Select Page

Cum ajunge Arafat șeful cenzurii în România guvernată de caschete și epoleți

Cum ajunge Arafat șeful cenzurii în România guvernată de caschete și epoleți
Ultima modificare în 11 martie 2022, 12:30
Într-o țară devastată de multiplele crize pe care le traversează și le îndură, Guvernul joacă la mare. Nu are preocupări banale, cum ar fi explozia facturilor la curent și gaze, prețul alimentelor și al carburanților, ci o arde ideologic înalt. Împarte țara în buni și răi. Și înființează clasicul „grup de lucru” în acest sens. În subordinea Departamentului Situațiilor de Urgență, evident, că asta e urgența majoră a României. Vă era teamă că nu mai are valoare de întebuințare Arafat. Că nu-și mai găsește utilitatea. Uite că agenții guvernamentali cu caschetă și epoleți i-au dat iar de treabă:

Monitorizează online-ul și dă verdicte!

.
Ai îndrăznit să asociezi corupția și/sau incompetența cu președintele sau guvernul, cu Iohannis sau Ciucă, ești declarat agent pro-rus (Știri – EXCLUSIV Statul face platformă care va scana… | PROFIT.ro), putinist infect de-a dreptul, mai periculos decât arma biologică. Se ocupă șeful pompierilor și al izoletelor de tine imediat. Puterea are banii și pârghiile administrative pe mână, dar mințile crețe din UM-urile arondate garnizoanei naționale premierului-general mută bobul pe pârtia adversarului.
.
Deci opoziția fură, opoziția e incompetentă, hai să interzicem însăși existența opoziției! Și să terminăm cu vânturile astea cu aparență democratică gen libertate de gândire/exprimare sau alegeri. Ce dacă-s garantate prin Constituție. Să se abolească! Și, după aia, să dea președintelele (pus pe viață în funcție) un decret de numire a guvernului și cine suflă-n front „mă-sa-i curvă, tac’su bețiv”.
.
Iar nebunia fără margini, pusă pe hârtie de aceleași laboratoare care vor guvernare cu chipiu, nu se referă doar la presă, de orice tip ar fi ea, ci la toată suflarea care încă mai respiră, scrie pe net și vorbește în republică. După ce au emis enormitatea cu inventarea stării de criză și a guvernării militare în sprijinul democrației, acum legalizează turnătoria la locul de muncă (Ministerul Justiției susține sporirea și consolidarea protecției persoanelor care raportează încălcări ale legii – Ministerul Justitiei) și instituționalizează (și plătesc) miliția gândirii.
.

S-au terminat banii pe care i-au sifonat prin ONG-urile grupului de prietenie Radu Tudor & co și au iar de cheltuit? Scriu ca apucatul, de când a erupt Ciucă al nostru ca mare speranță politică și administrativă, că țara asta se îndeaptă spre Argentina generalilor lui Peron, sunt eu nebun. Care e diferența între Putin, care decretează prin lege că în Ucraina nu e război, și scelerații ăștia, care te acuză de putinism dacă le dai în gât nepriceperea și lăcomia? Deocamdată, doar anii de pușcărie, da-i rezolvabila rapid și incovenientul ăsta minor…

____________

Sursa – https://www.capital.ro/cum-ajunge-arafat-seful-cenzurii-in-romania-guvernata-de-caschete-si-epoleti.html

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE – CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte