Preluat George Stoian.

Implicarea zilnică a fiecăruia dintre noi (în această luptă care ne este impusă de către cei care susțin cu fanatism și maximă iresponsabilitate să fie legiferată cât mai curând posibil vaccinarea obligatorie) este VI-TA-LĂ ! ! !

Bună seara. Vă rog să mă iertați pentru că vă deranjez, dar în urmă cu puțin timp am primit informația (verificată din 3 surse independente) conform căreia la începutul săptămânii viitoare (adica pe 2 și 3 martie 2020, cel mai probabil) se va încerca votarea în Camera Deputaților a proiectului de lege a vaccinării obligatorii pentru copiii și adulții din România.

Invocându-se, în bătaie de joc, epidemia de coronavirus, unii vor să fie legiferată rapid de către deputați vaccinarea obligatorie pe motiv de „coronavirus”. Vă reamintesc că în China, unde este DICTATURĂ, vaccinarea obligatorie este impusă de mulți ani. La ce i-a ajutat acest lucru pe chinezi? I-a apărat cumva vaccinarea obligatorie de epidemia de coronavirus?

Vă rog din suflet, pe toți, să faceți din nou efortul de a le scrie tuturor deputaților și de a-i suna pentru a le comunica, argumentat, de ce impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii ar fi o CRIMĂ și un ATENTAT la adresa sănătății publice și a securității naționale!

Această acuzație, care unora le-ar putea părea exagerată, are la bază faptul că prin (fărăde)legea vaccinării obligatorii pentru copiii și adultii din România ar fi impuse drept obligatorii o mulțime de produse biologice, adică vaccinuri, în a căror siguranță nu cred nici măcar companiile farmaceutice care le produc.

Iar lipsa de încredere a producătorilor de vaccinuri în siguranța propriilor lor vaccinuri este demonstrată atât de prospectul OFICIAL și integral al fiecărui vaccin cât și de faptul că producătorii de vaccinuri REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri.

Argumente puternice, pe care le puteți utiliza în mesajele și discuțiile purtate cu deputații din Parlamentul României, precum și adresele de e-mail ale deputaților le puteți găsi și aici :
https://www.facebook.com/groups/695576960543188/permalink/2280069432093925/

De asemenea vă rog, din suflet, să faceți efortul de a vă autoorganiza pentru a participa luni (2 martie) la o manifestație de protest în fața Palatului Parlamentului. Coordonatele unui asemenea eveniment vă vor fi comunicate în timp util în măsura în care se va reuși, într-un interval atât de scurt de timp, să fie organizată o asemenea manifestație.

Din punctul de vedere al celor care fac presiuni IMENSE pentru a fi impusă foarte rapid (fărăde)legea vaccinării obligatorii, cei care nu vor participa la această manifestație se va considera că sunt de acord, în mod prezumat, cu impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii!

Iar în încheiere vă rog, din suflet, să vă rugați FIERBINTE la Dumnezeu pentru ca o asemenea (fărăde)lege să nu fie impusă, căci o asemenea CRIMĂ și un asemenea ATENTAT la adresa sănătății publice și a securității naționale ar însemna impunerea DICTATURII MEDICALE în România.

În cadrul unei asemenea dictaturi medicale reprezentanții statului ar fi în mod (I)LEGAL STĂPÂNII corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței noastre și prin constrângeri de tot felul, copiilor și adulților din România ar urma să le fie injectate OBLIGATORIU o mulțime de vaccinuri care prezintă mari și semnificative probleme de siguranță (citiți măcar prospectele vaccinurilor pentru a înțelege acest lucru!).

Acționați pe toate căile legale cu putință și rugați-vă, rugați-vă și acționați pe toate căile legale cu putință pentru ca o asemenea CRIMĂ precum vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților din România să nu fie legiferată!

Vă rog, transmiteți mai departe acest mesaj și IMPLICAȚI-VĂ ÎN MOD REAL ÎN ACEASTĂ LUPTĂ!
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!

Oameni buni, am o MARE și URGENTĂ rugăminte către toți aceia dintre dvs care sunteți oameni responsabili și onești: haideți să le trimitem deputaților ZI DE ZI e-mailuri în care, în câteva fraze scrise în fiecare e-mail, să explicăm în mod civilizat care sunt ARGUMENTELE pentru care îi rugăm să nu legifereze vaccinarea obligatorie!
Vă rog, de dragul sănătății și a vieții dvs și a celor dragi dvs, INFORMAȚI-VĂ, IMPLICAȚI-VĂ ȘI TRANSMITEȚI MAI DEPARTE!
În încercarea de a oferi și eu o mână de ajutor, am prezentat în următorul articol câteva dintre informațiile pe care le puteți utiliza în discuțiile cu deputații :
Un exemplu de argument : aceasta legiferare a vaccinarii obligatorii pentru copiii si adultii din Romania ar fi un ATENTAT la adresa securitatii nationale a Romaniei deoarece intreaga populatie a acestei tari ar fi injectata, obligatoriu, cu o multime de vaccinuri pentru a caror siguranta producatorii REFUZA sa isi asume in scris raspunderea legala!
De ce procedeaza asa producatorii de vaccinuri? Deoarece ei stiu foarte bine (cititi prospectele vaccinurilor, nu trebuie sa ma creada pe cuvant nimeni) ca vaccinurile lor, fiind niste produse biologice, nu au cum sa fie sigure!
Dupa cum spunea dl dr. Jean-François Saluzzo (Director de Producţie a vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, Şef al proiectului Cercetării & Dezvoltării vaccinurilor anti-Sida şi anti-SARS si Consultant pentru OMS) , „accidente au fost si vor mai fi”!
Va rog pe toti, este VITAL sa le scriem in fiecare zi, pana cand va fi supus votului acest proiect de lege, tuturor deputatilor si sa le prezentam, in fiecare e-mail, argumente diferite (din surse oficiale) pentru ca sa respinga extrem de nocivul proiect al vaccinarii obligatorii!
De asemenea va rog să-i sunați sau să mergeți să discutați cu ei în teritoriu față în față.

Este VITAL să ne implicăm fiecare dintre noi!

Adresele e-mail a 389 de parlamentari români la care vă rog să trimiteți zilnic câte un e-mail sunt următoarele

(dacă sunteți de acord, vă rog să scrieți/copiați adresele de e-mail în căsuța ”BCC” și nu în căsuța ”TO”):
Din câte știu, pot fi trecuți ca destinatari ai unui e-mail maxim 100 adrese, așadar i-am grupat în calupuri de câte 100:
Buicu Corneliu Florin PSD mures 0740031202, florin_buicu@yahoo.com,
Roșca Lucreția PSD galati 0744472606  lucreția.rosca@yahoo.com,
Stamatian Florin PNL Cluj 0744535977 florin_stamatian@yahoo.com,
Ungureanu Emanuel usr Cluj 0744502877  miticau@yahoo.com,
Balint Liviu pmp Sălaj 0747854586 secretariatpmpsalaj@gmail.com,
Dinu Cristina elena PSD Giurgiu 0722555069  elenacristinadinu@gmail.com,
Vass levente UDMR Mureș 0745360286,  leventevass@yahoo.com,
Cherecheș Viorica PNL Mm, 0744555983 v_chereches@yahoo.com,
Ciofu Tamara PSD Botoșani 0745491608, ciofutamara@yahoo.com
Cobuz maricela PSD Sv 0748373140 maricelacobuz@yahoo.com,
Gavrilescu Grațiela PSD Ph 0726737995,  grațiela.gavrilescu@yahoo.com,
Gavriluță Bianca Miruna PSD Tm 0723541686, gavrilitab@yahoo.com,
Holban Georgeta PSD Dâmbovița, 0744540914 Carmenholban@yahoo.com,
Ioniță Antoneta PNL Brăila 0746084503,  antoionita@yahoo.com,
Lupașcu Costel PSD Botoșani 0744784442, costel_l2001@yahoo.com,
Movila Petru PSD Iași 07262000684,  movila.petru@yahoo.com,
Pop Rareș Petru usr buc, 0737069589, tudor.pop@gmail.com,
Radu Nicolae Sebastian PSD bz 0722555559, sebastianradubz@gmail.com
florin_buicu@yahoo.com, liviu.ioan.balint@cdep.ro, sorinbumb@cjalba.ro, sorin.bumb@cdep.ro, ioan.dirzu@cdep.ro, corneliu.olar@cdep.ro, racuciclaudiu@yahoo.com, florin.roman@cdep.ro, florinroman@personal.ro, dorel.caprar@cdep.ro, caprar.doru@gmail.com, petru.farago@cdep.ro, eusebiu.pistru@cdep.ro, eusebiu_pistru@yahoo.com, adrian.todor@cdep.ro, adriantodor.arad@yahoo.com, florin.tripa@cdep.ro, tripa.florin@yahoo.com, glad.varga@cdep.ro, cabinet@gladvarga.ro, varga_glad@yahoo.com, sergiu.vlad@cdep.ro, dn_bica@yahoo.com, simona.bucuraoprescu@cdep.ro, mircea.draghici@cdep.ro, nicolae.georgescu@cdep.ro, nikugeorge2002@yahoo.com, andrei.gerea@cdep.ro, andreigerea@gmail.com, ionut.mosteanu@cdep.ro, cabinetparlamentarcmr@yahoo.com, radu.vasilica@cdep.ro, raduvasilica@yahoo.com, raduvasilica@yahoo.com, dunava77@yahoo.com, ionel.floroiu@csjbacau.ro, claudiu.ilisanu@yahoo.com, ionel.palar@cdep.ro, lucianstanciuviziteu@cdep.ro, theodora.sotcan@cdep.ro, theodora_sotcan@yahoo.com, lucian.sova@cdep.ro, luciansova@yahoo.com, gabriel.vlase@cdep.ro, rozalia.biro@cdep.ro, bogdan.danut@yahoo.com, florica.chereches@cdep.ro, dumitrugherman25@yahoo.com, ioan.cupsa@cdep.ro, silviu.dehelean@cdep.ro, gavril.ghilea@constructiibihor.ro, sorin.roman@cdep.ro, roman_ioan2006@yahoo.com, cabinetromanioan@gmail.com, odon@rdsor.ro, cristina.iurisniti@cdep.ro, cristinaiurisniti2001@yahoo.fr, cristinaiurisniti@hotmail.com, pana_doina@yahoo.com, robertsighiartau@gmail.com, robi_sig@yahoo.com, ionut.simionca@cdep.ro, ionut_simionca@yahoo.com, daniel.suciu@cdep.ro, cristianachitei@gmail.com, marius.budai@cdep.ro, budaimarius@yahoo.com, budaimarius72@gmail.com, ciofutamara@yahoo.com, ciofutamara@yahoo.com, mihaela.hunca@cdep.ro,
costel.lupascu@cdep.ro, costel_l2001@yahoo.com, rotarurazvanilie@yahoo.com, antoneta.ionita@cdep.ro, antoionita@yahoo.com, emilia.meirosu@cdep.ro,
nitanicu51@yahoo.com, mihai.tudose@cdep.ro, vasile.varga@cdep.ro, ambizabella@gmail.com,
Aceștia sunt primii 100. Din câte știu, nu pot fi trecuți ca destinatari ai unui e-mail mai mulți de 100.
Următorul calup de 100 adrese de e-mail ale parlamentarilor români:
gabriel.andronache@cdep.ro, tudor.benga@cdep.ro, remus.borza@cdep.ro, viorel.chiriac62@gmail.com, mara.mares@cdep.ro, deputat@maramares.ro, roxana.minzatu@cdep.ro, roxana.minzatu@yahoo.com, mihai.mohaci@cdep.ro, mohacimihai@yahoo.com, avocatpopamihai@yahoo.com, ionmarcelciolacu@gmail.com, ionela.dobrica@cdep.ro, sorin.lazar@cdep.ro, lazar.sorin@ymail.com, adrian.mocanu@cdep.ro, danut.pale@cdep.ro, danut_biovet96srl@yahoo.com, nicolaie.radu@cdep.ro, enicolicea@cdep.ro, catalin.predoiu@cdep.ro, cristian.sefer@cdep.ro, luminita.jivan@cdep.ro, luminita.jivan@yahoo.com, ion.mocioalca@cdep.ro, valeriaschelean@yahoo.com, ionspanu11@yahoo.com, ion.tabugan@cdep.ro, cristina.burciu@cdep.ro, cburciu@hotmail.com, steluta.cataniciu@cdep.ro, botond.csoma@cdep.ro, adrian.dohotaru@cdep.ro, cornel.itu@cdep.ro, psddej@yahoo.com,
contact@sorinmoldovan.ro, nasragabrielhoria@yahoo.com, contact@horianasra.eu, adrian.oros@cdep.ro, florin_stamatian@yahoo.com, emanuel.ungureanu@cdep.ro, ai@cdep.ro, radu.babus@cdep.ro, mirceabanias@cdep.ro, robert.aurel@gepeto.ro, cabinetparlamentarpro@gmail.com,
cristina.dumitrache@cdep.ro, bogdan.hutuca@yahoo.com, iancu.iulian@cdep.ro, stelian.ion@cdep.ro, avocatcristianion@gmail.com,
robert.turcescu@cdep.ro, contact@turcescu.ro, george.vishan@gmail.com, erikabenko75@gmail.com, jozsef.kulcsar@cdep.ro, marton@cdep.ro, rectorat@valahia.ro, carmenholban@yahoo.com, dumitru.lupescu@cdep.ro, rovana.plumb@cdep.ro, cezar.preda@cdep.ro, preda.cezar@gmail.com, corneliu.stefan@cdep.ro, contact@corneliustefan.ro, mladu.oana@yahoo.com, ion.calin@cdep.ro, ion.cupa@cdep.ro, giugeaa@yahoo.com, alexandra.presura@cdep.ro, alexandra_presura22@yahoo.com, adrian.prisnel@cdep.ro, florinel.stancu@cdep.ro, florinelstancu@yahoo.com, ionut.stroe@cdep.ro, ionutstroe9@yahoo.com, eliza.peta@cdep.ro, eliza.peta@ymail.com, alina.tanasescu@cdep.ro, alinatanasescu26@gmail.com, romulusiaru@pmpgalati.ro, victor.dobre@cdep.ro, marius11_nis@yahoo.com, florin.popa@cdep.ro, bogdan.rodeanu@cdep.ro,
lucretia.rosca@cdep.ro, lucretia.rosca@yahoo.com, viorel.stefan@cdep.ro, razvancuc@yahoo.com, elenacristinadinu@gmail.com, v.ponta@cdep.ro,
elvira.sarapatin@cdep.ro, elvira.sarapatin@yahoo.com, vacaru.a@gmail.com, dan.vilceanu@cdep.ro, mihaiweber@gmail.com, sbende69@gmail.com, benedekzaki@yahoo.com, kelemenhunor@cdep.ro,
Următorul calup de 100 adrese de e-mail ale parlamentarilor români:
attila.korodi@cdep.ro, office.sebestyen@gmail.com, lucian.heius@cdep.ro, laurentiu.nistor@cdep.ro, mariussurgent@cdep.ro, puiutoma_eco@yahoo.com, environ179@yahoo.com, tinel.gheorghe@cdep.ro, stefan.musoiu@cdep.ro, stefanmusoiu@yahoo.com, contact@andrei-pop.eu, andreidpop@gmail.com, costel.alexe@cdep.ro, costel_alexe83@yahoo.com, vasile.axinte@cdep.ro, nbanicioiu@cdep.ro, marius.bodea@cdep.ro, cosette.chichirau@cdep.ro, vasile.citea@cdep.ro, citea63@yahoo.com, camelia.gavrila@cdep.ro, cameliagavrila2004@yahoo.com, silviu.macovei@cdep.ro, macoveisilviu@yahoo.com, macoveinsilviu@gmail.com, petru.movila@cdep.ro, dumitru.oprea@cdep.ro, varujan.vosganian@cdep.ro, bogaciu.c@yahoo.com, mihaiculeafa@yahoo.com, daniel.gheorghe@cdep.ro, cornel.zainea@cdep.ro, catalin.zamfira@cdep.ro, msbota@yahoo.com, v_chereches@yahoo.com, manager@sbidvp.ro, vlad.durus@cdep.ro, vlad.durus@yahoo.com, calinmatei_bm@yahoo.com, gheorghe.simon@cdep.ro, adrian.todoran@cdep.ro, todo7adi@yahoo.com, vlad.bontea@cdep.ro, virgil.popescu@cdep.ro, virgil.popescu@automotive.com.ro, alina_teis@yahoo.com, zsolt.biro@cdep.ro, lavinia.cosma@cdep.ro, eva.csep@cdep.ro, csepandrea@gmail.com, doru.opriscan@cdep.ro, marius.pascan@cdep.ro, dinu.socotar@cdep.ro, dinusocotar@yahoo.com, levente.vass@cdep.ro, danandrusca1@gmail.com, iulian.bulai@cdep.ro, corneliu.cozmanciuc@cdep.ro, neculai_iftimie@yahoo.com, laurentiu.leoreanu@cdep.ro, primar@primariaroman.ro, ioan.munteanu@cdep.ro, dan.ciocan@cdep.ro, danciocan1960@gmail.com, marius.iancu@cdep.ro, mariusiancu72@gmail.com, nitamihai@cdep.ro, alexandru.stanescu@cdep.ro, sstanescu2008@yahoo.com, gigel.stirbu@cdep.ro, roberta.anastase.cdep@gmail.com, catalinabozianu@yahoo.com, andreea.cosma@cdep.ro, gratiela.gavrilescu@cdep.ro, george.ionescu@cdep.ro, laura.moagher@cdep.ro, andrei.nicolae@cdep.ro, rodica.paraschiv@cdep.ro, dan.radulescu@cdep.ro, rzvn_ursu@yahoo.com, ioana.bran@cdep.ro, magyar_lorand@yahoo.com, secretariatpmpsalaj@gmail.com, lucian.bode@cdep.ro, iuliu.nosa@cdep.ro, denes.seres@cdep.ro, dan.barna@cdep.ro, nicolae.neagu@cdep.ro, ovidiu.sitterli@cdep.ro, constantin.sovaiala@cdep.ro, avocat@sovaiala.ro, ioan.terea@cdep.ro, ioanterea@gmail.com, raluca.turcan@cdep.ro, ioan.balan@cdep.ro, stefan.baisanu@cdep.ro, eugen.bejinariu@cdep.ro, maricela.cobuz@cdep.ro, angelica.fadar@cdep.ro,
Următorul calup de 89 adrese de e-mail ale parlamentarilor români:
fadorangelica@gmail.com, bogdan.gheorghiu@cdep.ro, cabparlamentar.bogdangheorghiu@gmail.com, emanuel.havrici@cdep.ro, nlhavrici@yahoo.com, dumitru.mihalescul@cdep.ro, neccatalin@gmail.com, alexandru.radulescu@cdep.ro, alex.radulescu9@yahoo.com, boboc.valentin@cdep.ro, mara.calista@yahoo.com, florica.calota@cdep.ro, presedinte@psd.ro, dragnea.liviu@gmail.com, violeta_radut@yahoo.com, benoniardelean@yahoo.com, cucsamarian@cdep.ro, catalin.drula@cdep.ro, bgavrilita@yahoo.com, adi_delpack@yahoo.com, marilen-gabriel.pirtea@cdep.ro, marilen.pirtea@e-uvt.ro; marilen.pirtea@gmail.com, pavel.popescu@cdep.ro, freddysimonis2007@yahoo.com, vasile.gudu@cdep.ro, anisoara.radu@cdep.ro, any@narcisamob.ro, lucian.simion@cdep.ro, simionlucian2015@gmail.com, george.siscu@cdep.ro, George.siscu@yahoo.com, deputatzorleni@gmail.com, mihai.botez@cdep.ro,
aurelcaciula@yahoo.com, daniel.olteanu@cdep.ro, daniel68olteanu@yahoo.com, adrian.solomon@cdep.ro, adrian_solomon@yahoo.com, cristian.buican@cdep.ro, vasile.cocos@cdep.ro, dumitru.lovin@cdep.ro, eugenneata@yahoo.com, danielaotesanu@ yahoo.com,
stefan.popa@cdep.ro, ovidiu_popa85@yahoo.com, dpbarladeanu@gmail.com, rodica_boboc@yahoo.com, nicu_halici@yahoo.com, angel.tilvar@cdep.ro
anton.anton@cdep.ro, profesoruldefluide@gmail.com, oana.bizgan@cdep.ro, aida.caruceru@cdep.ro, aida.caruceru@yahoo.com, dumitru.chirita@cdep.ro, mscimpeanu@cdep.ro, daniel.constantin@cdep.ro, nicusor.dan@cdep.ro, matei.dobrovie@cdep.ro, damian.florea@cdep.ro, oana.florea@cdep.ro, mirela.furtuna@cdep.ro, furtuna.mirela@gmail.com, cristian.ghinea@cdep.ro, petre.manole@cdep.ro, carmen.moldovan@cdep.ro, claudiu.nasui@cdep.ro, cristina.traila@cdep.ro, gpop@cdep.ro, tudor.pop@cdep.ro, cristina.pruna@cdep.ro, raetchi@cdep.ro, adriana.saftoiu@cdep.ro, cristian.seidler@cdep.ro, valeriusteriu@cdep.ro, eugen.tomac@cdep.ro, beatrice.tudor@cdep.ro, diana.tusa@cdep.ro, mihai.virza@cdep.ro, constantin.codreanu@cdep.ro, contact.bun@gmail.com, inconstantin@gmail.com, doru.coliu@cdep.ro, mihai.voicu@cdep.ro, srp@cdep.ro, presa@cdep.ro, infocdep@cdep.ro,
Va multumesc din suflet!

______________

Sursa – https://www.facebook.com/babanuXXB/posts/3041157332584829