să ai drepturi și libertăți, că vrei să fii monitorizat, sau că vrei să ți se ia temperatura!

Însă trebuie să fim conștienți – dacă e atâta ferocitate legislativă, punitivă, atâta inchiziție din partea acestor antihriști, e clar că ăsta e scopul lor ultim – marcarea oamenilor!

Iar acum un cuvânt pentru cei cu noțiuni teologice: știm că anthristul care va fi prezentat lumii e satana din adâncuri întrupat într-un trup uman, și știm că el când a fost arhanghel a vrut să fie ca dumnezeu, adică să fie perceput ca dumnezeu, motiv pentru care a și fost izgonit de Dumnezeu adevărat din Rai, și trimis în iad!

Lucifer, la fel ca orice entitate stăpânită de mândrie, din iad a urzit următorul plan care să îi facă pe oameni să îl perceapă ca fiind dumnezeu!

Despre asta e vorba – dracu vrea să se arate oamenilor ca și dumnezeu pe pământ! Însă înainte de a se arăta public omenirii, slugile sale trebuie să îi pregătească calea, și fie să îi cipeze pe oameni, fie să îi omoare, astfel încât să nu i se opună nimeni în vremea împărăției sale de 3 ani și jumătate!

Despre asta e vorba aici – slugile satanei vor să ne cipeze sau să ne omoare astfel încât să îi cânte în strună toți antihristului – să nu existe opozanți!

Se pregătește calea, astfel încât să nu mai rămână în sistem decât cei care se supun legilor statului antihristic!

Ce spunea un sfânt (de căutat pe net) cu privire la acest lucru: “în vremea de apoi, cel ce se va conforma legilor civile, se va considera că s-a lepădat de Dumnezeu”, și asta ce înseamnă?

Cum să te lepezi de Dumnezeu prin a fi de acord cu unele norme ale statului?

Păi tocmai ce v-am spus – dacă vei fi de acord să fii marcat izotopic, îți vei pierde sufletul, căci vei avea nanocipul în tine, pe frunte! De aceea acest sfânt a spus că “Se va considera că te-ai lepădat de Dumnezeu!”.

Luați aminte, că timpul e scurt!

https://www.youtube.com/watch?v=5HByp-pK9io&t=328s

.

Articol 1 – Marcarea cu semnul fiarei prin intermediul semnăturii conform căreia în mod voluntar suntem de acord cu deținerea unui document biometric.

12 iunie 2019
La urmatoarea adresă https://patents.google.com/patent/US5878155A/en puteti găsi detalii înfiorătoare pentru un creștin despre invenția marcării umane cu tatuaj invizibil în vederea securizării tranzacțiilor comerciale electronice.

Încă din titlu ne dăm seama că cei care vor fi fost marcați cu asemenea procedură sunt parteneri de vânzare-cumpărare ai unei TRANZACȚII ELECTRONICE. Iar această tranzacție presupune deținerea unui act biometric, fie ca și cumpărător, fie ca vânzător. Iar ca să deții asemenea documente biometrice e nevoie de o semnătură prealabilă. Conform patentului de mai sus, marcarea are loc în momentul voluntar în care omul acceptă să primească actul biometric necesar tranzacției. A semna că ești de acord cu asemenea documente poate semnifica că ești de acord cu întreg sistemul, iar promotorii acestuia, fiind vicleni – îi marchează pe bieții oameni fără ca aceștia să știe în totalitate cu ce au de-a face.

Știți că mesajul Cărții Apocalipsei spune că “nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă dacă nu va avea semnul fiarei pe frunte sau pe mână”, adică nimeni nu va putea să ia parte la tranzacțiile electronice fără să aibe semnul pe mână sau pe frunte.

Vedem peste tot că documentele biometrice sunt scanabile, citibile, și astfel rezultă că și semnul fiarei din omul care îl va primi va fi tot de tip scanabil. Ca sa fie scanabil, el trebuie să fie de forma unui cod de bare, iar în articol se spune clar că se va marca în omul respectiv “un tatuaj invizibil și indelibil (care nu poate fi șters)”.

Iată cum se poate concluziona că această marcare cu tatuaj invizibil pentru a cumpăra sau vinde este tehnica de trimitere a oamenilor în iad!

De-asemenea, din secțiunea Abstract a patentului diabolic de mai sus aflăm următoarele:

“Un cod de bare este tatuat pe individ. Înainte ca tranzacția să se finalizeze, tatuajul este scanat cu un scanner. Caracteristicile acestui tatuaj sunt verificate (comparate) cu cele existente deja în baza de date computerizată, pentru a se verifica identitatea cumpăratorului. Odata verificată, vânzătorul poate finaliza tranzacția.”

Din acest pasaj reiese că marcarea cu tatuaj invizibil, cât și verificarea acestuia se fac simultan, aproape instantaneu.

*Marcarea de acest tip are loc instantaneu. (în mai puțin de o secundă). Exact ca la scanarea unui produs achiziționat în supermarket.

În continuare, patentul NU se ferește să spună că “este destinat identificării persoanei” – de unde reiese că odată primit, nu-l mai poți scoate, devine al tău, devine personal, te vei identifica cu el, și el cu tine.

Iată semnificația semnului fiarei, conform unor părinți aghioriți:

“Eu sunt al tău. -Da, tu ești al meu. Te urmez de bună voie, iar nu cu forța. Și eu din voia ta te primesc pe tine, iar nu cu forța”. (Cartea “Stareții – despre vremurile din urmă”, pagina 367, 2007).

În continuare, textul de mai sus spune că: “Rețelele computerizate deținute de către instituțiile financiare au creat deja puncte pentru asemenea tranzacții în moduri neprevăzute (inimaginabile)”.

În mod clar, aici inventatorul face referire la bănci, căci în cadrul acestora omul semnează primirea unui act biometric cum ar fi cardul de debit sau de credit, de tip contactless sau nu.

Mai departe vine admiterea din partea sistemului că acest tip de marcare este unul pe viață: “Au mai existat metode de identificare permanentă a indivizilor, de unde reiese că această tatuare invizibilă din partea computerelor instituțiilor financiare este pentru totdeauna.

Apoi se povestește cum această “invenție” ar putea să fie asemănată cu o gravare (incizare), dar în același timp ne spun ei că “să stăm liniștiți, nu ar putea ei, din motive de conștiință, să folosească așa ceva în alte scopuri, ci doar pentru identificarea umană pentru tranzacțiile cu bani electronici”. Problema noastră, a creștinilor, nu este dată de scopul în care ne sunt prelucrate datele personale, ci în faptul că, Doamne ferește, am putea primi în noi semnul diavolului! Știm cu toții că orice cod de bare are în el inscripționat semnul 666, care este semnul satanei. Păi dacă acest semn este inoculat în om pentru totdeauna, cum să mai aibe omul respectiv nădejdea mântuirii propriului suflet, după ce va muri trupește?

Oare nu știm ce ne spune Fiul lui Dumnezeu? Spune că “nimic spurcat (necurat) nu va intra în Împărăția Tatălui Meu!”, deci nici omul care va avea în corpul său semnul diavolului nu va ajunge în Rai!

Apoi se spune că „respectivul cod de bare tatuat (gravat) în om este unic, și că cerneala folosită la tatuare este invizibilă”.

Tehnica de folosire a unei asemenea proceduri se numește STEGANOGARFIE. Iată cum este definită această știință:

“Cuvântul Steganografie (steganography) (a nu se confunda cu stenografie) vine din limba greacă unde steganos înseamnă ascuns și graph înseamnă scris. Am putea spune că steganografia este știința sau arta de a scrie mesaje ascunse astfel încât existența lor să fie cunoscută numai de destinatar și expeditor.”

„Acest tatuaj este preferabil a fi plasat pe antebrațul individului” – spune în continuare inventatorul. Iar aici, evident că avem de-a face cu încă o “coincidență” legată de locul unde ne spune Cartea Apocalipsei că va fi plasat semnul numărului fiarei.

Ca un fapt divers, în China, creștinii nu au Biblie care să conțină Cartea Apocalipsei. Oare de ce? Tocmai ca să nu se sesizeze și să refuze semnul satanic!

Luați aminte, dragi români, căci acest cuvânt nu este doar alarmant, ci este destinat a vă deschide conștiințele, și măcar pe ultima sută de metri să ne ferim de cursa vrăjmașului din adâncuri, refuzând documentele biometrice!

Părintele Paisie Aghioritul spunea “Important este să nu fie luat semnul fiarei!”, adică spunea cu alte cuvinte, că alte neputințe (greșeli) mai pot fi reversibile, adică pocăibile, însă cel care primește semnul diavolului în corpul său, nu se mai poate pocăi și este destinat pierzării veșnice.

Justificarea sistemului vis-a-vis de implementarea acestor tatuaje invizibile este dată de faptul că cardul poate fi clonat și /sau furat, iar tatuajul respectiv nu poate fi furat.

“Cerneala folosită se numește Invisible Skin Marking Ink” (cerneală invizibilă pe piele de marcare (gravare).

“Tatuajul poate avea orice formă și mărime”, așa se spune în patent, iar “cine are un asemenea tatuaj nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”. Din această afirmație reiese fără doar și poate că avem de-a face cu semnul satanei, pentru că este de ultimă generație acest tatuaj, de vreme ce nu are nevoie de nimic în plus, căci va îngloba totul odată cu datele financiare ale individului, documente, certificate, adresă, stare de sănătate; practic, în acest tatuaj va fi înglobat tot dosarul omului respectiv.

În continuare se spune că “această tehnică de marcare este posibilă și prin intermediul tatuajelor vizibile ochiului uman”.

“Pentru a putea fi scanat un asemenea tatuaj invizibil este nevoie de scanner cu ultraviolete”.

“Acest tatuaj poate fi folosit în tranzacții de îndată ce a fost primit”.

Concluziile inventatorului, pe scurt:

“Metoda aceasta facilitează tranzacțiile prin următorii pași:

– arătând identitatea cumpărătorului;

– aplicând cumpărătorului cerneala invizibilă pe mână formând un tatuaj; și

– conectând prin scanare datele de pe tatuajul cumpărătorului cu baza de date existentă”.

De-a lungul ultimilor 10 ani, avem de-a face cu 3 tipologii de simbioză între om și înalta tehnologie:

– prima a fost HOLDABLES – adică deținerea de dispozitive tehnice;

– a doua generație a fost WEARABLES – adică purtarea de device-uri hi-tech (ear-plugs, smart-watch, hands-free, smart bracelet, șamd), iar

– a treia și ultima categorie este IMPLANTABLES – adică dispozitive implantabile, gravabile, tatuabile, și care odată primite nu mai sunt reversibile, identificându-se cu persoana respectivă pentru totdeauna! Injecția cu cip subcutanat, tatuajul electronic, marcarea izotopică, marcarea de mai sus sub toate formele ei, șamd).

Cine crede că războiul contra diavolului și a vicleșugurilor sale este ceva simplu, se înșeală amarnic. Acesta nu va veni niciodată la om să îl întrebe: “Iei semnul fiarei ca să te duci în iad?”, ci întotdeauna va veni cu o justificare gen, binele comun, avansul tehnologic, norme europene, etc.

Ce ne spune Sfântul Paisie atunci când este întrebat referitor la semnul fiarei:

-“Părinte, atunci când vor veni aceste vremuri, oare ni se va pune cu forța pecetea diavolului?”, iar părintele răspunde:

“Nu, nu vor pune cu forța, ci fiecare va merge să îl primească din proprie inițiativă. Vor fi europeni (adică cu bun simț aparent) cu noi, dar nimeni nu va putea să rămână în sistem fără să aibe semnul fiarei”.

Așadar, este o solicitare voluntară din partea omului atunci când semnul va fi plasat în el. Omul va dori să cumpere sau să vândă, și astfel se va considera că este de acord cu sistemul biometric respectiv. Cu toții știm ce este un card contactless, și știm cum poate fi scanabil, citibil de la distanță, iar în momentul în care semnăm că vrem să deținem un asemenea dispozitiv, sistemul poate lua de bună semnătura noastră pentru a ne implanta (grava) și pe noi (în corp), și așa cum cardul este scanabil, să fie scanabil și tatuajul respectiv. Ferească-ne Dumnezeu pe toți de asemenea cădere!

Pentru că ceea ce pregătesc și deja se implementează în lume este ceva premeditat de mulți ani de zile, înțelegem acum de ce presa favorizează mediatizarea tatuajului, și de ce sportivi, artiști, oameni celebri, promovează acest cult al tatuării – tocmai ca în mentalul colectiv să se inoculeze ideea că tatuajul este ceva normal, ceva de dorit, și ceva fără de care nu se poate trăi.

Și nu numai atât, dar și copiii foarte mici sunt obișnuiți cu acesta, de vreme ce la anumite bomboane au abțipild cu tatuaj temporar.

Ca un fapt divers, numele inventatorului acestei tehnici de marcare prin tatuaj invizibil este Thomas Heeter – are o similaritate cu termenul Heater (încălzitor), și dacă ne gândim ce îi așteaptă în veșnicie pe cei care primesc semnul fiarei:

Dacă se închină cineva fiarei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; și va fi chinuit în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei și numelui ei și oricine primește semnul numelui ei! Apocalipsa 14:9-11,

ne dăm seama că nimic nu este întâmplător.

 

Articolul 2 – CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser!?
7 septembrie 2019

.

Zilele trecute cu toții am putut fi martorii cipării unui bărbat din Rusia cu un cod de bare, primit într-o bancă comercială, atunci când și-a dat acordul să fie înregimentat biometric, prin amprentare și scanarea feței sale!

Modul prin care această procedură se efectuează este următorul: atunci când este fotografiat, individul stă nemișcat, iar aparatul trimite către fruntea lui nanoparticule (cellule vii) invizibile ochiului uman! Odată ce acestea se instalează în om, acestea vor intra până la ADN-ul său și vor accesa întregul organism. Timpul de activare al cipului variază între 8 și 12 luni!

Însă acest articol nu este doar despre cazul acelui bărbat din Rusia, ci se referă mai degrabă la modalitatea prin care un organism uman este “pregătit” pentru a primi acest cip nanometric.

Pentru cine nu știe ce dimensiune reprezintă măsura nano, aceasta este 10-9 metri, adică 1 metru împărțit la un milliard, sau UN MILIMETRU ÎMPĂRȚIT LA UN MILION. Aceste nanoparticule sunt atât de mici încât nu se pot vedea nici măcar la microscop!

Datorită avansului tehnologic – de a manipula materia până la nivel nanometric – a luat naștere ceea ce numim astăzi nanotehnologie, însă cunoaștem cu toții că de-a lungul istoriei, saltul tehnic nu a dus doar la prosperitate, ci și la CREAREA DE ARME care mai de care mai distructive! La fel este și cazul acum, cu bio-arma CHEMTRAILS (dârele chimice șpreiate din avioane).

Acestea reprezintă cea mai avansată armă a grupării Noua Ordine Mondială în vederea controlării omenirii!

Am explicat în articolul  Chemtrails ce forțe, persoane, și servicii de intelligence sunt implicate în această mega-conspirație, și mai ales de ce nimeni nu îndrăznește să oprească acest atentat bio-terorist la adresa omenirii!

Motivul ocult pentru care se șpreiază are legătură directă cu ciparea oamenilor de la distanță (exact ca în cele 2 videoclipuri de mai sus) prin raze laser cu nano-particule, și voi explica aceasta în cele ce urmează!

Dr. Raenna Jennings despre chemtrails și nanoparticule!

Cardiologul Dr. Raena Jennings din Texas, SUA, explică într-un limbaj cât se poate de simplu cum ne afectează intern aceste nano-particule șpreiate din avioane!

***Ce este în paranteză sunt adăugirile mele!

Chemtrails conțin: Mercur, Aluminiu, Bariu și Stronțiu (toate metale toxice), dar și celule roșii – mycoplasma care reprezintă un virus care poate pătrunde în ochi, gură și nas și cauzeaza pneumonia;

Alte elemente care se șpreiază sunt quantum dot dye (colorant cuantic = puncte quantice colorate) – și reprezintă nanoparticule foarte mici, adică ceea ce se numește “smart dust” (praf intelligent) care are proprietatea de semi-conductor – adică poate transmite și recepta semnal electro-magnetic. (Cu alte cuvinte, din cauza ingerării acestor nanoparticule, se explică cum de corpul uman, după ce a fost cipat, poate transmite informații despre el însuși, căci de vreme ce e plin de nanoparticule inteligente, acestea transmit non-stop date către sistemul de sateliți. Aveau dreptate rușii din documentarele de mai sus că omul cipat se transformă în “turn psihotropic”, iar explicațiile doctorului Jennings vin să confirme acest lucru).

Odată ce aceste nanoparticule sunt ingerate, corpul nostru va putea emite bio-fotoni care vor putea emite lumina ADN-ul nostru (țesutul)! (așa se explică de ce după activarea cipului nanometric, semnul fiarei se va activa luminând pe frunte, devenind verde!

Prin urmare – cei care șpreiază – după aceea POT MODIFICA CONȘTIINȚA UMANĂ! (aduceți-vă aminte ce spunea doamna Petrescu – Aspazia Petrescu despre particula NASA: “orice om la fecundare a primit în el scânteia divină (conștiința că există Dumnezeu)”, iar acum, cei răi, prin modificarea conștiinței umane (prin cipare) îl trimit pe om în iad! Știm cu toții că “omul este făcut după Chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, însă dacă cei răi scot din om conștiința divină, omul respectiv chipul cui îl va lua? Va lua chipul diavolului, și tocmai de aceea va fi IMPOSIBIL ca cineva să se mai mântuiască după ce a primit cipul nanometric!).

Orice om are o frecvență energetică unică (o aură), însă odată ce ingerează aceste nanoparticule, frecvențele sale își reduc intensitatea! (aceste nanoparticule întinează/murdăresc persoana respectivă).

Pentru alterarea sistemului uman, ei încep prin VACCINARE, în special prin cele anti-gripale! (apoi explică cum anume vaccinurile dăunează întregului Sistem Nervos prin eliminarea rolului benefic din organism al Cuprului, și cum odată anihilat efectul Cuprului, corpul va căuta să îl înlocuiască cu altceva, iar aici vine “soluția salvatoare” prin chemtrails, prin BARIU ȘI STRONȚIU);

Și de ce acest lucru e important? (Adică înlocuirea Cuprului cu Bariu și Stronțiu) – Deoarece Cuprul nu este electromagnetic, iar Bariu și Stronțiu sunt electromagnetice! (cu alte cuvinte, Cuprul nu emite unde la distanță, unde atât de necesare pentru cei răi de a urmări de la distanță oamenii cipați. Așadar, pentru ca chemtrails să aibă efect asupra oamenilor, prima etapa de alterare este vaccinarea, apoi chemtrails, și ultima etapă este ciparea propriu-zisă!)

Odată ce s-a făcut această alterare (prin vaccinare), devenim foarte sensibili la radiațiile magnetice externe (adică la manipularea comportamentală), și PUTEM EMITE ȘI PRIMI SEMNALE RADIO EXACT CA ȘI O ANETENĂ! (IATĂ DE CE RUȘII DIN MATERIALUL VIDEO AVEAU DREPTATE – omul devine o antenă psihotropă! Devine cyborg, după cipare. Însă înainte de cipare, vaccinarea și chemtrails îi oferă “pachetul întreg” de ingrediente în aceste sens!)

Așadar, atunci când respirăm, “praful intelligent” = smart dust, adică nanoparticulele, ÎNCEP SĂ FORMEZE CRISTALE ÎN INTERIORUL CORPULUI TĂU! Acestea se mai numesc PIEZO CRISTALS! Atunci când se presează un cristal, acesta va emite căldură, și astfel existând în noi acestea, în jurul creierului se formează practic un “creier” nou, dar care va fi capabil să emită radiații prin această piezo-tehnologie!

Prima aplicație a electricității Piezo a fost în Războiul din Golf, în Kuweit (anii 1990-1991)! După ce au șpreiat chemtrails peste oamenii de acolo, i-au atacat cu un semnal electro-magnetic astfel încât toți opozanții au început să tremure și să înghețe, astfel încât victoria a fost simplă!

Apoi am făcut studii detaliate asupra plămânilor veteranilor de război și s-a demonstrat că aceștia (plămânii) erau plini de aceste cristale Piezo!

Motivul pentru care chemtrails poate fi atât de eficient este pentru că componentele sale sunt amestecate cu Black Goo (substanță neagră)! (Black Goo reprezintă praf foarte fin preluat de pe meteoriții (pietrele) care au căzut pe pământ! Despre originea lor se crede a fi extratetrestră; satanică).

Acest praf inteligent poate reprograma sau modifica conținutul genetic al persoanei în care pătrunde, și având în vedere că în cazul bărbatului din Rusia că a fost marcat pe frunte cu celule vii nanometrice, de fapt, PENTRU A INTRA PÂNĂ LA ADN-UL UMAN, acestea s-au “întâlnit” cu ceea ce intrase deja în om (quantum dot dye) prin inhalarea chemtrails.

Așa se explică de ce odată marcat un om, IMEDIAT corpul acestuia “acceptă” aceste nanoparticule, pentru că organismul uman fusese “obișnuit” în prealabil cu aceste nanoparticule în ultimii ani, ingerându-le peste tot: prin aer, apă, mâncare, șamd!.

Poate că aceste explicații ale doctorului american par SF pentru unii dintre voi, însă ele se intersectează foarte bine cu ceea ce am văzut deja, și anume – ciparea de la distanță – a unui om!

Da, nanoparticulele există! Pot fi modulate precum niște celule vii și integrate de îndată omului care le primește!

Chemtrails există și conțin exact ceea ce spune doctorul!

Vaccinurile există și cauzează atât de mult rău!

Pe lângă dovezile vizibile imediat ale planurilor celor răi, ne mai putem da seama de ce aceste sfere de activitate sunt atât de importante pentru Noua Ordine Mondială: în toate se aruncă zeci de mii de milliarde anual, și în toate nu ți se dă voie să vorbești având altă opinie față de versiunea oficială!

TOATE ACESTE ȘPREIERI AU UN SINGU SCOP – să altereze funcționalitatea corpului uman și de a-l face “pregătit” pentru a primi semnul fiarei!

Toate acestea vi le spun cu dublu scop:

1. există o singură metodă prin care cineva poate anula efectul acestor nano-materiale pe care le inhalăm de sus, iar aceasta este sfânta Taina a Euharistiei (Împărtășaniei) Ortodoxe! Prin sfânta Împărtășanie Ortodoxă, săvârșită la slujbele ortodoxe, nu la slujbele întinate de erezia ecumenistă, se poate anula efectul nanomaterialelor inhalate din aer! Acestea întinează corpul, iar sfânta Euharistie anulează această întinare! Evident că în cazul primirii cipului nanometric nu se mai poate face nimic, așa că mergeți la slujbele ortodoxe ale părintilor ortodocși cât se mai poate! Îi puteți găsi pe aceștia și sub denumirea de “îngrădiți de erezie”.

Sfântul rus Lavrentie de Cernigov spunea în anii de început ai secolului 20 că: “umblați la biserică cât se mai poate umbla”, (căci va veni vremea când nu se va mai putea umbla – din pricina ereziei fățișe) (și deja a venit acea vreme după 2016, odată cu primirea duhului ereziei la majoritatea slujbelor din țară)!

2. Să evitați acceptarea și biometrizarea datelor dvs precum scanarea feței și amprentarea, deoarece acestea duc negreșit la pierderea sufletului.

Concluzia: planul din 3 pași al Noii Ordini Mondiale privind ciparea oamenilor e următorul:

a) Vaccinarea – cu scopul de a face craniul uman sensibil la radiații electromagnetice; adică înlocuirea Cuprului din Sistemul Nervos cu Bariu și Stronțiu, tocmai pentru ca acel cap (craniu) să fie capabil să “emită” și să “recepteze” unde electromagnetice! Desigur că vaccinarea are o mulțime de planuri secundare, însă acesta este cel mai important.

b) Chemtrails – modificarea ADN-ului uman astfel încât cipul nanometric primit pe frunte să se înregimenteze mai ușor în toate celulele corpului; de aceea activarea cipului durează între 8 și 12 luni, deoarece unii oameni sunt mai puțin expuși la chemtrails!

c) Ciparea propriu-zisă prin acceptarea de documente biometrice!

În cazul marcării izotopice – de aproape – puteți vedea cât de important este acceptul nostru privind sistemul biometric actual, deoarece fără acceptul nostru (actul volițional), toate aceste mizerii ale antihristului nu ne pot ataca mântuirea! Doar în cadrul acceptului de bunăvoie al omului, sistemul îi anihilează conștiința și îi ia sufletul băgându-l în iad pentru veșnicie!

Dumnezeu ne-a dat la naștere cel mai mare dar – liberul arbitru – libertatea, așa că acum diavolul se leagă tocmai de acest aspect pentru a ne înrobi pe vecie!

Citiți mai jos, cum încă din anii 2012-2013, Dumnezeu i-a descoperit unui Părinte grec – Elpidie – ceea ce va urma, cu detalii, care poate atunci nu erau crezute de nimeni:

“Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru… și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic (cele cât un bob de orez)… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două nivele:

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antenă, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano-echipamente în corp, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introducă prin înșelăciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele (chemtrails) pe care vor să le implanteze fără știrea noastră, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiți de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă nu-l va mai putea scoate. Cine va încerca să îl scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii.”

.

.

Semnat – Q un Om – 06-05-2020

.

Textul poate fi descărcat în format pdf de aici: marcarea-izotopica

„Pecetluirea izotopică” (noi tehnologii biometrice de pecetluire)

Tehnicile de cipurire (inscripționare biometrică) s-au rafinat. Cipurile (circuitele integrate) cu date personale, aplicabile pe corpul uman nu mai sunt de dimensiunea unui bob de orez (ca cele ce se implantează cu seringa), ci de grosimea unei folii, aplicabile prin lipire, sau chiar invizibile, aplicabile fără contact, printr-un simplu fascicul laser.
La această concluzie au ajuns autorii filmului documentar „Pecetluirea izotopică” („Изотопное начертание”, 12 min), postat pe câteva situri rusești. Filmul este parte dintr-un documentar mai lung, de 30 minute, „Antenele psihotronice/Pecetluirea izotopică” (Психотронные вышки / Изотопное начертание) și este anonim, data aproximativă a postării pe web: 2018. L-am descoperit în cadrul unui articol din Glasul strămoșesc din 27 martie 2019 („Aplicarea însemnării fiarei prin așa-zisa scanare de retină utilizată la documentele biometrice”), care dezvoltă ideile filmului. Dar cum articolul nu atinge toate problemele de actualitate din film, am tradus mai jos comentariul integral.


TRADUCERE FILM

Ce este inscripționarea (cipuirea) izotopică? Este cea mai periculoasă formă de inscripționare a persoanei dintre toate formele de inscripționare electronică. Este vorba de nanoparticule conducătoare de semnal electric, care sunt inserate în codul vostru ADN, adică în organismul vostru pentru totdeauna. Acest program, odată demarat, începe să-l distrugă pe om. Inscripționarea intră în funcțiune după 8-12 luni de la momentul aplicării.

Este un cip de ultimă generație, capacitățile lui fiind incomparabil mai mari decât cele ale cipurilor anterioare. Noul cip poate fi implantat prin aplicarea prin laser a unui tatuaj pe pielea omului sau a unui animal. Acest tip de cip nu necesită alimentare cu energie din afară, întrucât este alcătuit din celule vii (celulele corpului uman/animalulului cipat), care funcționează în mod firesc. Atunci când este aplicat sub formă de cod de bare, acest cip este invizibil cu ochiul liber, dar este recunoscut de un scanner.

Laserul scaneaza&imprimă codul de bare pe frunte și camera fotografiaza

Aplicarea pe frunte sau pe mână a unui cod de bare conduce la controlarea algoritmului cerebral individual prin intermediul receptorilor din piele și prin conectarea, prin sateliți, la ordinatorul mondial al „fiarei”. Nu e vorba de sateliți oarecare, ci de stâlpi de transmisie de înaltă frecvență. În organismul dvs, prin această inscripționare malefică, sunt introduse nanoparticule controlate de antene psihotronice (de nanofrecvență); de aici încolo puteți înlocui termenul de „satelit” cu acela de „antenă psihotronică”. Antenele „tricolor” (ale unei televiziuni rusesti – n.n.) sunt tot antene de satelit, dar sunt îndreptate spre turnurile de televiziune. Desigur că știm cu toții ce sunt sateliții, cum se mișcă aceștia și cum sunt plasați pe orbită.

Control vamal aeroport China
Scanare frunte control vamal

Spre deosebire de un cip obișnuit implantat în corpul uman, acest nou tip de cip nu mai poate fi scos nici prin extragerea pielii din locul respectiv. Primul tip de cip poate fi extras din corp și după extragerea sa ne putem elibera de legătura cu echipamentul electronic de supraveghere. Așa fac deținuții care evadează. Pe când îndepărtarea ulterioară a tatuajului laser nu distruge legătura cu computerul de supraveghere. Însemnarea a fost făcută pentru totdeauna.

Sateliții sunt dotați cu generatoare puternice de înaltă frecvență care asigură transmiterea semnalului oriunde în lume.
Influențarea psihicului omenesc printr-un cip clasic nu duce la controlul conștiinței, căci acest cip se poate lega doar la un număr limitat de terminații nervoase din corp și, astfel, efectul său asupra structurilor microscopice ale creierului este neglijabil. Pe când influențarea unei porțiuni a creierului sau a întregului creier prin radiații electromagnetice emise de sistemul de sateliți se poate face printr-un spectru larg de metode. Omului i se pot induce stări de stress, melancolie, auzirea transmisiilor posturilor de radio locale direct în creier, fără intermediul unui radioreceptor, i se pot induce anumite acțiuni determinate, repetarea unor texte în limbi pe care acesta nu le cunoaște, până la aducerea sa în pragul sinuciderii. În acest timp, persoana în cauză și apropiații săi pot crede că este vorba de halucinații în urma unei îmbolnaviri psihice. Este posibilă aducerea omului până la cel mai înalt prag de euforie prin stimularea directă a ariei cerebrale responsabile de producerea dopaminei, substanță al cărei efect relaxant și anestezic este de 50 de ori mai puternic decât cel al morfinei. S-au observat cazuri când, după aplicarea codului de bare unor soldați, aceștia puteau fi identificați chiar aflându-se la mare adâncime sub pământ, putând fi diagnosticați de la distanță în caz de rănire și putându-li-se influența la nivel de metabolism celular procesul de vindecare, de pildă, oprindu-le hemoragiile. Accelerarea procesului de regenerare a celulelor vătămate este asigurată de anumite arii ale creierului, responsabile cu metabolismul celular. Creierul funcționează ca un transmițător-receptor de informație și este, de fapt, un procesor biologic, iar soldatul sau orice om căruia i s-a implantat cipul funcționează ca un organism controlat, adică un cyborg.Psihofizicianul Serghei Vladimirovici Oberenko [fragment conferință, traducere aproximativă] [min. 3:26]:
„A devenit clar până acum că, pentru ca toți oamenii să fie supuși acestui control, trebuie să existe un modulator global, care să-și adapteze ușor semnalul global la ritmurile și particularități individuale ale tuturor oamenilor; atunci controlul va fi eficient. La început părea greu, dar apoi s-a dovedit că, dacă în corpul omului se introduce un modulator care să permită ca această influențare să fie mai fină și să transmită centrului necesitățile de moment ale omului, atunci influențarea poate deveni mult mai efectivă”.Aplicarea codului de bare prin laser sau prin scanarea chipului uman pentru realizarea actelor de identitate biometrice este pentru autorități cea mai comodă, mai pașnică și rapidă metodă de rezolvare a problemei pecetluirii populației, care va putea fi astfel controlată ca o turmă fără putință de împotrivire. Dispozitivele laser au ajuns astăzi de dimensiuni atât de mici, încât pot fi introduse într-o cameră foto.Interviu [min. 4:29]: „Ce este telefonul? Telefonul este acel cip pe care astăzi îl aveți în buzunar, iar mâine îl veți avea [inscripționat] pe mână sau pe frunte. Telefonul conține și o cameră video”.În acest moment în lume se folosesc două metode de inscripționare: tatuajul laser și marcarea cu izotopi. Aceasta este aplicată tuturor doritorilor de pașapoarte biometrice, prin scanare, pentru obținerea unei fotografii digitale. De-a lungul vieții, fața omului și datele lui biometrice se schimbă în procesul de creștere și formare a craniului, dar cu toate acestea fotografierea biometrică se face o singură dată pentru toată viața și poate fi făcută la vârsta cea mai fragedă, fapt confirmat de șeful Departamentului pentru Migrația Populației din Kaliningrad. [min. 5:00] Acesta a scanat fața fiicei sale de 5 luni în vederea unei călătorii în străinătate; la întrebarea corespondentului televiziunii RT dacă nu va trebui să refacă scanarea, de vreme ce craniul copilului crește și se schimbă continuu, acesta a răspuns că procedura se face o singură dată pentru toată viața și nu trebuie repetată.Monitorul centrului de supraveghere video de la aeroport [un aeroport din China, cum se vede în cadru – n.n.] nu scanează toată fața călătorilor, ci doar fruntea, ceea ce se vede în toate înregistrările video din film. Posesorii pașapoartelor biometrice sunt identificați fără greș de programul software și beneficiază de un regim de control vamal simplificat. Măsurarea distanței interpupilare care, cum spun vameșii, ar fi un parametru precis de identificare a persoanei, e un basm pentru naivi. Identificarea distanței dintre pupile nu poate fi făcută din unghiuri oarecare, ci doar din poziție statică și din unghi drept, când omul nu se mișcă, condiții care în zonele vamale din aeroport nu se pot îndeplini.Poză 1 [min. 5:46]: Metode actuale de identificare biometrică: după amprentele digitale. Avantaje: siguranță crescută; scannere ieftine; simplitatea procedurii. Dezavantaje: amprenta poate fi deformată de tăieturi sau zgârieturi ale degetului; poate fi ușor contrafăcută.Poză 2: Metode actuale de identificare biometrică: după retină. Avantaje: fără contact; siguranță înaltă. Dezavantaje: cost ridicat; mod complicat de utilizare.Dacă slujbașii lui Antihrist, înaintea revoluțiilor din Franța sau din Rusia și-ar fi declarat dinainte intenția de asasinare a împăraților și a milioane de credincioși și de preluare a puterii mondiale, cine le-ar fi permis să o facă?Poză 3 [min. 6:01]: Metode actuale de identificare biometrică: după geometria feței. Avantaje: fără contact; precizie înaltă; stabilitate înaltă față de factorii perturbatori externi. Dezavantaje: cost ridicat; schimbarea mimicii afectează rezultatul.

Poză 4: Metode actuale de identificare biometrică: după voce. Avantaje: fără contact; preț scăzut; poate fi folosită de la distanță. Dezavantaj: grad mare de eroare.

Nici guvernul mondial, nici însuși Antihristul nu îi vor declara pe toți oamenii sclavii lor până când nu își vor stabili deplina putere și nimeni nu va declara deschis să aplică pecetluirea. De aceea, nu așteptați să fiți invitați a fi pecetluiți, căci spus este: I se vor închina cei care au primit pecetea (Apocalipsa, cap. 19), adică cei care inițial au primit-o se vor închina apoi Fiarei, și nicăieri nu e spus că i-ar avertiza cineva dinainte pe oameni în această privință.
Interviu [min. 6:33]: „Sora mea a primit pașaport biometric. Înainte de a-l primi a trecut prin proceduri de identificare biometrică, i-au făcut o fotografie cu laser și i-au luat amprentele digitale. Observați fruntea ei: un asemenea semn va iradia de pe fruntea tuturor celor care vor primi inscripționarea (pecetea)”.

Se numește „semnul Fiarei”. Ca să puteți primi pensia sau salariul va trebui să vă faceți cont bancar. Asta se face o singură dată. Omul este fotografiat biometric, i se iau amprentele degetelor și i se înregistrează vocea. Mostra de voce, cu pronunțarea unui cuvânt-cheie, va folosi pentru identificarea dumneavoastră. Toate aceste date se transmit către sistemul biometric general. Numai după această înregistrare veți putea primi pensia, salariul sau să beneficiați de servicii medicale. Pentru orice operații bancare sau alte servicii va fi suficient să vă arătați chipul în fața camerei, iar dacă vi se cere, să pronunțați cuvântul-cheie. Apoi, oriunde vă veți duce, va trebui să vă prezentați datele biometrice. Aceasta este o profundă umilire a demnității umane.
Nouă tuturor ne revine responsabilitatea să facem cea mai importantă alegere din viața noastră: crucea sau pâinea?
[min. 7:29] Ce avem de făcut? [fragment de desen animat]… Hm, da, ar fi o variantă nelipsită de sens…

[min. 7:45] Pe canalul său, Iuri Andreevici Frolov explică în detaliu cum să ne apărăm minimal de tot felul de radiații: Wi-Fi, raze alfa [?], ale prizelor [?], radiații ale calculatoarelor, ale telefoanelor mobile, ale antenelor de telefonie mobilă. Cineva a inventat o folie de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice (Neitronik), dar, sincer să fiu, nu prea am încredere în aceste folii de plastic.
[min. 8:02] Alții țipă: ce vă legați de acești stâlpi de telefonie mobilă? Doar sunt antene GPS! A, dacă e GPS, atunci sunt liniștit! GPS – sistemul global de sateliți de navigație [GLONASS în rusă] a fost dezvoltat în URSS sub controlul Ministerului Apărării începând din anul 1976. La început sistemul sateliților de navigație a fost creat în scopuri militare, dar apoi și-a găsit utilizări civile. Este folosit pentru supravegherea fluxului tuturor mijloacelor de transport: a transportului de substanțe periculoase, pentru supravegherea pescuitului în apele teritoriale, în timpul operațiilor de căutare și salvare a celor dispăruti, pentru fotografieri și filmări geodezice, la proiectarea conductelor de gaz și petrol, a liniilor de înaltă tensiune, în construcții ș.a.m.d. Principalul scop al GPS (sistemului de sateliți de navigație) este stabilirea coordonatelor geografice ale unui obiect, a vitezei acestuia, ca și determinarea poziției obiectelor din aer, din mare și de pe sol cu precizie de până la un metru. Cu alte cuvinte, oricărui obiect – vapor, avion, automobil sau pieton – din orice loc și în orice moment de timp, îi pot fi reperați parametrii de mișcare în câteva secunde. Semnale de satelit de tip GPS captează nu doar receptorii GPS și bordurile de navigare (ale avioanelor etc.), ci și telefoanele mobile. Informații despre poziția, viteza și direcția de deplasare a obiectelor este transmisă prin rețeaua GSM a operatorului de telefonie mobilă la serverul colectării de date. Și ce credeți că îi lipsește acestui sistem ca să se conecteze cu ajutorul aceluiași dispozitiv la nanoparticulele introduse în corpul dumneavoastră prin inscripționare izotopică?

[min. 9:20] Mulți nu sunt convinși nici până azi de ce sunt în stare nanotehnologiile, uitând că la început toate gadgeturile și alte invenții de felul acesta au apărut în structurile de putere ale spionajului și abia apoi au fost popularizate pe scară largă. Dar tehnologiile de acum nu vor mai fi popularizate, pentru că poporul începe să se trezească. Căci până și cipul-capsulă cusut în brățara biometrică purtată la încheietura mâinii este un nano-laborator cibernetic, un detonator. Acesta se activează atunci când trebuie, la un singur pocnet al degetelor… cam în felul acesta… [min. 9:45, imagini cu oameni căzând morți la pământ, aparent fără motiv]
Până acum, aceste pericole nu s-au descoperit în toată grozăvia lor, dar și în această etapă au produs destule rele.
Psihofiziologul Serghei Oberenko [min 10:20]:
„Dar, din câte cunosc, ceea ce odinioară era strict secretizat, a ajuns cunoscut. Iată un fenomen destul de neobișnuit. Dacă conectăm un modulator care să preia controlul asupra unui om fără acordul său, acesta își pierde oarecum eficiența. Asta se numește „fenomenul nesupunerii”: ba va funcționa, ba nu va funcționa. Câtă vreme, să zicem, controlul nu este foarte important, el va funcționa, inducându-i omului anumite emoții; dar într-un moment important, de decizie, nimic nu mai funcționează”.

[min. 10:45] Totuși, corpul omenesc este un instrument acordat în mod individual la fiecare. Organismul a persoane diferite reacționează diferit în circumstanțe aparent identice: la soare, unul se bronzează și se simte întinerit, altul poate să se îmbolnăvească de cancer al pielii; pentru unii frigul înseamnă iadul, iar pentru alții e o stihie familiară; în același mediu unii se simt nervoși, alții sunt fericiți. Totuși, acordarea noastră la lume se produce în primul rând pornind de la mintea noastră. Oricât de mult s-ar înrădăcina acum noțiunea antenelor de înaltă frecvență, acestea lovesc mai ales în „joasele frecvențe”: omul care trăiește la nivelul frecvențelor joase, care bea și înjură și îi parazitează pe alții, va intra în rezonanță cu ele și el va fi primul afectat de acestea [de antenele de nanofrecvență].
Deocamdată, cam asta e tot. Vă doresc conștiență (trezvie), pace, iubire, să fiți mai buni și mai răbdători unii cu alții. Mă opresc.

[min. 11:40] Poster 1: În toate bancomatele țării se va introduce în curând sistemul de recunoaștere facială.
Poster 2: Omule, protejează-ți fruntea!

SFARSIT

________________________________________
Notele mele:
Schemele de cipare din cele două desene (fig. 1, fig. 2) nu sunt o închipuire. Intr-ul alt video anonim este menționat un asemenea caz:

O femeie, după ridicarea pașaportul biometric, simte ceva nefiresc în zona antebrațului: senzația ciudată a apărut în momentul prelevării amprentelor digitale, când ea crede că i-a fost imprimat ceva pe partea interioară a antebrațului. Cu ajutorul unei lanterne cu ultraviolete, în zona respectivă se evidențiază niște… coduri de bare luminiscente, care nu pot fi șterse. E iluzie optică? E altceva? Iată o fotogramă.
Filmulețul îl puteți urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=gGKlxvhW-U0Iată și un scanner de tipul celui cu care erau scanati pasagerii la vama și pe aeroportul din China. https://www.infratherm.com.au/iom-rapid-cam.html 

Scaner pt coduri de bare

Se numește „dispozitiv manual pentru înregistrare biometrică simplă” (simple biometric enrollment). În prezentarea lui nu se vorbește de laser sau de alte sisteme de inscriptionare pe epiderma umană.
IOM RapID-Cam II Handheld Biometric System:
IOM RapID-Cam Key Features:
• Performs standoff identification over 18 inches away
• Identifies subject in less than one second
• Operates one-handed with trigger squeeze
• Interoperable with all leading iris-matching algorithms
• Enables user enrollment into database
• Less expensive than similar device
This ruggedized, handheld device allows for simple biometric enrollment and identification anywhere in the field. The RapID-Cam II camera can capture dual-iris and facial images up to eighteen inches away—putting a comfortable distance between the user and the subject.

Operation is easy and requires only one hand. Once subjects are enrolled, the system performs identity verification in less than a second. The unit is completely self-contained. Its built-in wireless connectivity with automatic or on-demand synchronization ensures that the latest data is always available in the home office and in the field.
This portable form factor expands the possibilities of security applications—from preregistering individuals as they wait in line at an entertainment venue or military checkpoint to identifying subjects while on patrol. With its unprecedented standoff range and tolerance to user or subject motion, the RapID-Cam II delivers an advanced level of security and convenience that similar handheld devices cannot provide.

_________

.

.

FOARTE IMPORTANT!!!:

Dacă nu ai făcut-o deja, SEMNEAZĂ ACUM și tu petiția:

”SUNTEM ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII !”

 

.

În prima pagină a sitului romanortodox.info

deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE” (sus în dreapta – când accesați situl de pe un calculator,

 sau jos la sfârșit – când accesați situl de pe un telefon)

se află o fereastră mică (un dreptunghi) în care scrie:

”CĂUTARE”

Tastând acolo un cuvânt sau o anumită expresie,

veți găsi pe loc toate articolele din acest sit în care apare acel cuvânt sau expresie.

Să ne fie tuturor DE MULT FOLOS SUFLETESC !

Doamne ajută !

 

 

.