Select Page

”HOLD UP PLUS” și ”ACEASTA NU ESTE CONSPIRAȚIE” – cele mai căutate, interzise și disputate filme documentare despre PLANDEMIE și MAREA RESETARE – traduse în limba română (video)

”HOLD UP PLUS” și ”ACEASTA NU ESTE CONSPIRAȚIE” – cele mai căutate, interzise și disputate filme documentare despre PLANDEMIE și MAREA RESETARE – traduse în limba română (video)

Ceci n’est pas un complot (Asta nu e conspiratie !)- subtitrat romana (rumble.com)

 

HOLD UP + Noua versiune a celui mai cenzurat, atacat judiciar, amenințat film documentar despre criza mondială actuală și Marea Resetare. Hold-Up este deranjant și asta în cercurile cele mai înalte. Cu toate acestea, a fost conceput ca o lăudabilă datorie morală și civică, o libertate imuabilă de exprimare și informare, pentru a deschide calea dintr-o dezbatere îmbotnițată deja de luni întregi, astfel încât adevărul de neoprit să apară în cele din urmă. Este aprecierea dlui Ionel Trandafir – căruia îi mulțumim – traducătorul celor două filme documentare pe care ActiveNews le prezintă azi încurajând răspândirea acestei file de adevăr. Preluare de la https://holdup-lefilm.fr/, unde găsiți și alte bonusuri, contra unui cost minim.

Aceasta nu e o conspirație – Un nou documentar edificator, din chiar inima Europei, despre tratamentul mediatic al crizei. Despre cum relatează mass-media despre Covid. Ce spun, cum o spun și ce nu spun? Cu o atenție deosebită asupra notiunii de conspirație.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte