Persoana obișnuită care trăiesc astăzi nu are idee cât de departe a progresat dezvoltarea biocircuitelor nanotehnologice auto-asamblare. Așa-numiții „verificatori de fapte” (propagandiști profesioniști și mincinoși) induc în eroare în mod deliberat oamenii să creadă că nu există un sistem de biocircuitare pe bază de grafen care ar putea fi injectat în mod feasibly în oameni și numit „vaccin”, dar literatura științifică publicată prezintă un corp cuprinzător, bine documentat de cercetare care arată că această tehnologie este destul de reală… și a fost testat în sisteme biologice timp de cel puțin două decenii.

.

Un sistem de „auto-asamblare” înseamnă că o persoană este injectată cu instrucțiuni care pun în mișcare un proces în care o structură este asamblată în interiorul corpului, folosind resursele disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier și oxigen). De fapt, auto-asamblarea nanotehnologiei înseamnă că un microcip nu trebuie să fie „injectat” în cineva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo după injectare.

.

Fiecare creatură biologică de pe Pământ este un exemplu viu de auto-asamblare, apropo, deoarece ADN-ul este o nanostructură auto-asamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces înrădăcinat în auto-asamblare. Deci oricine nu realizeaza ca auto-asamblarea este un fenomen real este mai degraba ignorant, chiar si in ceea ce privește mecanismele de la locul de munca din propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de auto-asamblare, desigur.

.

„O multitudine de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea auto-asamblării ca instrument sintetic”, se arată în rezumatul unui studiu publicat în luna ianuarie a acestui an. Publicat în revista Aggregate Open Access, se intitulează: Nanomateriale magnetice auto-asamblate: Nanoplatforme teranostice versatile pentru cancer.

Lucrarea se concentrează pe, „Nanomateriale magnetice auto-asamblate (MNMs)” și detaliază utilizarea lor în biomedicină, scriind:

Câmpurile [M]agnetice au fost utilizate pe scară largă pentru nanomaterialele asamblate din agregate unidimensionale (1D), bidimensionale (2D) și tridimensionale (3D).

.

Studiul face referire la auto-asamblarea nanoparticulelor de oxid de fier, care pot prezenta proprietăți magnetice în anumite configurații. Acestea sunt cunoscute sub numele de SPIONs (Super Paramagnetic oxid de fier Nanoparticule).

Lucrarea explică:

Această abordare ar putea fi utilizată pentru procesul de asamblare a altor deputați, cum ar fi NPs Ni, Co NPs și PNS Fe3O4. O astfel de strategie de auto-asamblare ar putea juca un rol important în construcția DDSS. (Sisteme de livrare a medicamentelor)

În plus, lucrarea face referire la nanoparticule cubice auto-asamblate (structuri nano 3D funcționale) în soluție:

Wang et al. a raportat o creștere a nanofirelor Fe3O4 induse de câmpul magnetic. [38] Ulterior, Taheri et al. a raportat descoperirea unui fenomen interesant de auto-asamblare indusă de câmp magnetic de nanoparticule cubice (NPs) în soluție [Figurile 1(A)–1(E)].

… În plus, câmpul magnetic arată, de asemenea, capacitatea lor mare în asamblarea NPs „. Auto-asamblarea indusă de câmpul magnetic simplifică etapele de funcționare, dar necesită echipamente precise de control al câmpului magnetic pentru a realiza, ceea ce crește dependența de echipament.

Ceea ce este clar din această analiză este că câmpurile magnetice externe pot direcționa auto-asamblarea nanostructurilor care pot funcționa ca sisteme de interfață cybernetică de biocircuitate în corpul uman.

.

Auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier

Un alt studiu publicat în 2004 în revista Advanced Materials arată unele dintre primele cercetări în auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier folosind câmpuri magnetice externe.

A se vedea: Creșterea indusă de câmp magnetic a nanofirelor Fe3O4 cu un singur cristalin

Sunt raportate nanofire cu un singur cristalin de Fe3O4 sintetizate hidrotermal sub un câmp magnetic. Cristalele pătrate și hexagonale formate în câmp aplicat zero sunt prezentate pentru a da loc nanofirelor pe măsură ce câmpul magnetic este crescut.

.

Și asta se făcea acum 17 ani.

.

Ceea ce cercetătorii au descoperit de atunci este că energia necesară pentru a iniția auto-asamblarea este surprinzător de mică. Din prima lucrare, de mai sus:

.

Interacțiunea dintre dipolul magnetic indus și câmpul extern a fost foarte slabă, care a fost de ordinul forței van der Waals. Ultimele decenii au fost martore ale progresului auto-asamblării MNM-urilor sub câmpuri magnetice.

.

Ceea ce înseamnă acest lucru, în esență, este că energiile de difuzare relativ slabe pot induce creșterea nanofirelor în interiorul corpului uman, având în vedere substanțele potrivite injectate în organism pentru a începe cu. Forța van der Waals descrie un fenomen de legătură intermoleculară foarte slab, care este bine cunoscut în știința mainstream.

.

Iată o imagine electronică microscopie a unora dintre zăbrele nanoparticule create prin câmpuri magnetice externe:

.

Hidrogeluri ADN controlabile magnetic

Același studiu menționează, de asemenea, „hidrogelurile ADN”, explicând că acestea sunt „controlabile magnetic”. Din studiu: (sublinierea noastră)

ADN-ul este considerat ca o moleculă biologică genetică de bază în sistemele vii. Deși moleculele de ADN sunt compuse din unități simple, diferite lanțuri de deoxinucleotide și conformații flexibile pot fi realizate prin proiectare și organizare precisă, care pot fi programate. Cu alte cuvinte, aceasta este natura auto-asamblării ADN-ului. De exemplu, Ma et al. a introdus MNPs modificate de ADN, schele Y și legături ADN în cadrul hidrogelurilor ADN pentru a construi hidrogeluri magnetice controlabile de ADN.

Dacă vă întrebați despre ce este vorba în „hidrogelurile ADN”, o altă lucrare publicată în 2019 dezvăluie câteva indicii: biosensarea adn-ului cu hidrogeluri

Această lucrare explică modul în care „hidrogelurile inteligente” se auto-modifică ca răspuns la organism: (sublinierea noastră)

Hidrogelurile ADN în calitate de membri speciali în nanotehnologia ADN-ului au oferit premise cruciale pentru a crea geluri inovatoare datorită stabilității, biocompatibilității, biodegradabilității și multifuncționalității lor suficiente. Aceste proprietăți au adaptat hidrogelurile ADN pentru diverse aplicații în livrarea de medicamente, ingineria țesuturilor,senzorii și terapia cancerului.

Recent, materialele pe bază de ADN au atras o atenție substanțială pentru explorarea hidrogelurilor inteligente, în care proprietățile lor se pot schimba ca răspuns la stimuli chimici sau fizici. Cu alte cuvinte, aceste geluri pot fi supuse tranzițiilor comutabile gel-to-sol sau sol-to-gel la aplicarea diferitelor declanșatoare. Mai mult decât atât, diverse motive funcționale, cum ar fi structuri i-motiv, DNA antisens, DNAzymes, și aptamers pot fi introduse în rețeaua de polimeri pentru a oferi o capacitate de recunoaștere moleculară a complexului. În acest manuscris, o discuție cuprinzătoare va fi înzestrată cu capacitatea de recunoaștere a diferitelor tipuri de hidrogeluri ADN și alternanța comportamentelor fizico-chimice la introducerea țintei.

Începeți să obțineți imaginea?

Odată ce aceste nanostructuri sunt asamblate în interiorul corpului, ele sunt controlate prin câmpuri magnetice externe sau transmisiuni electromagnetice, necesitând foarte puțină putere.

Totul este real

Ceea ce demonstrează această cercetare este că:

  • Nanotehnologia auto-asamblare este reală.
  • Nanotehnologia interfeței biocircuitry este reală.
  • Nanofirele și nanocircuitele pot fi controlate de câmpuri electromagnetice externe.
  • Această tehnologie a fost studiată și dezvoltată timp de cel puțin două decenii și este susținută de un corp mare de cercetări publicate.
  • Prin urmare, este posibil ca „vaccinurile” de astăzi să conțină nanotehnologia auto-asamblare care interacționează cu biologia umană și este controlată de emisiuni externe. Acest lucru nu dovedește că un astfel de scenariu se întâmplă cu siguranță, dar arată că tehnologia există și este fezabilă.

Dacă încă nu sunteți convins, luați în considerare acest text dintr-un studiu publicat în urmă cu aproape un deceniu, în decembrie 2012:

Sisteme superparamagnetice de livrare pe bază de nanoparticule de oxid de fier pentru bioterapeutice

Această revizuire se referă la sistemele de livrare recent dezvoltate magnetic, caracteristicile lor unice și aplicabilitatea lor pentru livrarea bioterapeuticei. Deoarece metodele de sinteză a SPIONs și utilizarea SPIONs ca agenți de contrast RMN pentru diagnostic au fost revizuite pe larg [18, 19], această revizuire se concentrează pe formulările bazate pe SPION care sunt specifice furnizării de bioterapeutice. Nanoparticulele magnetice dispersate în solvenți organici și soluții apoase pot fi încărcate în lipozomi, micele, hidrogeluri și micro/nanosfere în timpul formulării.

În primul rând, vom examina strategii recente formularea pentru modificarea SPIONs inclusiv clustere de particule și încapsulare în hidrogeluri, lipozomi, micele, și micro-/nano-sfere. În al doilea rând, discutăm considerațiile care trebuie luate în considerare în proiectarea purtătorilor pe bază de SPION pentru livrarea de bioterapeutice specifice, inclusiv celule, proteine / peptide, gene și viruși. În continuare, examinăm mai multe nanoparticule magnetice comerciale pentru livrarea de bioterapeutică. În cele din urmă, oferim perspective în direcțiile viitoare ale purtătorilor declanșați magnetic, pe bază de SPION pentru bioterapeutică și potențialele lor aplicații clinice.

Asta a fost aproape un deceniu în urmă. Imaginați-vă ce s-a dezvoltat și implementat în anii care au urmat.

Obțineți mai multe detalii în podcastul de actualizare a situației de astăzi

Am discuta mai multe detalii despre toate acestea începând în jurul minutului 57 în situația de astăzi Update podcast:

Brighteon.com/4013bbf1-6205-466e-b0a3-698fd2487412

Găsiți un nou podcast de actualizare a situației în fiecare zi la:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Obțineți newsletter-ul nostru gratuit prin e-mail
Obțineți alerte independente de știri despre cure naturale, teste de laborator alimentar, medicină de canabis, știință, robotică, drone, confidențialitate și multe altele.

______________
.

.

Mai multe articole pe tema DEPOPULĂRII, mai exact a EXTERMINĂRII POPULAȚIEI întregii lumi – la:

DEPOPULARE / EXTERMINAREA POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI

.

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.