Papa, în loc de altceva, pentru că suntem un popor mai sărac, te așteptăm cu grindină și cu… Psaltire ortodoxă!

Vine ziua cea mare… cu grindină și vijelii,

Așadar, papa cel „negru”, să te ții, dar să te ții !

A apărut un articol pe un site ecumenist:

https://www.activenews.ro/stiri-social/Vizita-Papei-in-Romania.-Patriarhia-Romana-reitereaza-ca-NU-va-exista-o-rugaciune-in-comun-intre-PF-Daniel-si-Papa-Francisc-la-Catedrala-Mantuirii-Neamului-156198

Foarte interesante comentariile la articolul menționat. Mi-au plăcut două:

a) au schimbat un pic abordarea ca sa nu para ca se încalcă canoanele… papa va zice Tatăl nostru în latina..catolicii prezenți sunt majoritatea romani( mulți nu știu latina și automat nu vor rosti Tatăl nostru în latina)…în timp ce atunci când părintele patriarh va rosti Tatăl nostru, atunci și ortodocșii și catolicii romani o vor spune în cor..pe hârtie chipurile nu se mai încalcă canoanele, în practica însă lucrurile stau altfel..trebuie sa rămânem în Biserica, sa ținem de duhovnicii noștri, dar sa nu luam parte la acest eveniment, sa nu fim prezenți acolo..

b) Și care Tatăl nostru, cel corectat și îndreptat de papa lapte Francisc ereticul! Și nu pot să uit afirmația lui eretica și demonica cum ca : Domnul nostru Iisus Hristos este fiul lui lucifer care este egală în gravitate cu erezia Filioque! Anatema papistașilor și ecumenismului!

Așadar, se vor ruga… pe rând. Unii lui lucifer, alții lui… Dumnezeu (?!). Dar faptul că se „roagă” succesiv îi absolvă de orice vină? Față de cine, că nici unii, nici alții nu cred în Hristos, ci doar își bat joc de El.

Partea bună este următoarea: noi, cei îngrădiți de erezie, nebăgați în seamă de Patriarhia Română, prigoniți și huliți, am reușit să schimbăm programul făcut de ei cu papa? Să nu se mai roage DEODATĂ împreună? Da ! Mare lucru, înseamnă că ei, cei mulți, sunt copleșitori ca număr, dar infimi ca putere, căci Hristos nu este de partea lor.

Că totuși SE VOR RUGA ÎMPREUNĂ este clar, pentru că acea catedrală nu este un lăcaș ortodox, ci unul ecumenist și masonic. A da din gură – în latină sau în română – nu înseamnă rugăciune, căci nu tot cel ce zice Doamne, Doamne, va intra în împărăția lui Dumnezeu, a spus Hristos.

Așa că, patriarhule și papo, puteți să faceți și exerciții de dicție în chineză, tot eretici sunteți amândoi. Singura diferență este că patriarhul este un ortodox apostat, iar papa un păgân nebotezat.

Cu siguranță Tatăl nostru, Căruia noi, ortodocșii, ne rugăm, va avea ceva de răspuns și la rugăciunea noastră din aceste zile. Deja o face și Îi mulțumim. Iar voi puteți să tremurați în continuare, cu tacâmurile de aur și argint în față, la dineurile speciale – că doar nu va răbda papa de foame într-o țară cu sarmale așa de bune! Dar la masă, oare, tot în chineză, scuzați latină, veți chema chelnerul sau va fi bufet suedez, pentru că Patriarhia are cheltuieli cu „amenajarea catedralei naționale”, probabil pentru viitoarea MARE vizită „apostolică”: a lui antihrist?

pr. Ciprian Staicu și obștea ortodoxă

__________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/05/30/ecumenistii-nu-au-limite-in-nerusinarea-lor/

Citiți și: Cum s-a făcut papa pe sine împărat și dumnezeu

https://romanortodox.info/despre-cum-s-a-facut-papa-pe-sine-imparat-si-dumnezeu/