Select Page

Categorie: Politic

AUTO-ASAMBLAREA. Priviți ATENT, uimiți-vă, treziți-vă și treziți-i pe cei din jur CE creaturi se auto-asamblează în trupurile inconștienților PREA-înșelați de hidra nazisto-satanistă ce controlează toate guvernele lumii pentru a vă modifica IREVERSIBIL ADN-ul ! ! ! (video)

Dr. Carrie Madej a început să plângă când a văzut la microscop ce se găsește în...

Read More

Profesorul epidemiolog Geza Molnar, la dezbaterea Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept, despre vaccinarea obligatorie: ”Medicii ori tac, pentru că au motive, ori sunt ”yes-meni” care aprobă niște anomalii. Impunerea vaccinării înseamnă dictatură.” VIDEO

Prof.dr.Geza Molnar: ”La noi s-a scos vaccinarea din sfera medicală” . Fostul Președinte al...

Read More

Dictatura NEO-NAZISTĂ – tot mai evidentă și în România… Premierul interimar – despre obligativitatea ”certificatului verde” pentru accesul la toate activitățile economice, inclusiv accesul în mall-uri, piețe, magazine, dar și alte spații în care se desfășoară activitățile economice.

14 octombrie 2021, 13:26 de Valentina Drăgoi Ultima modificare în 14 octombrie 2021, 13:32 . Vești...

Read More

Cerere către Biroul Permanent al Camerei Deputaților referitoare la PL-x nr. 393/2021 (actul prin care se încearcă votarea în Camera Deputaților așa-zisul ”Pașaport verde” / Nazzi-Pass-ul – precursorul semnului fiarei – 666)

Am primit astăzi de la prietenul Adrian Aciu acest document. Este public și puteți folosi din el...

Read More
Loading

Subiecte