Deja a fost numită în presa din toate țările ca „cel mai important monument al creștinătății de pretutindeni.” Să avem pardon! Este făcută după Schismă, este un loc turistic și este plin de elemente sataniste, care arată ca papistașii nu sunt doar eretici, ci și demonolatrii (adică adoratori ai satanei).

Ne punem o întrebare: au fost date publicității ieri și primele imagini din interior, după incendiu. Una dintre ele era aceasta:

Interior shots from inside the Cathedral

Așadar, când au fost evacuați oamenii, la începutul incendiului – adică o problemă care ține de foc – nimeni dintre „cei ai casei” nu s-a gândit să stingă lumânările, care au continuat să ardă după ce prin acoperișul făcut scrum – adică ditamai gaura (vezi poza de mai jos) au fost aruncate de pompieri tone de apă? Hello, nu suntem chiar lipsiți de minte, cum ne cred păpușarii!

Toți bancherii se grăbesc să dea bani pentru reconstrucție, toți sunt impresionați de cele întâmplate… neîntâmplător. Desigur, avem compasiune față de poporul francez, dar nu închidem ochii la toate manipulările. Nici măcar la una.

Iată poza:

De bisericile bombardate de NATO în Serbia nu ați auzit mare lucru, așa-i?(…)

Post cu folos să avem și conștiință lucrătoare, nu sforăitoare!

Redacția

____________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/04/17/cu-ochii-larg-inchisi-sau-altfel/