Select Page

Entități vii în pseudo-vaccinurile anti-covid (video)

Entități vii în pseudo-vaccinurile anti-covid (video)

.

.

Declarațiile oamenilor care conduc lumea de multe decenii:

.

„Populația lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai așa națiunile vor intra în Noua Ordine Mondială.”

Citate ale unor oameni celebri, respectați de întreaga omenire(…), ridică multe semne de întrebare.

Teoriile conspirației cu privire la virușii concepuți în laborator pentru decimarea omenirii ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni:

Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler, Bill Gates și mulți alții, au făcut mai multe declarații îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puțin interesant:

.

Declarațiile oamenilor care conduc lumea:

„Graviditatea ar trebui să fie o crimă împotriva societății, cu excepția cazului în care părinții dețin un permis de la guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să fie îndemnați la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizând antidoturi cetățenilor aleși pentru fertilizare”                 – David Brower, directorul executiv Sierra Club.

„Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraților să-și perpetueze specia.” – Theodore Roosevelt.

„O populatie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puțin decât în prezent, ar fi ideală.”   – Ted Turner, într-un interviu pentru revista Audubon.

.

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie să reducem nivelul populației. Iar guvernele trebuie să ne folosească metodele pentru a obține rezultate curate și frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scăpată de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a funcționat. Nu am avut infrastructura care să-l susțină. Au fost al naibii de mulți oameni… Pentru a reduce într-adevăr populația, rapid, va trebui să trimiteți toți bărbații la luptă și să ucideți un număr semnificativ de femei fertile… Cel mai rapid mod de a reduce populația este prin foamete, ca și în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagră

Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populație.

 

„În căutarea unui nou dușman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege după ele…. Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea”

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și secretar, Clubul de la Roma (din care fac parte și Dan Puric și Călin Georgescu – n.m.), Prima revoluție globală Pag 104-105, 1991

.

„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni… Noi trebuie să mutăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă.”
Paul Ehrlich, profesr la Stanford, în cartea : „Bomba numită Populație”.
.

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boală: „Virusul-Om„. Primele mele trei obiective principale ar fi: reducea populației umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și în al treilea rând să văd cât mai multe zone pustii.”

Dave Foreman.

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populației, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceți populația cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienți oameni pentru a face atât de multe daune ecologice.”

Mihail Gorbaciov.

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru ca economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populația lumii trebuie să fie redusa cu 50%.”

Dr. Henry Kissinger.

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

David Rockefeller.

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepția cazului în care el va lua o inițiere luciferică.”

David Spangler, director al Inițiativei Planetare, ONU și unul din fondatorii curentului New Age.

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declarația a fost făcută în urmă cu câțiva ani). Și ar putea crește până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută…!”

Bill Gates.

_______________

Sursa – https://tubeclip.wordpress.com/2012/04/05/noua-ordine-mondiala-si-pregatirile-decimarii-populatiei-cu-50procente-descoperiri-socante/

Puteți descărca aceste declarații în format pdf de aici –

 declaratiile-oamenilor-care-conduc-lumea

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale” – găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

.

Video:

.

.

Cum? – n-ați știut despre toate acestea?

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

 

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte