Zilele trecute cu toții am putut fi martorii cipării unui bărbat din Rusia cu un cod de bare, primit într-o bancă comercială, atunci când și-a dat acordul să fie înregimentat biometric, prin amprentare și scanarea feței sale!

Modul prin care această procedură se efectuează este următorul: atunci când este fotografiat, individul stă nemișcat, iar aparatul trimite către fruntea lui nanoparticule (cellule vii) invizibile ochiului uman! Odată ce acestea se instalează în om, acestea vor intra până la ADN-ul său și vor accesa întregul organism. Timpul de activare al cipului variază între 8 și 12 luni!

Sursele în aceste sens le găsiți mai jos traduse:

bărbat rus marcat prin laser cu un cod de bare!

marcarea izotopică; adică procedura de marcare pe frunte sau pe mână a oamenilor cu codul de bare!

Însă acest articol nu este doar despre cazul acelui bărbat din Rusia, ci se referă mai degrabă la modalitatea prin care un organism uman este “pregătit” pentru a primi acest cip nanometric.

Pentru cine nu știe ce dimensiune reprezintă măsura nano, aceasta este 10-9 metri, adică 1 metru împărțit la un milliard, sau UN MILIMETRU ÎMPĂRȚIT LA UN MILION. Aceste nanoparticule sunt atât de mici încât nu se pot vedea nici măcar la microscop!

submultiplu metru

Datorită avansului tehnologic – de a manipula materia până la nivel nanometric – a luat naștere ceea ce numim astăzi nanotehnologie, însă cunoaștem cu toții că de-a lungul istoriei, saltul tehnic nu a dus doar la prosperitate, ci și la CREAREA DE ARME care mai de care mai distructive! La fel este și cazul acum, cu bio-arma CHEMTRAILS (dârele chimice șpreiate din avioane).

Acestea reprezintă cea mai avansată armă a grupării Noua Ordine Mondială în vederea controlării omenirii!

Am explicat în articolul  Chemtrails ce forțe, persoane, și servicii de intelligence sunt implicate în această mega-conspirație, și mai ales de ce nimeni nu îndrăznește să oprească acest atentat bio-terorist la adresa omenirii!

Motivul ocult pentru care se șpreiază are legătură directă cu ciparea oamenilor de la distanță (exact ca în cele 2 videoclipuri de mai sus) prin raze laser cu nano-particule, și voi explica aceasta în cele ce urmează!

În linkul următor – Dr. Raenna Jennings despre chemtrails și nanoparticule!

cardiologul Dr. Raena Jennings din Texas, SUA, explică într-un limbaj cât se poate de simplu cum ne afectează intern aceste nano-particule șpreiate din avioane!

***Ceea ce e bolduit sunt explicațiile doctorului, iar ce este în paranteză sunt adăugirile mele!

Chemtrails conțin: Mercur, Aluminiu, Bariu și Strontiu (toate metale toxice), dar și celule roșii – mycoplasma care reprezintă un virus care poate pătrunde în ochi, gură și nas și cauzeaza pneumonia;

Alte elemente care se șpreiază sunt quantum dot dye (colorant cuantic = puncte quantice colorate) – și reprezintă nanoparticule foarte mici, adică ceea ce se numește “smart dust” (praf intelligent) care are proprietatea de semi-conductor – adică poate transmite și recepta semnal electro-magnetic. (cu alte cuvinte, din cauza ingerării acestor nanoparticule, se explică cum de corpul uman, după ce a fost cipat, poate transmite informații despre el însuși, căci de vreme ce e plin de nanoparticule inteligente, acestea transmit non-stop date către sistemul de sateliți. Aveau dreptate rușii din documentarele de mai sus că omul cipat se transformă în “turn psihotropic”, iar explicațiile doctorului Jennings vin să confirme acest lucru).

Odată ce aceste nanoparticule sunt ingerate, corpul nostru va putea emite bio-fotoni care vor putea emite lumina ADN-ul nostru (țesutul)! (așa se explică de ce după activarea cipului nanometric, semnul fiarei se va activa luminând pe frunte, devenind verde!

Prin urmare – cei care șpreiază – după aceea POT MODIFICA CONȘTIINȚA UMANĂ! (aduceți-vă aminte ce spunea doamna Petrescu – Aspazia Petrescu despre particula NASA

-: “orice om la fecundare a primit în el scânteia divină (conștiința că există Dumnezeu)”, iar acum, cei răi, prin modificarea conștiinței umane (prin cipare) îl trimit pe om în iad! Știm cu toții că “omul este făcut după Chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, însă dacă cei răi scot din om conștiința divină, omul respectiv chipul cui îl va lua? Va lua chipul diavolului, și tocmai de aceea va fi IMPOSIBIL ca cineva să se mai mântuiască după ce a primit cipul nanometric!).

Orice om are o frecvență energetică unică (o aură), însă odată ce ingerează aceste nanoparticule, frecvențele sale își reduc intensitatea! (aceste nanoparticule întinează (murdăresc) persoana respectivă).

Pentru alterarea sistemului uman, ei încep prin VACCINARE, în special prin cele anti-gripale! (apoi explică cum anume vaccinurile dăunează întregului Sistem Nervos prin eliminarea rolului benefic din organism al Cuprului, și cum odată anihilat efectul Cuprului, corpul va căuta să îl înlocuiască cu altceva, iar aici vine “soluția salvatoare” prin chemtrails, prin BARIU ȘI STRONȚIU);

vacc

Și de ce acest lucru e important? (Adică înlocuirea Cuprului cu Bariu și Stronțiu) Deoarece Cuprul nu este electromagnetic, iar Bariu și Stronțiu sunt electromagnetice! (cu alte cuvinte, Cuprul nu emite unde la distanță, unde atât de necesare pentru cei răi de a urmări de la distanță oamenii cipați. Așadar, pentru ca chemtrails să aibă efect asupra oamenilor, prima etapa de alterare este vaccinarea, apoi chemtrails, și ultima etapă este ciparea propriu-zisă!)

Odată ce s-a făcut această alterare (prin vaccinare), devenim foarte sensibili la radiațiile magnetice externe (adică la manipularea comportamentală), și PUTEM EMITE ȘI PRIMI SEMNALE RADIO EXACT CA ȘI O ANETENĂ! (IATĂ DE CE RUȘII DIN MATERIALUL VIDEO AVEAU DREPTATE – omul devine o antenă psihotropă! Devine cyborg, după cipare, însă înainte de cipare, vaccinarea și chemtrails îi oferă “pachetul întreg” de ingrediente în aceste sens!)

Așadar, atunci când respirăm, “praful intelligent” = smart dust, adică nanoparticulele, ÎNCEP SĂ FORMEZE CRISTALE ÎN INTERIORUL CORPULUI TĂU! Acestea se mai numesc PIEZO CRISTALS! Atunci când se preseaza un cristal, acesta va emite căldură, și astfel existând în noi acestea, în jurul creierului se formeaza practic un “creier” nou, dar care va fi capabil să emită radiații prin această piezo-tehnologie!

Prima aplicație a electricității Piezo a fost în Războiul din Golf, in Kuweit (anii 1990-1991)! După ce au șpreiat chemtrails peste oamenii de acolo, i-au atacat cu un semnal electro-magnetic astfel încât toți opozanții au început să tremure și să înghețe, astfel încât victoria a fost simplă!

Apoi am făcut studii detaliate asupra plămânilor veteranilor de război și s-a demonstrat că aceștia (plămânii) erau plini de aceste cristale Piezo!

Motivul pentru care chemtrails poate fi atât de eficient este pentru că componentele sale sunt amestecate cu Black Goo (substanță neagra)! (Black Goo reprezinta praf foarte fin preluat de pe meteoriții (pietrele) care au căzut pe pământ! Despre originea lor se crede a fi extratetrestră; satanică).

(Acest praf inteligent poate reprograma (modifica) conținutul genetic al persoanei în care pătrunde, și având în vedere că în cazul bărbatului din Rusia că a fost marcat pe frunte cu celule vii nanometrice, de fapt, PENTRU A INTRA PÂNĂ LA ADN-UL UMAN, acestea s-au “întâlnit” cu ceea ce intrase deja în om (quantum dot dye) prin inhalarea chemtrails.

smart dust

(Așa se explică de ce odată marcat un om, IMEDIAT corpul acestuia “acceptă” aceste nanoparticule, pentru că organismul uman fusese “obișnuit” în prealabil cu aceste nanoparticule în ultimii ani, ingerându-le peste tot: prin aer, apă, mâncare, șamd!).

Poate că aceste explicații ale doctorului american par SF pentru unii dintre voi, însă ele se intersectează foarte bine cu ceea ce am văzut deja, și anume – ciparea de la distanță – a unui om!

Da, nanoparticulele există! Pot fi modulate precum niște celule vii și integrate de îndată omului care le primește!

Chemtrails există și conțin exact ceea ce spune doctorul!

Vaccinurile există și cauzează atât de mult rău!

Putin: “Guvernele occidentale înrobesc umanitatea prin vaccinuri”.

Pe lângă dovezile vizibile imediat ale planurilor celor răi, ne mai putem da seama de ce aceste sfere de activitate sunt atât de importante pentru Noua Ordine Mondială: în toate se aruncă zeci de mii de milliarde anual, și în toate nu ți se dă voie să vorbești având altă opinie față de versiunea oficială!

TOATE ACESTE ȘPREIERI AU UN SINGU SCOP – să altereze funcționalitatea corpului uman și de a-l face “pregătit” pentru a primi semnul fiarei!

Toate acestea vi le spun cu dublu scop:

1.există o singură metodă prin care cineva poate anula efectul acestor nano-materiale pe care le inhalăm de sus, iar aceasta este sfânta Taina a Euharistiei (Împărtășaniei) Ortodoxe! Prin sfânta Împărtășanie Ortodoxă, săvârșită la slujbele ortodoxe, nu la slujbele întinate de erezia ecumenistă, se poate anula efectul nanomaterialelor inhalate din aer! Acestea întinează corpul, iar sfânta Euharistie anulează această întinare! Evident că în cazul primirii cipului nanometric nu se mai poate face nimic, așa că mergeți la slujbele ortodoxe ale părintilor ortodocși cât se mai poate! Îi puteți găsi pe acestia și sub denumirea de “îngrădiți de erezie”.

Sfântul rus Lavrentie de Cernigov spunea în anii de început ai secolului 20 că: “umblați la biserică cât se mai poate umbla”, (căci va veni vremea când nu se va mai putea umbla – din pricina ereziei fățișe) (și deja a venit acea vreme după 2016, odată cu primirea duhului ereziei la majoritatea slujbelor din țară)!

Sf Lavrentie despre vremurile când nu se va mai putea merge la biserică din pricina ereziei

2.Să evitați acceptarea și biometrizarea datelor dvs precum scanarea feței și amprentarea, deoarece acestea duc negreșit la pierderea sufletului

Concluzia: din videoul de mai sus, planul din 3 pași al Noii Ordini Mondiale privind ciparea oamenilor e următorul:

  1. a) Vaccinarea – cu scopul de a face craniul uman sensibil la radiații electromagnetice; adică înlocuirea Cuprului din Sistemul Nervos cu Bariu și Stronțiu, tocmai pentru ca acel cap (craniu) să fie capabil să “emită” și să “recepteze” unde electromagnetice! Desigur că vaccinarea are o mulțime de planuri secundare, însa acesta este cel mai important.
  2. b) Chemtrails – modificarea ADN-ului uman astfel încat cipul nanometric primit pe frunte să se înregimenteze mai ușor în toate celulele corpului; de aceea activarea cipului dureaza între 8 și 12 luni, deoarece unii oameni sunt mai puțin expuși la chemtrails!
  3. c) Ciparea propriu-zisa prin acceptarea de documente biometrice!

În acest link marcarea izotopică

puteți vedea cât de important este acceptul nostru privind sistemul biometric actual, deoarece fără acceptul nostru (actul volițional), toate aceste mizerii ale antihristului nu ne pot ataca mântuirea! Doar în cadrul acceptului de bunăvoie al omului, sistemul îi anihilează conștiința și îi ia sufletul băgându-l în iad pentru veșnicie! Dumnezeu ne-a dat la naștere cel mai mare dar – liberul arbitru – libertatea, așa că acum diavolul se leaga tocmai de acest aspect pentru a ne înrobi pe vecie!

 

Citiți mai jos, cum încă din anii 2012-chip rus.png2013, Dumnezeu i-a descoperit unui părinte grec – Elpidie – ceea ce va urma, cu detalii, care poate atunci nu erau crezute de nimeni:

Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru…și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic (cele cât un bob de orez)… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două nivele:

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antena, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano-echipamente în corpinvizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introducă prin înșelăciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele (chemtrails) pe care vor să le implanteze fără știrea noastră, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiți de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă nu-l va mai putea scoate. Cine va încerca să îl scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii.”

sursă citat părintele Elpidie