Editia din 1 august 1989 a ziarului britanic „The Sun” cuprinde un articol ce dezvaluia planurile agentiei americane de securitate (NSA) de a implanta microcipuri în fiecare persoană, fără știința acestora, în cadrul unei campanii de vaccinare împotriva gripei sau împotriva SIDA.

     

Articolul a fost publicat și la pagina 444 a cărții lui Bill Cooper, Behold a Pale Horse. Bill Coopper un fost agent al serviciului secret al marinei americane a devenit după trecerea în rezervă a unui luptător pentru libertate dezvăluind o serie dintre planurile secrete ale organizațiilor oculte ce conduc America. El a fost asasinat de poliție la o lună după evenimentele de la 11 septembrie 2001 pe care le prezisese cu câteva săptămâni înainte. Astăzi prin existența manocipurilor, invizibile pentru ochiul liber, acest scenariu a devenit perfect aplicabil.

Dezvăluire: Plan secret de a eticheta fiecare bărbat, femeie și copil

Microcipurile de identificare implantate în fiecare persoană ar putea conecta toată populația la un server central care să monitorizeze instantaneu mișcările fiecărui individ, iar planurile pentru acest sistem sunt deja în curs de realizare, fie că vă place sau nu.

Secretul plan este promovat de către înalți oficiali guvernamentali drept un serviciu de protecție a cetățenilor, însă persoane din interior susțin că mișcarea este de fapt doar o altă metodă dictatorială de control a populației.

„Ei sustin că astfel autoritățile vor putea detecta ușor persoanele sau copii ce au dispărut, precum și criminalii sau spionii. Prin tehnologiile existente astăzi (rețineți asta se întâmpla în 1989!) absolut toate informațiile despre tine pot fi stocate pe un microcip conectat la un computer al guvernului.” (Davis Milerand, un critic al acțiunilor guvernamentale care declara că a primit informații de la surse provenind din interiorul administrației americane)

„Orice agenție guvernamentală va știi ce a făcut sau ce face o persoană la un anumit moment.”

Informații provenind din alte surse susțin că minusculele transmițătoare pot fi injectate în corpul uman chiar fără știința celui implantat, în cadrul unui program de vaccinare națională.

„Tot ceea ce ar fi necesar este orchestrarea unei campanii de vaccinare cum ar fi cea împotriva gripei” a spus Milerand. „Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă ar fi vorba de un vaccin anti-SIDA. Oamenii s-ar năpusti ca o turmă să primescă injecțiile.”

„Nici doctorii nu ar știi ceea ce injectează. Lor li s-ar putea spune că microcipurile sunt implanturi genetice care reprogramează corpul pentru a lupta mai eficient împotriva bolii. Proiectul ar presupune de asemenea ca toți funcționarii statului să se supună acestor injecții.”

„Va fi doar o chestiune de timp până când toată lumea va fi implantată cu un microcip și va deveni astfel un sclav al guvernului.”

 

 

____________

Sursa – https://www.stirilernl.com/implantarea-de-microcipuri-prin-vaccinarea-impotriva-gripei-planuita-inca-de-acum-21-de-ani/?fbclid=IwAR3FYOVkUIsWQ4dFEQma8WTmuQvsLqfukm8WGwb10Ve-_qZsz0TQY3TZi5s