Măștile utilizate și comercializate de la începutul plandemoniei până în prezent,

conțin OXID DE GRAFEN !!!

.

Textul poate fi descărcat în format electronic pdf de aici –

mastile-si-betisoarele-testelor-contin-oxid-de-grafen

Bețișoarele folosite atât pentru testarea PCR, cât și pentru cea antigen CONȚIN deasemenea NANOPARTICULE de OXID de GRAFEN !!!

Toate variantele de PSEUDO-vaccin: AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, Sputnik, etc, conțin o cantitate considerabilă de nanoparticule de oxid de grafen!

Această constatare a fost posibilă prin analiza cu ajutorul microscopiei electronice și a spectroscopiei.

Vaccinul ANTIGRIPAL conținea NANOPARTICULE DE OXID DE GRAFEN !

.

Deasemenea, atât noul vaccin antigripal, cât și vaccinul anti-covid intranazal conțin cantități FOARTE MARI de nanoparticule de oxid de grafen.

Oxidul de grafen este o substanță toxică ce determină formarea de TROMBI în organism, produce COAGULAREA SÂNGELUI și determină ALTERAREA SISTEMULUI IMUNITAR prin decompensarea echilibrului oxidativ în raport cu rezerva de GLUTATION.

Dacă doza de oxid de grafen este crescută prin orice metodă de administrare, aceasta conduce la colapsul sistemului imunitar și ulterior determină alterarea secreției citokinelor (substanțe secretate de leucocite în timpul proceselor inflamatorii și de apărare).

Oxidul de grafen se acumulează în plămâni și generează ”furtuna de citokine”, plămânii generând pneumonie bilaterală prin diseminarea uniformă în sistemul alveolar pulmonar.

În plus, oxidul de grafen cauzează un gust metalic. Poate că acest lucru te ajută să înțelegi:

Inhalarea de oxid de grafen provoacă inflamația membranelor mucoase nazale conducând la lipsa parțială sau totală de gust și miros (legea fiziologiei medicale spune că dacă mirosul îți este afectat, consecutiv și gustul va fi afectat până la dispariția acestuia).

Oxidul de grafen DOBÂNDEȘTE PROPRIETĂȚI MAGNETICE PUTERNICE în interiorul organismului!

Aceasta este explicația pentru fenomenul magnetic pe care deja milioane de oameni l-au experimentat ca urmare a administrării acestuia pe diverse căi, INCLUSIV PRIN VACCINARE !

În concluzie, OXIDUL DE GRAFEN ESTE PRESUPUSUL SARS-COV-2, presupusul noul coronavirus care a provocat boala numită covid-19 !!!

Acesta este adevăratul motiv pentru care nu s-a putut realiza izolarea și purificarea noului coronavirus, așa cum dealtfel recunosc majoritatea instituțiilor de sănătate de nivel înalt din diferite țări atunci când sunt întrebate despre aceasta.

 

Boala COVID-19 este rezultatul introducerii pe diferite căi a nanoparticulelor de oxid de grafen !!!

.

Oxidul de grafen este foarte potent și ”contagios” în aerosoli, la fel ca și presupusul sars-cov-2.

Ca orice alt material, oxidul de grafen are o așa numită ”bandă electronică de absorbție”. Aceasta înseamnă că absoarbe o anumită frecvență care stimulează oxidarea metalului / țesutului cu care intră în contact foarte rapid, astfel încât în interiorul organismului toxicul proliferează și reduce rezerva naturală de antioxidant – (glutationul este principalul constituent al acestei rezerve și este principala substanță antioxidantă a corpului uman).

Mai exact această frecvență este emisă de NOUA TEHNOLOGIE WIRELESS 5G ! Acesta este motivul pentru care instalarea antenelor 5G NU A FOST NICIODATĂ OPRITĂ PE DURATA PANDEMIEI, fiind unul dintre puținele servicii care s-au păstrat în această perioadă alături de serviciul de MONITORIZARE de către Forțele de securitate naționale.

Noi suspectăm că în campania antigripală din 2019, nanoparticule de oxid de grafen au fost introduse în acele flacoane, fiind deja folosit ca adjuvant medicamentos.

Cu experimentele 5G ulterioare în diferite părți ale lumii, covid-19 s-a dezvoltat ca urmare a interacțiunii dintre câmpurile electromagnetice exterioare și oxidul de grafen prezent în interiorul corpului.

Amintiți-vă că totul a început în Wuhan (China), acesta fiind PRIMUL ORAȘ DIN LUME în care s-a TESTAT tehnologia 5G la sfârșitul lunii noiembrie 2019!!! (perioada când s-a presupus ulterior că ar fi apărut, de fapt, primele cazuri de coronavirus în China și Italia, pe care le-au considerat ca fiind gripă obișnuită).

Atât pangolinul, cât și supa de liliac au fost menite să ne distragă atenția.

Scopul introducerii oxidului de grafen este mai obscur decât îți poți imagina, deci este necesar pentru tine sp asimilezi această informație și să resetezi ceea ce știai despre boală până acum.

Cele mai înalte structuri guvernamentale care îndeamnă sau chiar îi obligă pe oameni ”să se protejeze” prin ”metodele clasice pandemice (poartă masca, distanțare socială, spală-te pe mâini cu dezinfectanți toxici, VACCINAȚI-VĂ)”, cel mai probabil îi vor îmbolnăvi.

Acum că știm că ceea ce a provocat boala este o substanță chimică toxică, iar nu un agent biologic, știm că putem ameliora boala prin creșterea nivelului de GLUTATION.

Glutationul este un antioxidant natural care se găsește în corpul uman (este produs de ficat; N-ACETIL CISTEINA este un supliment alimentar din care ficatul poate produce glutationul!).

Câteva detalii vă vor ajuta să înțelegeți tot ce s-a prezentat în media:

Glutationul este prezent în cantități mari în organismul copiilor, boala afectându-i foarte puțin pe aceștia. După vârsta de 65 de ani, nivelul de glutation din organism scade considerabil, ceea ce explică de ce covid-19 apare predominant în populația vârstnică.

Glutationul se găsește în cantități crescute și la atleții de performanță, deaceea doar 0,22% dintre aceștia au avut boala. Puteți să înțelegeți de ce atât de multe studii arată că administrarea pastilelor cu N-acetilcisteină, care este precursorul glutationului în organism, sau administrarea directă intravenoasă a glutationului VINDECĂ RAPID BOALA COVID-19! Boala s-a vindecat prin creșterea nivelului de glutation, astfel încât organismul a putut face față toxicului (oxid de grafen) prezent pe diverse căi în organism.

Această descoperire realizată de La Quinta Columna este atacată de Bioterorismul statal și de Guvernele întregii populații, care în prezent CONTRIBUIE la CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII !!!

Deaceea este vital să răspândim această informație atât cadrelor medicale, cât și populației generale.

La Quinta Columna estimează că zeci de mii de persoane vor muri zilnic doar în Spania atunci când guvernul va activa toate antenele 5G !

Trebuie să luăm în calcul că nu doar bătrânii din instituțiile de îngrijire au fost vaccinați cu vaccinul anti-gripal, ci și o mare parte din populație, la toți aceștia introducându-se oxid de grafen !

Corpul are capacitatea de a elimina în mod natural toxicul, și deaceea au introdus o a TREIA doză de vaccin anti-covid, ca să se mențină oxidul de grafen în organism.

Avem toate dovezile a ceea ce se întâmplă, dar dacă legile nu se respectă și OAMENII NU ACȚIONEAZĂ, vom fi din ce în ce mai PRIGONIȚI !

Dacă citești asta înseamnă că realizezi că în ultimul an ai fost mințit de către cele mai înalte instituții.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru www.LaQuintaColumna.net sau canalul nostru de Telegram La Quinta Columna Tv unde mai mult de 100.000 de persoane știu adevărul și nu mai sunt păcăliți de această minciună la scară largă.

Vă rog să răspândiți această informație și împreună să oprim soarta care ne așteaptă: Agenda 2030 (fruit of the Agenda 20/30 roadmap).

.

Acesta este scopul elitei: CONTROLUL COMPORTAMENTULUI POPULAȚIEI folosind nanoparticule de oxid de grafen stimulate de la distanță prin tehnologia 5G care, prin traversarea cu ușurință a barierei hemato-encefalice, provoacă schimbări la nivelul sinapselor neuronale !!! Deaceea în media se spune că un ”TSUNAMI AL CREIERULUI” este așteptat în viitorul apropiat.

Boala COVID-19 este doar un efect al nanotehnologiei prezente în corpul uman!

Este posibil ca prin tehnologia 5G să ne citească sau chiar să ne introducă gânduri, chiar și sentimente.

Declarații ale Ministerului Transporturilor și al Telecomunicațiilor:

”Unele persoane spun că cea mai bună metodă de a prezice viitorul este să îl inventezi și asta sperăm să facem. Tehnologia 5G este un pas uriaș înainte deoarece aceasta va realiza o schimbare majoră în viețile noastre, mai mare decât toate schimbările aduse prin toate celelalte tehnologii introduse până în prezent. 

Posibilitatea ca mașinile să ne citească gândurile, să ne sugestioneze gânduri și sentimente, va schimba viața așa cum o știm, tehnologia 5G va deveni sistemul nervos al societății; un sistem nervos la fel ca cel uman.

Vă întreb: cât este de important ca inima să bată pentru a asigura supraviețuirea? Este vital! Trebuie să ne îngrijorăm dacă inima bate sau nu? Nu, pentru că în corpul nostru se găsește un sistem de inteligență naturală care se asigură că toate organele și sistemele funcționează bine. Puține decizii sunt luate conștient, majoritatea fiind luate de sistemul nervos autonom.

Același lucru se va întâmpla în multe aspecte ale vieții noastre ca urmare a tehnologiei.

Un lucru de importanță majoră este să modificăm țara, să devină modernă, astfel âncât această tehnologie să ajungă în fiecare casă.”

Politician spaniol declarând în Parlamentul Spaniei (ridiculizând adevărul): ”se spune că se vrea implementarea unei dictaturi comuniste iudeo-masonice cum este în Bolivia, și că vor să ne introducă viruși chinezești în sânge prin vaccinare, iar în combinație cu rețeaua 5G ne vor controla mintea și corpul. Eu spun: terminați cu prostiile acestea și vedeți-vă de treabă!”

.

Oxidul de grafen, un material format din grafit, este o substanță toxică cunoscută. Studiile anterioare au arătat că materialele pe bază de grafen, cum ar fi oxidul de grafen, pot provoca o toxicitate dependentă de doză. Acesta poate afecta ficatul și rinichii, poate favoriza formarea de granuloame pulmonare, poate scădea viabilitatea celulară și poate declanșa apoptoza, sau moartea celulară programată.

Studiile pe animale au relevat că injectarea oxidului de grafen în organism depozitează substanța toxică în plămâni, ficat, splină și rinichi. Cercetătorii au raportat, de asemenea, dificultăți în eliminarea materialului din organism.
Multe măști faciale comercializate de corporații sunt căptușite cu grafen. (Legat de acest subiect, citiți și: „Purtarea măștilor faciale căptușite cu grafen poate cauza probleme pulmonare grave, avertizează Health Canada”).
Cercetătorii spanioli au descoperit cantități semnificative de oxid de grafen și în bețișoarele cu vată folosite în reacția în lanț a polimerazei (RT-PCR) și în testele antigenice. Aceste teste sunt folosite cu scopul declarat de a depista Covid-19.
Expert medical: Nu există nici un motiv care să justifice prezența oxidului de grafen în vaccinuri, „decât acela de a ucide oameni”
Dezvăluirea referitoare la raportul spaniol și la oxidul de grafen din vaccinurile Pfizer a ieșit la lumină pentru prima dată după ce a fost prezentată de comentatorul conservator Stew Peters în emisiunea sa, „The Stew Peters Show”.
În episodul din data de 8 iulie al emisiunii sale, Peters a invitat-o pe Dr. Jane Ruby, expert medical și cercetător cu o experiență de 20 de ani în domeniul farmaceutic, pentru a explica ce este oxidul de grafen și care sunt efectele acestuia asupra organismului uman.
Urmăriți întreaga conversație dintre Peters și Ruby, din cadrul emisiunii The Stew Peters Show, aici:

În timpul emisiunii sale, Peters a întrebat-o pe Ruby dacă oxidul de grafen este otrăvitor. Ea a răspuns: „Este mai mult ca sigur o otravă”. Ruby a continuat apoi să explice câteva dintre modurile în care oxidul de grafen este periculos pentru oameni. Ea a spus:
„Distruge, literalmente, tot ce se află în interiorul celulei. Explodează mitocondriile. Creează o situație în care organismul este ca o mașină de pompieri cu 10 alarme și inflamații, citokine, chemokine. Acest lucru este incredibil de violent… se produce o furtună inflamatorie, care are o afinitate specială pentru crearea unei inflamații acute a plămânilor, creează o furtună inflamatorie în țesutul cardiac și în țesutul cerebral… Nu există nici un motiv care să justifice prezența acestei substanțe în [vaccinuri], decât acela de a ucide oameni”.
Peters și-a exprimat propria îngrijorare cu privire la motivul pentru care descoperirea oxidului de grafen în vaccinuri nu este mediatizată pe scară mai largă de presa mainstream. Singura sa concluzie este aceea că aceste corporații sunt, probabil, și ele implicate.
„Sunt implicate în asta. Vă vor morți. Sunt părtași la complotul criminal”, a spus el.
Ruby a împărtășit opinia lui Peters, speculând, totodată, că singura altă explicație ar fi că producția în serie și injectarea oamenilor cu „vaccinurile” Pfizer este „un experiment în masă, de dimensiuni globale, fără informare și fără consimțământ”.
Peters a completat cu precizarea că presupusa eficacitate și rată de succes a vaccinului Pfizer împotriva COVID-19 a fost „mediatizată peste tot”.
„Cum pot ei să dovedească asta? A fost doar o minciună? Au inventat pur și simplu un număr arbitrar?”, a întrebat Peters.
Ruby a mai atras atenția că, potrivit cercetătorilor spanioli, multe dintre simptomele cel mai frecvent asociate cu COVID-19 ar putea fi cauzate și de nivelurile excesive de grafen din organism.
Ea a avertizat, în cele din urmă, că Pfizer și alte corporații farmaceutice erau în curs de a dezvolta o versiune administrabilă prin inhalare a vaccinului. Această versiune inhalatorie ar fi mai puternică, deoarece ar intra direct în plămâni. „Creează imediat o furtună pulmonară de pneumonie”, a spus dr. Ruby. Dacă această versiune a „vaccinului” va primi autorizația de utilizare de urgență, numărul deceselor subite cauzate de cazurile de pneumonie de tip „explozie respiratorie” va crește vertiginos.
Alte studii despre efectele acestei structuri chimice în organismul uman:
1. Uncovering the triplet ground state of triangular graphene nanoflakes [MAGNETIC PROPERTIES]:
2. Biocompatibility of Graphene Oxide:
3. Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms:
4. Nose-to-Brain Translocation and Cerebral Biodegradation of Thin Graphene Oxide Nanosheets:
5. Graphene Oxide Touches Blood: In Vivo Interactions of Bio-Coronated 2D Materials:
6. Graphene microsheets enter cells through spontaneous membrane penetration at edge asperities and corner sites:
7. Safety Assessment of Graphene-Based Materials: Focus on Human Health and the Environment:

.

SPUNEȚI TUTUROR !!!

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .