Dacă nu ne trezim la timp…

Informați-vă obiectiv – cât mai aveți timp, ȘI ACȚIONAȚI !!!

La finalul acestui articol, sub înregistrarea video și transcriptul discursului, veți găsi analiza juridică a D-nei Avocat Marina Ioana Alexandru asupra proiectului acestei legi NAZISTE a vaccinării obligatorii.

.

Avocat, participant la comisiile parlamentare de sănatate: "Se înceracă inventarea unei noi categorii de infractori: părinții. Dacă aceast proiect de lege(al vaccinării obligatorii) va fi votat, vă vor supune la o hărțuire permanentă."

Avocat, participant la comisiile parlamentare de sănatate: "Se înceracă inventarea unei noi categorii de infractori: părinții. Dacă aceast proiect de lege(al vaccinării obligatorii) va fi votat, vă vor supune la o hărțuire permanentă. Practic vi se va interzice să va exercitați drepturile și libertățile pe care legea fundamentală a țării- Constituția vi le-au oferit. Medicii prin acest proiect de lege sunt obligati la malpraxis medical. "

Publicată de Truth For Life pe Marţi, 5 mai 2020

.

”Doamne ajută și mă bucur să vă găsesc și regăsesc într-un număr impresionant în acest moment!

Dragii mei, în calitate de avocat și de autor al analizei juridice și a amendamentelor la acest proiect de lege – NAZIST îl numesc eu – încă din anul 2017 și participant la absolut toate comisiile parlamentare unde acest proiect NAZIST a fost sezbătut până în ziua de astăzi, vreau să vă aduc la cunoștință câteva aspecte juridice ESENȚIALE care vă privesc în mod direct și personal, și care de acum încolo, dacă această lege va fi votată și va fi implementată, vă vor supune la o hărțuire permanentă și PRACTIC vi se vor interzice prin obligativitate și CONSIMȚĂMÂNT VICIAT, deci REȚINEȚI: CONSIMȚĂMÂNT VICIAT – și o să vă explic imediat ce înseamnă lucrul acesta pentru că trebuie să îl cunoașteți;

PRACTIC vi se va interzice să vă exercitați LIBERTĂȚILE ȘI DREPTURILE pe care legea fundamentală a tării – Constituția – vi le-au oferit:

În primul și în primul rând OBLIGATIVITATEA la un ACT MEDICAL FĂRĂ A FI INFORMAT ÎN CONDIȚII DE NEUTRALITATE ȘI IMPARȚIALITATE, CORECT ȘI COMPLET. Informare ce se vrea a fi prin lege implementată de către acești IRESPONSABILI ȘI VÂNDUȚI ȘI VÂNZĂTORI DE NEAM ȘI ȚARĂ care sunt parlamentarii și conducătorii acestei țări la acest moment.

Practic se va face o informare și se face deja o DEZinformare părtinitoare pentru societățile și corporațiile PHARMA.

Deci PRACTIC VEȚI FI OBLIGAȚI LA UN ACT MEDICAL FĂRĂ SĂ ȘTIȚI CE VĂ AȘTEAPTĂ!!!

Deasemenea, prin inducerea în eroare, pentru a fi populația determinată printr-o falsă prezentare a realității și pentru a fi populația determinată să încheie actul medical OBLIGATORIU al vaccinării, și prin mijloace viclene, și prin sancțiunile excesiv de grave și de dure – atât la adresa populației, fiecărui cetățean, cât și asupra medicilor și a angajatorilor, deci trebuie să știți că prin acest proiect de lege, medicii, într-un mod viclean și prin niște portițe juridice pe care textul de lege le cuprinde și care NU sunt date publicității, însă eu am făcut o analiză amănunțită pe care o voi da publicității și o voi posta în mediul virtual, și oricărui post de televiziune care dorește într-adevăr cu conștiință și în condiții de libertate să aducă la cunoștința populației aceste adevăruri zdrobitoare, DA, le voi pune la dispoziție.

Deci ca să revin: medicii, practic prin acest text de lege nazist SUNT OBLIGAȚI LA MALPRAXIS medical. Nu este folosită această sintagmă… Cum dealtfel s-au ferit legiuitorii din acest moment, parlamentarii, să scoată vezi-Doamne, pentru inducerea noastră în eroare noțiunea de CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT care era în forma inițială a proiectului de lege. DAR AU ÎNTĂRIT CONCEPTUL DE ”CONSIMȚĂMÂNT VICIAT”… Deci VEȚI FI OBLIGAȚI prin viciile de consimțământ VI SE VA SMULGE CONSIMȚĂMÂNTUL CU FORȚA PRIN SANCȚIUNILE EXCESIV DE GRAVE ȘI DE DURE CARE SUNT ADUSE ȘI SUNT IMPLEMENTATE !!! 

S-au creat niște comisii prin această lege, ”comisia GTCavului”, da, grupul de control al vaccinării din România este un fel de jandarm al Ministerului Sănătății, care va chema populația (adulți și părinți) la REEDUCARE din 3 în 3 luni și la spălare pe creier practice și la IMPUNEREA ACCEPTĂRII ACTULUI MEDICAL CU FORȚA. În cazul în care nu se va accepta, oamenii nu vor accepta, sancțiunile sunt foarte mari și sunt denumite amenzi contravenționale.

Vreau să vă spun și să vă aduc la cunoștință că granița pentru aceeași faptă dintre o contravenție și infracțiune, mai ales când în textul de lege ce se vrea a fi implementat, există aceste tertipuri și portițe juridice pe care normal că justițiabilii care nu sunt de specialitate nu au cum să le cunoască…

Deci rețineți: medicului i se interzice practic prin acest proiect de lege să-și desfășoare conform codului de etică și deontologie profesia în mod liber, să aibă propriile opinii și vor fi obligați să vă oblige să vă convingă să vă injectați în organism o substanță care produce EFECTE MEDICALE IREVERSIBILE !!!

Dincolo de aceasta, vreau să știți că acest proiect de lege prin sancțiunile care sunt aduse părinților, inventează o nouă categorie de infractori: PĂRINȚII care refuză din conștiință și din siguranța pe care vor să o asigure copiilor pentru că nu știu și NU au garanția asupra actului, nu li se oferă, STATUL NU ARE NICI O RESPONSABILITATE PRIN ACEASTĂ LEGE (!!!!): NICI STATUL, NICI MEDICUL, NICI TOATE AUTORITĂȚILE ABILITATE ca să implementeze această obligativitate.

Deci EI NU RĂSPUND: NICI PRODUCĂTORUL, NICI DISTRIBUITORUL de vaccinuri, deci practic autoritățile nu își asumă nici o responsabilitate …

Deci cum spuneam, se inventează o nouă categorie de infractori. PĂRINȚII!: ESTE UN ATENTAT FOARTE GRAV LA INSTITUȚIA FAMILIEI, LA DREPTL DE A MUNCI (pentru că angajatorii sunt obligați să achiziționeze substanțele vaccinale și să-și vaccineze conform acestei legi, practic FORȚAT angajații, salariații, care dacă vor refuza, bine-nțeles că vor plăti AMENZI FOARTE MARI și angajații. Vă dați seama că efectele vor fi… nici un angajator nu va fi de accord ca să plătească amenzi la nesfârșit pentru salariații săi care refuză să se vaccineze CU FORȚA!!… Deci lumea n-are decât să se vaccineze. Cine vrea să se vaccineze! Deci noi nu vorbim despre idea de vaccinare, ci despre MODUL – rețineți – MODUL în care se dorește să se facă această vaccinare! Da? Deci este o diferență substantială!

De ce spuneam că este un atentat la familie, la Autoritatea Părintească și în esență la interesul superior al minorului? – Pentru că părinții care în mod repetat, deci prin această lege NU se stabilește o limită la posibilitatea ca autoritățile să amendeze părinții!!!…

Deci amenzile sunt între 5000 și 10.000 de lei !!! NU se poate stabili – conform textului de lege, deci nu este prevpzut cum, care va fi cuantumul, care va fi diferența (când se va amenda cu 5000, cu 7000, cu 9000, cu 10.000 de lei)!!! – Deci amenzile repetate…

Acum vă invit pe fiecare dintre dvs – adult sau părinte: dacă vi se dă odată, de două ori, de trei, de șapte ori – pentru că   NU se stabilește limita, deci la nesfârșit oamenii pot fi amendați… Vă dați seam ace se întâmplă, că, resursele familiilor, și așa salariile sunt acelea pe care le știm… da?

Deci interesul superior al copilului este periclitat în mod flagrant prin atacul care este făcut asupra părinților…

Desigur, aș putea sta încă o săptămână să vă explic toate tertipurile juridice și porțile pe care autoritățile și le-au asigurat și prin care se poate face hărțuire și o presiune asupra noastră, asupra fiecăruia dintre noi…

În încheiere, vreau să adresez un cuvânt guvernanților și parlamentarilor acestei țări și vreau să rețină și să rețineți și dvs ca să schimbați paradigma: Ei, voi, parlamentari, conducători, guvernanți ai neamului românesc și ai acestei țări:

SĂ VĂ INTRE BINE ÎN CAP:

NU SUNTEȚI NICI STĂPÂNII, NICI STĂPÂNITORII NEAMULUI ROMÂNESC ȘI AI ȚĂRII!!! SUNTEȚI NIȘTE SLUJBAȘI, SUNTEȚI PLĂTIȚI DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE NOASTRE, a 22 de milioane de idioți care încă ne mai încăpățânăm să vă achităm taxe și impozite !!! Rețineți lucrul acesta!!! Vouă vă spun celor din această clădire (Palatul Parlamentului) în care am intrat de zeci de ori în ultimii 4 ani: SUNTEȚI TRIBUTARI NEAMULUI ROMÂNESC !!!

Mulțimea strigă: TRĂ-DĂ-TO-RII !!! TRĂ-DĂ-TO-RII !!! TRĂ-DĂ-TO-RII !!! TRĂ-DĂ-TO-RII !!!

Atâta vreau să vă mai spun în continuare parlamentari – tributari ai neamului românesc:

SUNTEȚI SLUGILE NOASTRE ȘI TREBUIE SĂ NE DAȚI SOCOTEALĂ PENTRU FIECARE BĂNUȚ PE CARE ÎN MOD FRAUDULOS L-AȚI RISIPIT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ !

Mulțumesc.

Mulțimea strigă: AFARĂ, AFARĂ – MAFIA MEDICALĂ !  AFARĂ, AFARĂ – MAFIA MEDICALĂ !  AFARĂ, AFARĂ – MAFIA MEDICALĂ !  AFARĂ, AFARĂ – MAFIA MEDICALĂ !

 

.

Iată analiza juridică a d-nei Avocat Marina Ioana Alexandru:

analiza-juridica-a-plx-nr-399-2017_vaccinare

________________

Sursa – http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16586

Textul acestui discurs îl puteți descărca gratuit în format pdf de aici: daca-nu-ne-trezim-la-timp

.Exprimarea: ”lege NAZISTĂ” este una blândă, întrucât nici naziștii, nici comuniștii și nici KGBiștii nu au avut cutezanța diabolică de a merge ATÂT DE DEPARTE cu o lege care încalcă mai mult decât ORICARE alta, ATÂT de violent DREPTURILE OMULUI, COPLULUI, FAMILIEI, angajatului și angajatorului !!!

FOARTE IMPORTANT!!!:

DACĂ NU AI FĂCUT-O DEJA, SEMNEAZĂ ACUM ȘI TU PETIȚIA și fă-o cunoscută TUTUROR:

”SUNTEM ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII !”

Doriți să schimbați ceva?

Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți, dacă rămâneți NEPĂSĂTORI.

Semnatarii acestei petiții a luat atitudine și au acționat. Veți face la fel?

.

ALTE ARTICOLE PE TEMA VACCINĂRII: 

HTTP://ROMANORTODOX.INFO/SUBIECT/NOUA-ORDINE-MONDIALA/VACCINURI/

.

Alte articole despre

Av. Marina-Ioana Alexandruaici.