Despre ruptura dintre Simona Halep și sponsorul său Adidas s-a aflat la sfârșitul anului care tocmai a trecut. S-a zvonit și faptul că jucătoarea s-ar fi aflat în tratative cu Lacoste, fostul sponsor principal al româncei, înainte de colaborarea cu Adidas, și chiar cu cei de la Nike, conform bbc.co.uk.

După ce s-a impus în Turneul de la Shenzhen, chiar și fără sponsor, Simona și-a reziliat recent contractul cu Adidas și a primit ofertă dublă atât din partea Nike, cât și din partea Lacoste.

Între timp s-a aflat motivul real al refuzului din partea Adidas de a mai sponsoriza pe tenismena româncă. CEO-ul de la Adidas nu vrea ca imaginea companiei sale să fie asociată cu o persoană religioasă, știut fiind faptul ca Simona își face cruce la începutul fiecărui meci, cât și la sfârșit. În plus ea poartă mai mereu o cruce la gât. Aceasta este educația primită în special de la mama ei, care este foarte credincioasă și face parte din tradiția aromânilor.
Cum vi se pare acest gest incredibil al companiei Adidas? Nu credeți că ar trebui sponsorizată performanța, iar aspectul religios să o privească doar pe jucătoare, fiind un drept inalienabil al ei?
Image result for halep cruce
_____________