Statele Unite sunt răvășite de un val de proteste violente, după ce Curtea Supremă de Justiție a decis că avortul NU este un drept constituțional.

Grupările de extremă stânga care organizează protestele sunt susținute de liderii Democrați, începând cu președintele Joe Biden și cu șefa Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, care au îndemnat fățiș la nesupunere față de sentința instanței supreme a SUA.

„Dreptul” de a ucide pruncii a devenit o piatră unghiulară a politicii demonice care se face astăzi la Washington.

Nu este de mirare că organizația Templul Satanic se află în primele rânduri ale protestelor, susținând, alături de grupări evreiești de extremă stânga, monstruozitatea că „avortul este un drept religios”.

Pe acest fond incendiar, satanist de-a dreptul, cine s-a trezit să toarne gaz peste foc?

Ați ghicit: revoluționarul nostru de serviciu, troțkistul cu tiară, Papa Francisc.

El a binecuvântat-o pe Nancy Pelosi și a permis să fie împărtășită în Basilica Sfântul Petru din Roma.

Or, ierarhul diecezei de care aparține Pelosi, la ea acasă, în Statele Unite, arhiepiscopul de San Francisco, Salvatore Cordilione, i-a interzis liderei Democrate dreptul de a se împărtăși din cauza atitudinii sale constant pro-avort, incompatibilă cu doctrina Bisericii Catolice.

Într-un mesaj adresat lui Pelosi, ierarhul a înștiințat-o:

„Nu trebuie să vă prezentați la Sfânta Împărtășanie, iar dacă o faceți nu trebuie să fiți primită la Sfânta Împărtășanie, atâta vreme cât nu repudiați public activitatea dvs. în favoarea legitimării avortului, cât nu vă spovediți și nu primiți iertare pentru acest grav păcat în taina Pocăinței.”

Gestul lui Cordilione a stârnit valuri uriașe: era primul gest de opoziție fățișă al unui ierarh catolic la adresa unui politician pro-avort proeminent. Unul care dictează linia politică în țara sa, cum e Pelosi.

Era și un gest mult-așteptat în Biserica Catolică: un gest de rezistență la curentul stângist, cvasi-ateist, impus sistematic și tenace de Papa Francisc de la începutul pontificatului său și înrolat perfect în curentul Build Back Better al Marii Resetări.

Foarte mulți episcopi americani și-au declarat solidaritatea cu Cordilione.

Acest val de solidaritate i-a pus în mare dificultate pe liderii Partidului Democrat, care obișnuiesc să se prezinte în fața electoratului ca buni creștini, buni catolici.

Tăcerea Papei Francisc, refuzul Vaticanului de a comenta interdicția dictată de ierarhul de San Francisco pentru oaia sa rătăcită din fruntea Statului american a făcut și mai delicată poziția administrației de la Washington.

Și iată că Papa a reacționat în sfârșit: miercuri, el a primit-o pe Nancy Pelosi la Vatican, după care aceasta s-a împărtășit în timpul Mesei Papale de la San Pietro.

În ciuda faptului că, sâmbătă, Papa adusese un elogiu familiei și nașterii de prunci, evitând să pomenească expres decizia Curții Supreme din SUA, acum el a binecuvântat-o pe una dintre cele mai înrăite promotoare ale uciderii pruncilor, împărtășind-o cu Sfintele Taine.

Și, nu! Papa nu a binecuvântat o păcătoasă pocăită, infierând în schimb păcatul, așa cum este normal să procedeze orice duhovnic.

Nancy Pelosi nu s-a pocăit pentru atitudinea sa pro-avort. Nici după ce Cordilione i-a interzis accesul la Sfintele Taine. Nici măcar după decizia Curții Supreme.

Iată cum a comentat ea sentința:

„În dimineața aceasta, o Curte Supremă radicală a golit de conținut drepturile americanilor, punând în pericol sănătatea și siguranța lor… Astăzi, Curtea Supremă controlată de Republicani și-a atins scopul întunecat (!) , extremist, răpind dreptul femeii de a lua singură deciziile de sănătate reproductivă… Ipocrizia face ravagii iar răul este infinit. Pentru femei este o veritabilă insultă. Este o palmă peste față dată femeilor, în privința folosirii propriei judecăți și a luării propriilor decizii legate de libertatea lor reproductivă.”

După cinci zile, Pelosi a fost împărtășită de Papa în basilica Sfântul Petru, chiar în ziua hramului Catedralei romane. Și a sfidat și subminat decizia unuia dintre ierarhii săi.

Prin gestul său de ziua Apostolilor Romei, Papa a mai aruncat o lopată de cărbuni în cazanele Revoluției Sataniste.

____________

Sursa – În plină revoluție Satanistă pentru „Dreptul de a Ucide Pruncii”, Papa Francisc binecuvântează Avortul | ActiveNews

.

.

CITIȚI PESTE 165 ARTICOLE DESPRE PLANUL ELITELOR DE DEPOPULARE /

REDUCEREA MASIVĂ A POPULAȚIEI LUMII, LA:

NOUA ORDINE MONDIALĂ – DEPOPULARE

.

.

.

 

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.

.

.