Select Page

Controlul oamenilor de la distanță prin undele de radio-frecvență (video)

Controlul oamenilor de la distanță prin undele de radio-frecvență (video)

Documentarul video de 17 minute MERITĂ DIN PLIN vizionat și recomandat și celor de care ne pasă:

.

Părintele Arhimandrit Justin Pârvu: ”De aceea să fiți foarte atenți, dacă nu vi se spune în biserică, sunt plătiți la ora aceasta oameni să tacă, și dumneavoastră prin Duhul Sfânt, prin harul lui Dumnezeu simțiți mult mai mult oaia decât stăpânul, decât ciobanul.

Vor veni vremurile când veți fi vânduți de ciobani, de păstorii voștri, vor vedea păstorii cum vă sfâșie în ocol „fiara sălbatică” (diavolul prin patimi), și nu vor veni să vă apere. Dar voi trebuie să mergeți pe Calea Părinților, prin Botezul pe care l-ați primit de la bunici, de la strămoși. Minciuna domnește peste tot!…

CONTROLUL OAMENILOR DE LA DISTANȚĂ

PRIN UNDELE DE RADIO-FRECVENȚĂ

Din Septembrie 2001 lumea s-a schimbat, și nu mă refer aici la evenimentele din 11 septembrie. Mă refer la evenimentele de după aceasta cu o săptămână, când lumea internetului s-a schimbat. Aceasta a fost introducerea lui ”Cod Roșu”.

Cod Roșu nu a fost un virus de e-mail, nu a fost un zombie, un troian, a fost ceva peste acestea. Este prima amenințare complexă din lume și a făcut înconjurul lumii în 3 zile. Până în 21 septembrie 2001, a infectat 2,2 milioane de sisteme de pe tot pământul. Guvernele au fost atente, pentru că au realizat că pot duce această tehnologie la un alt nivel.

Hacking (spargerea) ADN-ului !?!???

Sharon Gilbert (consilier științific): ”Păi o fac de mult tim… pun tot felul de informații în ADN, stochează și codează informații digitale, cărți, etc. Dar acum se folosește CRISP Cas-9, pentru ca în esență, ADN-ul tău să te spioneze.”

S-a ajuns la un punct de confluență, care apare între om și mașină într-o lume cibernetică digitală unde nu le vom mai putea deosebi.

O LUME DIGITALĂ CIBERNETICĂ (FĂRĂ DUMNEZEU) – ASTA VOR – unde luptele nu se duc cu bombe și gloanțe, ci cu bytes și biți. Aceasta este ERA SPIONAJULUI CYBERNETIC.

Sharon Gilbert (consilier științific): ”Această idee de a folosi CRISP Cas-9, pentru a insera gene spion în ADN-ul tău, deschide o lume foarte interesantă, mai ales când te gândești că ai posibilitatea de a folosi Quantum Computing – un calculator mai puternic de 100 de milioane de ori decât cel de acasă…”

Deci, haideți să vă împărtășesc ceva acum. O să vă duc într-o ”gaură de vierme digitală”, o gaură de vierme prin modul în care plănuim să-i trimitem pe atacatori. EXISTĂ UN ALT RĂZBOI care se duce în ascun:

Bryan Tew: ”Noul virus, Corona, este o fabricație umană, este noua formă de Război Neuronal, declanțată asupra lumii, în cadrul unui protocol secret aș Națiunilor Unite, folosind un sistem de livrare viral-virus pentru a strânge cu braț puternic omenirea, pentru a reproiecta și restructura întregul stoc biologic de sânge și tot fondul genetic de ADN al omenirii, pentru a integra omenirea cu forța într-o nouă evoluție cybernetică prin reproiectarea și refacerea modelelor de ADN personale.”

Harald  Kautz-Vella:

”BIOARMELE MODERNE SUNT CONTOLATE PRIN RADIO-FRECVENȚĂ

Deci nu fac nici un rău până când nu sunt activate! De exemplu, am văzut asta la ceea ce se întâmplă în America: ”Simulare a lumii sensibile”, condusă de comunitatea științifică ce preia date de la tehnologia trans-sionistă, de la toți oamenii, creând o simulare a lumii reale.”

”Vedeți, dacă ai de gând să te aperi împotriva tehnologiei care înlocuiește oamenii, atunci următorul pas al convergenței, este să creezi o tehnologie care se comportă ca și oamenii. Iar într-o lume digitală, nu poți deosebi una de cealaltă (adică realul de imaginar). Suntem capabili să creem rețele masive care sunt așa de reale, că nu le poți deosebi. Atunci planul va fi să re-inverseze semnalul de la sistemele de antenă pe care le au, care întotdeauna vor fi ”Phased Aray Antennas” 5G și wi-fi 6 folosește acest tip de antene! Și deci vor inversa semnalul și vor transforma cetățenii Americani în niște bio-roboți. Și odată infectată această persoană cu acest virus, cu coronavirusul, aceste nano-particule migrează prin fluxul sanguin către creier și de aici la neurotransmițătorii creierului victimei și încep să-i comunice, să decodeze acele transmisiuni printr-un proces numit ”eliberarea flash-ului de energie”.

Deci totul este făcut de acest ADN (modificat). Există un nou domeniu de cercetare. Au realizat că, perechile de bază (ale ADN) pot fi montate în șir, într-un fel de pot funcționa ca și un computer. Ca un element logic.”

________________

PARANTEZĂ:

”Ceea ce am creat, și am făcut, asta în mare liniște (pe ascuns), dar acum ne bucurăm să o descoperim lumii… este această invenție a ”Teslaphoresis” – nano-tuburi de carbon. De câțiva ani o dezvoltăm… Același tipar de frecvență ca la 5G, deci folosesc frecvența radio 5G pentru activare.

”Teslaphoresis” – cel mai simplu lucru de a înțelege este că se asamblează singuri de la distanță. ASAMBLAREA PROPRIE DE LA DISTANȚĂ A MATERIALELOR – EXACT CU AJUTORUL UNDELOR RADIO. Și pentru că suntem la Rice, am decis să folosim nano-tuburi… și ce am descoperit este că aceste tuburi nano, se pot unii și pot forma singure nano-fire sub acțiunea unui câmp electric. Auto-asamblarea este foarte importantă și mare… dacă poți face materialele să se construiască singure… ca în biologie, să ne construim singuri…

________________

Și dacă vă imaginați asta, este ca și cu metoda veche de efectuare a unui telefon (la apăsarea unei taste, se aude un sunet-bip). Fiecare pereche de bază (a ADN) are o frecvență de rezonanță, este în raza tera-herților, și dacă este ”lovită” frecvența potrivită, aceasta se deschide ca și o linie de conducere a luminii. Și dacă ai un lanț de aceste perechi de bază (ale ADN), care reacționează la diferite frecvențe, ai nevoie de o secvență de sunete care să deschidă toate fragmentele pentru a le face pe toate conductive (și devin un fir electric conducător, la propriu). Iar următorul pas al acestei lucrări genetice, este făcut fie ca să producă lumină, fie ca să producă otravă. Și acesta este un ”lucru minunat” din punctul lor de vedere al luminii. Pentru că dacă aduci acest ADN sau ARN în corpul uman, poți de fapt să iei un semnal radio, să-l activezi din exterior de undeva, pentru ca să producă orice substanță vrei, sau pentru a produce orice lumină vrei.

Lumina este mișcare, lumina este gând, este orice. Tot ce simțim ca experiență, este lumină.

Există o comunitate de 200 de oameni de știință care nu mai vroiau să susțină acest proiect de dezvoltare și s-au unit într-un grup și au început să vorbească ca un grup, lumii, despre aceasta. Familiile lor au fost asasinate. Cu radio-frecvențe, iar simptomele muribunzilor au fost foarte, foarte asemănătoare cu cele de coronavirus. Având simptome de gripă, apoi au ajuns la spital cu pneumonie, pentru ca mai apoi să moară din cauza insuficienței de organe.

Deci aparent avem ceva care este legat de războiul electro-magnetic, care arată aceleași  simptome ca la gripă și care este foarte ușor de confundat. Ne putem uita în America unde aceasta este o agendă ascunsă, nimeni nu vorbește ceva, chiar dacă au detalii tehnice despre asta, tot nu vorbesc ceva. Deci asta este o agendă care se desfășoară în ascuns în America.

În China este chiar opusă această lucrare. În China această idee de a avea o unitate centrală de AI (Inteligență Artificială), care să controleze tot, este scoasă la vedere, este arătată ca o zeiță AI, de parcă ar fi ”mama iubitoare a statului”, care are grijă de toată lumea și se asigură că totul este în prosperitate și armonie.

Așa vând ei aceste tehnologii și totul este public, fiecare cetățean primește un scor de sistem, primește puncte dacă este cuminte sau nu primește dacă e rău – conform Sistemului de Credit Social. Și oamenii suportă asta pentru că, poporului chinez îi este frică de el însuși și oamenii vor să scape de cineva dacă acesta este rău. Aceasta este mentalitatea lor și o acceptă din plin. De aceasta se face la un cu totul alt nivel. Și ceea ce știm este că zona Wuhan conduce în tehnologia desfășurată de 5G, înaintea tuturor din lume.

Deci la un anumit moment de timp, dacă ai această agendă, care spune ”haideți să-i transformăm pe toți în bio-roboți controlați de AI (Inteligență Artificială)”, pentru a fi siguri că nimeni nu sare peste linie. La un anumit moment de timp, acesta trebuie testat, pentru a aduna date, pentru a fi făcut să funcționeze mai bine. Și la un moment dat se ajunge la stadiul în care toți oamenii care nu se supun, care nu funcționează ca roboți AI, toți vor trebui îndepărtați.

Știu datele din America, tipul din grupul care a continuat să vorbească, chiar și după ce toate familiile au fost asasinate, el a spus că de fapt 70% din populația din America este controlată mental, de la exterior, deci sunt bio-roboți.

Există rețele ascunse care privesc și atenționează. Putem vedea ce procese au folosit și putem decide să carantinăm sistemul actual folosind software definit de rețea și apoi ei neputând vorbi la exterior cu lumea reală, noi în schimb îi transferăm la o ”umbră a departamentului nostru” care nu este reală, dar se comportă ca și cum ar fi reală.

Acum trebuie să fiu sincer cu dvs. Nu am putut să vă arătăm totul.. a trebuit să schimbăm multe nume, să încurcăm câteva adrese de IP, și nu putem să vă ducem atât de adânc în rețea, pe cât am fi vrut. Este un lucru bun pentru că, dacă v-am fi arătat tot, ar fi trebuit după, să VĂ ÎMPUȘCĂM…

Deci am ajuns la sfârșitul călătoriei noastre la convergența dintre om și mașină.  La confluența între două fluxuri separate care vin împreună pentru a face lucrurile mai puternice.

Am văzut tehnologia avansând de la stadiul de complet separată de om, până la stadiul de înlocuire a omului și până la a se comporta ca omul.

Mă întreb ce vine după faza: ”de a se comporta ca omul”?

Deci dacă istoria este de vreo îndrumare, întrebarea nu ar trebui să fie, DACĂ această tehnologie va avea într-o zi un impact profund asupra vieții noastre; întrebarea ar trebui să fie: ”vom realiza asta vre-odată?” (adică vom conștientiza vre-odată că ne transformă în bio-roboți sau vom trăi în nesimțire, devenind sclavi… – n.m.)

____________________________

Traducerea și adaptarea – Bogdan-Paul

https://www.brighteon.com/channels/Conexiuni

 

.

.

.

CE este CRISPR-Cas9?

– citiți aici: https://www.yourgenome.org/facts/what-is-crispr-cas9

.

Pe aceeași temă:

.

Investigație BBC. China testează pe deținuți uiguri din provincia Xinjiang un software dotat cu inteligență artificială și recunoaștere facială, pentru a le detecta emoțiile.

Un inginer de software a declarat pentru BBC că a instalat astfel de sisteme în secții de poliție din provincie și a arătat cinci fotografii cu deținuți uiguri, pe care a fost testat sistemul de recunoaștere a emoțiilor. Inginerul, care a fost de acord să vorbească cu reporterii BBC doar sub condiția anonimatului, a afirmat că “Guvernul chinez folosește uigurii ca subiecți pentru testare în diverse experimente, exact ca pe niște șoareci folosiți în laboratoare ”.

Conform acestuia, subiecții erau mobilizați în “scaune de siguranță”, având mâinile și picioarele prinse într-un metal, iar camera de detectare a emoțiilor era instalată la trei metri distanță. Sistemul este similar cu cel al detectorului de minciuni, dar are o tehnologie mult mai avansată. Inteligența Artificială este instruită să detecteze și să analizeze pe minut schimbările faciale și porii pielii, iar apoi software-ul creează o diagramă, unde segmentul de culoare roșie reprezintă o stare negativă sau anxioasă.

Ambasada Chinei în Londra nu a răspuns direct acuzațiilor, dar susține că “Drepturile politice, economice și sociale, precum și libertatea credinței religioase în toate grupurile etnice din Xinjiang sunt complet garantate ”.

În Xinjiang locuiesc, în prezent, 12 milioane de uiguri, majoritatea dintre ei musulmani. Cetățenii din această provincie sunt supravegheați constant. Zona este cunoscută și pentru controversatele “centre de reeducare”, numite tabere de detenție de înaltă securitate de activiștii pentru drepturile umane, unde se estimează că mai mult de un milion de oameni au fost captivi. Beijingul a insistat mereu asupra faptului că supravegherea este necesară în regiune, deoarece, spun ei, separatiștii care vor să își întemeieze propriul stat au ucis sute de oameni în atacuri teroriste.

Uigurii sunt o populație vorbitoare de limba turcă din vestul Chinei, iar etnia este mai apropiată cultural de Asia Centrală. Uigurii sunt majoritar musulmani suniți. Există tendințe separatiste în rândul uigurilor, care s-au soldat uneori cu violențe în cadrul unor proteste de masă și chiar cu un atac terorist în 2014 care a ucis 31 de persoane. Beijingul a răspuns în forță, instalând un sistem amplu de supraveghere și centre de detenție în regiunea Xinjiang.

Sursă: BBC

___________

Sursa – Investigație BBC. China testează pe deținuți uiguri din provincia Xinjiang un software dotat cu inteligență artificială și recunoaștere facială, pentru a le detecta emoțiile. – Biziday

.

.

Părintele Arhimandrit Justin Pârvu:

”Este foarte greu la ora aceasta, că lumea stă în această nedumerire și așteaptă să i se spună să se limpezească odată pentru totdeauna, că toată starea aceasta a epocii cipurilor este stare diavolească, de aceea trebuie să ne păzim din tot dinadinsul, pentru că este vorba despre atacarea vieții spirituale. Până la ora aceasta nu este vorba la noi în țară să cedăm o parte din România, […] de data aceasta nu mai este vorba despre cuceriri de teritorii sau avantaje financiare, este vorba despre a împingerea unei națiuni ortodoxe […], împingerea în iad, în pierzarea spirituală.

De aceea să fiți foarte atenți, dacă nu vi se spune în biserică, sunt plătiți la ora aceasta oameni să tacă, și dumneavoastră prin Duhul Sfânt, prin harul lui Dumnezeu simțiți mult mai mult oaia decât stăpânul, decât ciobanul.

Vor veni vremurile când veți fi vânduți de ciobani, de păstorii voștri, vor vedea păstorii cum vă sfâșie în ocol „fiara sălbatică” (diavolul prin patimi), și nu vor veni să vă apere. Dar voi trebuie să mergeți pe Calea Părinților, prin Botezul pe care l-ați primit de la bunici, de la strămoși. Minciuna domnește peste tot!…

Să știți că sunt vremurile acestea apocaliptice, care le întâlnim, și vor fi grele. Dumneavoastră să vă păstrați sufletele, să le dați lui Dumnezeu așa cum le-ați primit, nu avem două suflete ci avem unu și acela trebuie să-l păstrăm, să-l dăm așa cum l-am primit, înaintea judecății lui Dumnezeu.

Ispitele sunt mari. […] Va veni vremea când satana se va încorona la Ierusalim, de către Patriarh, de către arhierei și preoți. Să nu vă temeți de lucrul acesta, pentru că lucrul acestea trebuie să se împlinească. Va fi încoronat satana. Să nu cumva să vă micșorați în credința dumneavoastră, dacă nu vi se spune în fața altarului ceea ce trebuie să vi se spună.

Sunt vremuri foarte grele, păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea fiarelor sălbatice, dar tu trebuie să mergi pe calea părinților, și crezului pe care l-ai primit și l-ai moștenit de la bunicii și strămoșii tăi. Să nu vă fie nimic nou în viață, s-au învârtit toate valorile acestea la ora actuală, minciuna domnește peste tot, este tot pe pământ pe căi greșite.

Rugați-vă pentru că numai prin rugăciune vom putea avea harul lui Dumnezeu și lumina pe care trebuie să mergem noi. Nimic altceva nu ne mai scoate decât sfânta rugăciune. […]

Drumul creștinismului nu este muzică ușoară, nici mașini, nici lux, nici mare […], viața creștină este greutate și povară, cruce, spirit, durere, […]. Așa se pregătește creștinul pentru Înviere. […]

A venit vremea să dăm și noi, pentru că Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm și noi picătura de sânge. Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârșitul – vine sfârșitul! – dacă am murit, am murit, trebuie să murim! Dar cum ne găsește acest sfârșit, asta-i! Cum îl întâmpinăm noi (sfârșitul)? Prin pregătirile noastre! Încă sfârșitul nu-i, har Domnului, încă mai este, templul lui Solomon nu s-a zidit, evanghelizarea popoarelor nu s-a făcut, războiul ăsta care o să vină, încă nu a venit. Dar oricum niște evenimente, criza asta care a venit, este judecata lui Dumnezeu, judecata faptelor noastre, au venit vremurile astea de sărăcie.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte