Flacoanele de vaccin Pfizer/BioNTech strălucesc în albastru fluorescent și conțin o enzimă numită luciferază, a declarat un inspector de calitate al companiei farmaceutice pentru LifeSiteNews într-un interviu realizat săptămâna trecută.
„Vaccinul strălucește, cel puțin cel al Pfizer”, a declarat Melissa Strickler, care a lucrat pentru gigantul farmaceutic timp de aproape 10 ani. „Arată ca și cum cineva a luat un bețișor luminos albastru, l-a spart și l-a pus în flacon, dar numai dacă există lumină și este în jurul unui fundal întunecat”.
Strickler, care a lucrat la marea fabrică Pfizer din McPherson, Kansas, a declarat că a inspectat „sute de mii de unități” de vaccinuri în cariera sa în cadrul companiei „și nu a văzut niciodată ceva care să facă asta, nici pe departe”. De obicei, lichidul din flacoane este limpede ca apa, a spus ea, dar a fotografiat flacoanele atunci când a observat nuanța fluorescentă albastră a lichidului și s-a interesat de acest ingredient la superiori.
Luciferaza nu apare pe etichetă
Strickler a spus că a auzit un medic descriind codurile pentru ingredientele din vaccinuri, inclusiv codurile SM102 pentru luciferază, o enzimă care strălucește în întuneric produsă în licurici, plante și pești și care este folosită în cercetările de bioluminescență. În funcție de diferitele substanțe chimice cu care este amestecată, luciferaza va străluci în culori diferite.
De exemplu, într-un raport publicat în 2020 în revista Nature Scientific Reports a fost identificată o luciferază de un albastru strălucitor, care este vizibilă doar sub lumini UV cu anumite lungimi de undă.
Strickler a declarat pentru LifeSite că a trimis un e-mail companiei și a întrebat dacă luciferaza se află în vaccinul Covid și i s-a spus că a fost „folosită doar în testarea vaccinului”, dar nu va fi inclusă în produsul final. „Dar, după cum văd eu lucrurile, totul este experimental”, a spus Strickler.
„Nici măcar nu am văzut încă etichetele Comirnaty puse pe flacoanele din acea fabrică”, a spus Strickler, referindu-se la denumirea comercială a vaccinului pe care Food and Drug Administration a aprobat-o în august. „Din câte știu, toată lumea primește încă acel produs original Emergency Use Authorization”.
VIDEO:
.

______________

Sursa – (EXTREM DE MPORTANT!!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST!)Chimicalele toxice din vaccinul Pfizer. Un denunțător al companiei rupe tăcerea: Conține o enzimă numită LUCIFERAZĂ. Am lucrat cu sute de mii de unități care au nuanța fluorescentă albastră a lichidului | ActiveNews

 

.

 

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.