Select Page

Dr. Răzvan Constantinescu: Noii evrei. NEONAZISMUL ȘI INSTRUMENTUL SĂU: FRICA

Dr. Răzvan Constantinescu: Noii evrei. NEONAZISMUL ȘI INSTRUMENTUL SĂU: FRICA

De frică, oamenii cred o minciună repetată la nesfârșit și refuză să vadă adevărurile dureroase chiar din fața lor. În istoria recentă, cel mai bun exemplu sunt evreii: spre sfârșitul anilor ’30, ei văzuseră/aflaseră deja cum conaționali de-ai lor erau băgați cu zecile de mii în lagăre și exterminați; cu toate astea, deși mulți au avut posibilitatea să fugă în alte țări (pentru că cei mai mulți dintre ei chiar aveau bani), nu au facut-o – pur și simplu ce auzeau că se întâmplă era de necrezut pentru ei, de neconceput.

”Chiar dacă vezi, să nu crezi!”

Trăiau cu impresia că sunt esențiali (!) pentru noua putere nazistă, așa ticăloasă cum deja o percepeau. Exact același lucru se întâmplă acum: toată lumea vede nenorocirile, minciunile, sfidarea și ticăloșia autorităților nu numai de la noi, ci aproape din toată Europa, transformarea unei boli ușor tratabile dacă este luată imediat de la debut, într-o apocalipsă distrugătoare de vieți și destine, de economii și de afaceri locale, și motiv de distrugere a statelor vulnerabile, așa cum este al nostru. Și nimeni nu crede că e adevărat.

”Conspirații, domnule!”

Pentru că fiecare crede că suntem esențiali aici unde suntem și nu are ce să ni se întâmple: o să ne fie mai greu, dar o să răzbim – exact așa gândeau atunci evreii… Lecțiile istoriei nu mai au valoare pentru o generație incultă, produs al unui sistem de învățământ suprimat de ideologia neomarxistă.

Evreii totuși au încercat să protesteze când și-au dat în sfârșit seama ce urma să li se întâmple tuturor, au organizat (18 ianuarie 1943) revolta din ghetoul din Varșovia și au fost, la propriu, masacrați. Mai mult simbolic, naziștii le-au dărâmat și sinagoga (16 mai 1943), iar în rămășițele ei și-au făcut grajd pentru cai.

Acum, distrugerea personalităților care se opun este mai insidioasă, sunt linșați mediatic de presa complet aservită (și stipendiată de guvern exact pentru asta!), sunt dați afară de pe unde muncesc sau le sunt puse pe butuci afacerile, iar, dacă sunt prea ”vizibili” sau ”vocali”, intervin politia și procurorii. Suntem încet, încet exterminați de cei care țipă că ne vor doar binele ori că populația lumii este prea numeroasă și se speră rezolvarea acestei probleme, măcar în proporție de 10-15%, prin metoda vaccinării.

Lipsa de asistență medicală omoară și batrânii, și cronicii, iar, pe de altă parte, virusul ”prelucrat” de ”specialiști” îi omoară pe cei cărora imunitatea le-a fost pusă la pământ prin stres, prin distrugerea locului de muncă, prin carantinare aberantă și purtat de măști de pânză, dar mai ales prin frica inoculată pe toate căile.

Afacerile locale distruse sistematic sunt imediat înlocuite cu business-uri ale unor multinaționale fără chip ale unor păpușari din umbră care se îmbogățesc fulgerător.

În plus, folosindu-se fără scrupule de berbecii numiți ”libertatea LGBT”, fascismul ecologist și Black Lives Matter, ne distrug, pentru cei care vor supraviețui, și credința, și cultura, ne iau viilor sufletul concomitent cu morților demnitatea; fenomenul Cancel Culture e o crimă în sine, dar cine să bage de seamă de când cu apocalipsa după virus?!

Rămâne în urmă o nouă populație, puternică și aptă de muncă fără să consume prea mult. Chiar și copiii celor care vor supraviețui vor fi superiori genetic, pentru că pe ceilalți i-a terminat virusul. Sună cunoscut?

Naziștii au încercat să distrugă credința și cultura unui popor exterminând poporul cu totul, iar pe propriul lor popor l-au supus la o transformare radicală, și-au omorât propriii bătrâni și bolnavi, dorind ca urmașii lor să fie superiori genetic.

Neonaziștii de acum distrug doar o parte a fiecărui popor, aceea care consumă prea multe resurse, după părerea lor, bătrânii și bolnavii, iar pe cei rămași îi convertesc la statutul de sclavi veseli și fericiți, făpturi amorfe, fără vreo identitate aparte, dar cu iluzia unei libertății și a democrației, care se uită la seriale stupide și emisiuni de divertisment pentru cretini.

Metodele sunt diferite, scopul este același!

.

Citiți și ACTUALIZARE: 115 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

.

VIDEO – INTERVIU cu Pompiliu Diplan:

_______________

Sursa  – (EXTREM DE MPORTANT!!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST!) – Dr. Răzvan Constantinescu: Noii evrei. NEONAZISMUL ȘI INSTRUMENTUL SĂU: FRICA | ActiveNews

.

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte