Zilele trecute, discutând cu soția mea, aceasta mi-a povestit îngrozită despre ceea ce a găsit într-unul din manualele școlare ce i-au fost prezentate la școală, în vederea alegerii prin consens al părinților și cadrelor didactice al unui set potrivit noului an școlar. Așa cum am fost obișnuiți de mulți ani încoace, după 1989, copiii noștri învață după un set de manuale școlare alternative, ales din mai multe seturi, propuse spre alegere. Nu mare i-a fost mirarea soției mele, când într-unul din manualele școlare de clasa a-4-a erau prezentate două fotografii, una reprezentând un băiețel și cealaltă o fetiță, sub care trona drăceasca întrebare: CARE IMAGINE TE REPREZINTĂ?

Auziți, dragilor și vă cutremurați, în mințile fragede și curate ale copiilor noștri se strecoară problematici perverse, care țin de identitatea de gen. Întrebarea din josul fotografiilor nu numai că nu trebuia pusă, dar ea nu exclude posibilitatea ca un băiețel să se identifice cu o fetiță și invers. E groaznic, fraților, e strigător la cer. Că doar de mici TREBUIESC copiii noștri  OBIȘNUIȚI cu astfel de anomalii sexuale, ca ei să nu excludă în mințile lor posibilitatea IDENTIFICĂRII PROPRIEI PERSOANE CU SEXUL OPUS.

Făcând o paranteză, vedem apoi cât androginism este promovat prin moda contemporană. Nu mai găsești o haină decentă, care să arate cumințenia și cuvioșia. Frizurile băieților sunt efeminate, iar fetele arată ca băieții. Nu știi dacă e băiat sau fată, din spate a face diferența este imposibil. Însă cuviosul Filotei Zervakos și alți sfinți părinți au proorocit despre nerușinata îmbrăcăminte a oamenilor în vremurile de pe urmă. Căci așa cum te îmbraci, așa este și sufletul tău, îmi îngădui a spune.

      Bătrînii noștri spuneau: VORBEȘTE CUM ȚI-I VORBA, POARTĂ-TE CUM ȚI-I PORTUL. Dar mulți o să spună: EȘTI RETROGRAD PĂRINTE, EȘTI DEMODAT, COBOARĂ CU PICIOARELE PE PĂMÂNT!

Da, dar acei mulți îl fac indirect și pe Hristos retrograd și vai! vai! vai! ce o să răspundă unii ca aceștia la înfricoșata judecată!!!!! Că așa e moda?! MODA DIAVOLULUI, A IADULUI ȘI A PIERZĂRII, DRAGILOR!!!!!

       În concluzie, dragi părinți, fiți atenți la ce învață copiii dvs. în școli și încercați să contracarați aceste DEMONII, acasă, printr-o educație creștin-ortodoxă autentică. Vorbiți-le copiilor de împărăția cerurilor, acolo unde nu intră nimic spurcat. Acolo unde totul este frumos, cu bună rânduială, cuvios și plin de bunătate și de adevăr. FORMAȚI-I PENTRU RAI ȘI PENTRU DUMNEZEU ȘI NU-I DAȚI PIERZĂRII, CĂCI ODATĂ CU EI VEȚI PIERI ȘI VOI, DACĂ NU VEGHEAȚI ÎNDEAJUNS.  ATENȚIE LA NEATENȚIE, DRAGI PĂRINȚI!!!!!

PS: Întrucât soția mea nu a putut reține pe moment date despre acest manual, pagina cu pricina, editura, etc., am să fac investigații în curând și am să mă adresez instituțiilor implicate în educație, atunci când voi avea toate datele necesare. Nu voi lăsa lucrurile la acest nivel, să fiți siguri de asta.

 

Cu dragoste și cu durere, pentru tineretul acestui neam,

Pr. Andrei Cojoacă