Dupa cum probabil deja stiti, guvernul italian a aprobat in mai un decret de lege care permite înscrierea în şcoli şi grădiniţe numai a copiilor vaccinaţi şi care le impune sancţiuni financiare părinţilor care decid să îşi înscrie copiii nevaccinaţi la şcoală:

Vaccinarea, obligatorie în Italia. Măsuri drastice impuse prin decret de lege

Asa ca italienii au iesit in strada:

Iata si ce putem citi la Italians Take to the Streets to Protest New Mandatory Vaccination Law de pe Vaccine Impact, traducerea OrtodoxInfo:

Cititorii din Italia s-au adresat săptămâna trecută Health Impact News, cerându-ne să acoperim demonstrațiile masive care au avut loc pe întreg teritoriul Italiei pentru a protesta împotriva unei noi legi obligatorii privind vaccinurile. Această știre a fost cenzurată în mass-media din SUA.

Francesca Alesse, care a lucrat cu echipa de film VAXXED. pentru a prezenta filmul anul trecut în Italia, scrie:

 

Într-un mod fără precedent, decretul-lege propus de ministrul sănătății a fost semnat de președintele de ședință italian Sergio Mattarella. Numai patru vaccinuri au fost obligatorii în Italia, iar acum numărul acestora a crescut la 12.

Niciun alt decret-lege nu a fost avansat atât de repede în sistemul legislativ italian, motivele acestei grabe sunt incomprehensibile, având în vedere că Istituto Superiore di Sanità (versiunea locală a CDC) a declarat contrar celor afirmate în decretul însuși, că nu există nicio urgență obiectivă. Nu există epidemii, numărul cazurilor de rujeolă sau meningită în anul curent a fost substanțial mai mic decât în ​​anul precedent.

Mii de părinți au protestat împotriva noii legi pe 3 junie, au avut loc proteste și marșuri în 21 de orașe italiene, răspândite în întreaga națiune. Un protest național este programat pentru această duminică, 11 iunie.

 

Textul integral al decretului-lege în limba engleză se găsește aici.

Proteste recente în Florența. Fotografie trimisă redacției Health Impact News de un cititor italian.

Noua lege pare să aibă consecințe grave pentru părinții care nu reușesc să se conformeze, inclusiv posibilitatea de a le fi luați copiii. În afară de protestele publice, se pare că există o puternică opoziție politică față de lege.

Elisabetta Bressan, un comentator italian pe Facebook, scrie:

 

Protestele vor crește aici, deoarece guvernul nostru a anunțat … o lege care să introducă 12 vaccinuri obligatorii. Legea…. A fost anunțată de Ministerul Sănătății ca fiind următoarea: 12 vaccinuri obligatorii necesare pentru a avea acces la sistemul preșcolar (vârsta 0-6 ani): fără vaccinare, nu se vor înscrie, fără excepții; Pentru școala obligatorie (vârsta de 0-16 ani), dacă copiii nu au fost vaccinați, părinții ar trebui să plătească o penalizare între 500 și 7,500 de euro pe an, dacă nu vă puteți permite, veți face referire la Curtea Juvenilă, care ar putea suspenda drepturile dvs. părintești pentru a vă obliga să vă vaccinați copiii. Un protest național este prevăzut la Roma pe 11 iunie.

Aceasta va începe din următorul an școlar (septembrie 2017); S-a calculat că mai mult de 800.000 de copii urmează să primească o vaccinare masivă într-un timp foarte scurt.

După cum știți, Italia a fost aleasă în 2014 ca țară principală pentru campania mondială de vaccinare a OMS, cofinanțată de Fundația Bill & Melinda Gates, prin urmare, ceea ce se întâmplă aici poate afecta și alte țări.

 

În alte comentarii trimise pe Facebook, Elisabetta Bressan sugerează că noua lege obligatorie privind vaccinurile are legături financiare puternice cu compania farmaceutică GlaxoSmithKline, care ar putea beneficia de peste 1 miliard de euro investiți în Italia în următorii patru ani. Ea scrie:

 

Aceasta este conferința de presă a ministrului sănătății, dna Lorenzin, explicând DL https://www.facebook.com/mauriziolupi.it/videos/10155541295653694/

La deschiderea conferinței, toți oaspeții sunt prezentați presei, inclusiv dr. Ranieri Guerra, prezentat în calitate de director general pentru Prevenția Bolilor în cadrul Ministerului Sănătății. (Bărbatul stând în dreapta doamnei Lorenzin)

Curriculum-ul vitae îi este publicat periodic pe site-ul Guvernului:
Http://www.salute.gov.it/…/CV…/CV_pubblicazioni_Guerra_n.pdf la pagina 6 puteți vedea că este membru al consiliului Glaxo Smith-Kline Foundation.

Pe site-ul Fundației http://www.fsk.it/la-fondazione/storia-della-fondazione/ vi se oferă informații suplimentare:

În 1987, a fost recunoscută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) drept „centru de colaborare în domeniul formării personalului medical”, iar în 1997 a fost un „centru de colaborare pentru managementul spitalicesc” din Italia.

Site-ul Fsk.it aparține Fundației Smith Kline, care este menținută datorită creditului liberal anual neobligatoriu al partenerului fondator GLAXOSMITHKLINE SpA, precum și veniturilor propriilor proiecte.

Membrii consiliului de administrație, așa cum este indicat aici, sunt desemnați de către Ministerul Sănătății, Ministerul Economiei și Cercetării, Ministerul Economiei, ISS, Consiliul de Stat și GlaxoSmithKline SpA și aprobă Planul de activitate al FSK anual .

Membrii consiliului de administrație (inclusiv dl Ranieri Guerra) sunt numiți, printre altele, de:
– Ministerul Sănătății, reprezentat în cadrul conferinței de presă de către ministrul Beatrice Lorenzin
– ISS,
– Institutul Superior de Sănătate, reprezentat de persoana Dr. Walter Ricciardi,
– același GlaxoSmithKline S.p.A.Vaccinuri și medicamente, Glaxo face 1 miliard de euro pe seama Italiei http://www.sanita24.ilsole24ore.com/…/vaccini-e-farmaci-gla

Aici vorbim despre o investiție de 1 miliard de euro în Italia pentru următorii 4 ani, inclusiv anul 2016 și anii de referință pentru Noul Plan Național de Vaccinare 2017/2019 promovat de Ministerul Sănătății.

 

Health Impact News va continua să publice și să susțnă opoziția față de legile privind vaccinarea forțată din întreaga lume, deoarece mediile sponsorizate „oficiale”, începând cu cele sponsorizate de corporațiile din S.U.A., cenzurează aceste informații.

Comentariu saccsiv:

Nu e singurul tip de stire interzisa la tv romanesti:

Interzis la tv romanesti: VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA

Asadar, Legea asta a Vaccinarii Obligatorii e de pe o agenda mondiala. Si dupa cum stiti, se pregateste si la noi:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

Si peste tot in lume, e cu luarea copiilor. Noi ce avem de gand?

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

_____________

Sursa – https://saccsiv.wordpress.com/2017/06/11/interzis-la-tv-romanesti-video-italienii-au-iesit-in-strada-pentru-a-protesta-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-si-lor-le-i-au-copiii-noi-ce-facem/