Ticăloșii care ocupă fotoliile de la pupitrele și din platourile uzinelor de distrugere în masă numite televiziuni vor să dea impresia că ei sunt majoritari doar pentru că ei apar lățiți pe toate ecranele. Ne referim aici la medici ticăloși, la ofițeri ticăloși, la jurnaliști ticăloși. Ei bine, nu-i așa.

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul ticăloșilor care o propaga, zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că nu sunt lăsați să fie auziți. Îi găsiți însă și încă, pe internet. Vedeți, de exemplu, Declarația Great Barrington – semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști. Sau: Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

Aveți în acest scurt film documentar nume dintre cele mai mari pe plan mondial în domeniul epidemiologiei și virusologiei, savanți cu adevărat, nu glugi la cocenii lui Arafat, ca Gheorghiță și răspândacii lui. Aceștia sunt oamenii către care trebuie și către care se uită orice om inteligent al planetei în acest moment. Între ei, cititorii ActiveNews. Traducerea, transcrierea de mai jos și subtitrarea acestui scurt și profund documentar este făcută tot de unul dintre mulții noștri cititorii care ne iubesc, la fel cum vă iubim și noi pe Dvs. Mulțumim! De altfel, după cum ați observat, ActiveNews este un deja un portal interactiv, al cititorilor, pentru cititori. Vizionați, citiți și dați mai departe. După cum se încheie și documentarul, doar de noi depinde cum va fi viitorul. Doamne, ajută!

Am urmat îndemnul autorităților statului, cât și a celor bisericești, și prezentăm aici opiniile despre Era Covid a unor mari specialiști ai lumii, între care inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, fostul cercetător șef al Pfizer Michael Yeadon sau savantul Sucharit Bhakdi. Să ascultăm sfaturile lor, ale medicilor dar și, ca români, ale preoților adevărați, care nu și-au trădat jurământul, respectiv credința, pentru un pumn de arginți!

VIDEO:

.

.

Dr. Sucharit Bhakdi – virusolog: „Au planificat acest lucru, totul este planificat. De ce au planificat această situatie? Nu știu și nici nu cred că vreau să știu.”

Dr. Michael Yeadon – fost cercetator sef Pfizer: „Acest sistem este construit folosind minciuni și este astfel modelat cu un scop și cred că acest scop este controlul complet totalitar și mai cred că scopul acestuia este depopularea lumii”.

Dr. Robert Malone – medic virusolog si imunolog, inventatorul tehnologiei ARNm: „Una dintre problemele noastre este presupunerea că acesta este un vaccin ca oricare altul de până acum și nu este’’.

Dr. Sucharit Bhakdi: „Este cel mai vast experiment din istoria medicinei, care a fost vreodată derulat și a fost efectuat pe oameni. Este o constatare incredibilă.”

Dr. Peter McCullough – medic epidemiolog: „Toate lucrurile au început să se lege și am început să avem sentimentul că se întâmplă ceva rău, știința merge într-o direcție greșită, nimic din toate acestea nu trebuia să se întâmple. CDC-ul nu a explicat niciodată aceste decese care sunt atât de strâns legate de vaccinare’’.

Dr. Ryan Cole – medic patolog: „50% dintre lucratorii în sănătate nu vor face cu siguranță acest vaccin. Nu avem încredere în datele lor. Vulpea păzește cotețul găinilor. Companiile și-au fabricat propriile date. Nu există grupuri independente de observatori”.

Dr. Michael Yeadon: „Ar trebui să nu luați în considerare nici un anunț privind ratele de infectare în comunitățile dumneavoastră pentru că sunt falsificate.”

Însuși inventatorul testului PCR, câștigător al premiului Nobel, Kary Mullis, a declarat că acest test NU este o metodă de diagnostic.

Kary Mullis – inventatorul testului PCR:

„Cu testul PCR, dacă intenționezi, poți găsi aproape orice în oricine.”

Dr. Dan Erickson – medic ATI:  Au susținut: „Am fost presați să adăugăm covid pe lista de diagnostice”, în timp ce noi credem că nu are nici o legătură cu cauza reală a decesului.”

Dr. Scott Jensen – medic de familie și senator: „Ca medic, am primit săptămâna trecută un email din partea Departamentului de Sănătate, în care sunt instruit cum  să completez certificatele de deces.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Totul este acum la un alt nivel, de criminalitate.”

Dr. Ian Brighthope – președintele Brighthope Health: Sunt mulți doctori care gândesc la fel.”

Moderatoare: „Unde sunt?”

Dr. Ian Brighthope: „Sunt prea înspăimântați ca să vorbească și imediat ce fac acest lucru, (apare) o notificare și ești chemat în fața consiliului medical.”

Moderatoare: „Este uimitor.”

Sonia Elijah – jurnalist: „Dr.Robert Malone este un expert în vaccinare. Este inventatorul tehnologiei ARN mesager. A fost supus unor atacuri sistematice. Istoricul său a fost pur și simplu șters din online. Aceste grupuri de verificare a informațiilor, de exemplu Factcheck.org sunt finanțate de o organizație care deține acțiuni într-o companie de vaccinare în sumă de peste 1.8 miliarde dolari.”

Brian Rose – gazda emisiunii London Real: „În momentul în care am fost cenzurat, m-am simțit ca și cum aș fi plecat într-o altă lume în care sunt înconjurat de oameni pentru care este normală o ciudată realitate paralelă.’’

Ivory Hecker – reporter denunțător: „M-au trimis acolo ca să nu vorbesc despre tratamentul anticovid în acel spital. Nu trebuia să pun acea întrebare. Privitorii sunt înșelați cu o poveste fabricată cu multă atenție.’’

Prof. Dolores Cahill – biolog, imunolog: „Încearcă să impună un scenariu care nu se bazează pe zecile de ani de studii de imunologie.”

– Nu este nimeni în spital? Cum este posibil într-o pandemie?

– Pentru că sunt știri false, de aceea.

Oamenii au folosit Facebook pentru a-și împărtăși poveștile și experiențele.Un grup cu 65000 membri  a fost șters peste noapte fără nici o motivație concretă.

Steve Kirsch – „Victimele acestui vaccin nu sunt lăsate să-și relateze experiențele.”

Dr. Robert Malone: „Cenzura este în derulare de mai bine de un an. Totul este bine documentat, foarte clar.”

Victimă a vaccinării: „TikTok mi-a înlăturat toate postările pentru ca voi să nu puteți afla povestea mea.”

Declaratia Great Barringhton, redactata si semnata de trei dintre cei mai mari experti mondiali in epidemiologie, boli infectioase si vaccinuri, zeci de mii de medici din intreaga lume si sute de mii de oameni.

Moderator:  „Am ajuns în punctul în care oamenii de știință asemenea dumneavoastră trebuie să se adune la întruniri secrete pentru a elabora declarații de dezacord.”

Moderator: „Sunteți de aceeași părere?

Dr. Carolyn Bosak – medic de medicina integrativă: „Nu cred că pot răspunde la această întrebare.”

Moderator: „De ce nu puteți?”

Dr. Carolyn Bosak: „Oricine vorbește împotriva acestei politici este redus la tăcere. Trebuie să mă aliniez la cerințele guvernului.”

Dr. Byram Bridle – dr.imunologie virală: „Vreți ca vocea doctorilor și a oamenilor voștri de știință să fie suprimată? Suntem împărțiți în două tabere acum, suntem polarizați.”

Dr. Patrick Phillips – medic de familie: „Se solicita investigarea si disciplinarea oricarui doctor care prezinta oricare din aspectele negative ale acestor interventii, indiferent de ce ar arata dovezile.”

Rușine să vă fie!

Moderatoare:  „Nu sunteti primul doctor de la care am aflat ca a primit vizite neobisnuite din partea unor oficiali ai statului sau a avut parte de multa opozitie.”

Dr. Sucharit Bhakdi: „Trebuie să înțelegeți că numărul doctorilor și al oamenilor de știință care spun nu, tuturor (acestor politici) depășește numărul celor care spun da.’’

Dr. Stella Immanuel – medic de familie: „Dacă acesta este muntele sau dacă acesta este dealul pe care voi fi pironită, o să mă las țintuită, nu-mi pasă. Puteți să mă raportați conducerii medicale, puteți să mă omorâți, puteți să-mi faceți orice dar nu-i voi lăsa pe americani să moară.’’

Robert Kennedy Jr. – avocat: „Acum 75 de ani, Hermann Goring a dat declarații la procesul de la Nurnberg și a fost întrebat: Cum i-ați determinat pe germani să fie de acord cu toate acestea? Și el a răspuns: E foarte ușor. Tot ceea ce îi trebuie guvernului pentru a-i transforma pe oameni în sclavi, este frica. Poți face acest lucru într-un regim nazist, o poți face într-un regim socialist, o poți face într-un regim comunist, o poți face într-o monarhie și într-o democrație.”

Heiko Schoning – medic: „Noi germanii ne punem întrebarea cum s-au putut întâmpla aceste lucruri în 1930. Mulți oameni înțeleg acum cum a fost posibil să se întâmple.”

Dr. Andrew Kaufmann – medic biologie moleculară: „Suntem prizonierii din ce în ce mai multor mutații care pot fi folosite pentru manipularea noastră continuă și interzicerea libertăților.’’

„Am folosit aceste tactici în alte țări pentru a manipula, divide și cuceri și acum privim cum propriul nostru guvern și armata le folosesc împotriva noastră. Oamenii din unitatea și din serviciul nostru sunt de părere că ne îndreptăm armele în direcția greșită. De data aceasta tirania este îndreptată împotriva noastră și a oamenilor noștri și nu ne putem da seama pentru că se întâmplă pe propriul nostru pământ pe care nu s-a mai întâmplat până acum.’’

„Trebuie să începem să ne uităm la noi ca la niște ofițeri și să ne gândim: Este corect ceea ce fac? Nu e suficient doar să spui: Urmez ordinele. Și dacă asta te va duce la pierderea slujbei, așa să fie. Vei fi cel puțin capabil să te uiți în oglindă.”

„Au început să impună statul  comunist prin intermediul pașaportului de vaccinare. Te rog, Australia, nu îngreuna situația. Imediat ce vei face asta, vor începe să construiască statul fascist.”

„În Australia, oamenilor le merge bine de prea mult timp așa încât atunci când privesc spre state comuniste se gândesc: La noi nu s-ar putea niciodată întâmpla asta.”

„Acum suntem cea mai carantinată țară din lume.”

„- Suntem peste 50.000 oameni aici. Proteste masive: Știți, media a relatat că au fost numai 3500 de oameni.

– Ce am văzut astăzi au fost 3500 de capete pătrate foarte egoiste.

– Presa centrală nu va fi niciodată de partea noastră pentru că este deținută și controlată de chiar cei împotriva cărora luptăm.

– Au identificat această categorie umană ca fiind una foarte puternică: oameni puternici, bună purtare, obiceiuri sănătoase.

– Sunteți cei mai tari, aveți cele mai puternice conexiuni în familie și societate, conexiuni religioase. Sunteți de neoprit și ei știu că dacă vă urmăresc și vă zdrobesc pe voi, primii, va fi mai ușor pentru ei să ne distrugă și pe noi.

Ridicați-vă! Nu fiți motivul pentru care generațiile viitoare se vor uita înapoi și vor spune: „Unde…..au fost oamenii ăștia?”

– Acum este momentul. Nu va mai fi un alt timp dacă nu îi dăm jos.”

AUSTRALIA, TERRA

„Nesupunerea civilă devine o datorie sacră atunci când statul devine nelegiuit și corupt.” – Mahatma Gandhi

„Umanitate, ridică-te din genunchi. Leul nu mai doarme!”

 

______________

Sursa – (MAXIMĂ ATENȚIE !!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST !!!)DOCUMENTAR RĂSCOLITOR. Scopul Planului Covid este unul singur: TOTALITARISMUL MONDIAL. Demascarea făcută de marii savanți ai lumii și vocea străzii. Generațiile viitoare se vor uita înapoi și vor spune: Unde au fost ai noștri? Umanitate, ridică-te! | ActiveNews

.

.
.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

 

.