Se modifică din nou Legea 55/2020, ca să se poată extinde restricțiile, să purtăm, de exemplu, măști și în vârf de munte, și pe miriște, iar patronii să poată trimite acasă, în telemuncă sau de tot, angajații, pe motiv de pandemie.
E clar că ăștia nu mai au de gând să ridice vreodată starea de alertă. Ceva ce trebuia să dureze o lună durează deja de un an. Dacă trece varianta unu de carcalac, inventează alte variante. Și alte motive pentru a băga trilioane în vaxinuri. E prea profitabilă pandemia asta ca să se renunțe atât de repede la ea. Se câștigă prea mult din acest circ în serial ca să nu se lucreze la scenarii pentru sezoanele 2-5.
Să vedem, însă, cât va mai rezista psihic și economic populația. Unul dintre trei copii este nu numai blazat, este în depresie, din lipsă de tovărășie a altor copii. Nu cred că lumea va mai rezista mult să vadă tristețea din ochii copiilor.
Și atunci va veni momentul în care pandemia va fi denunțată, inutilele măști abandonate și isteria vaxinării (cu riscurile aferente de segregare pe criterii sanitare) neutralizată.
De carcalac, omul se poate trata – 99,9% dintre cei infectați s-au vindecat. De infecție cu totalitarism nu ne mai vindecă nimeni. Și nici de sărăcie lucie și foamete.
Trebuie acționat până nu e prea târziu. Jos cu statuile pandemice și afară cu politicienii care li s-au făcut preș și slugoi.”
.
Marina-Ioana Alexandru – 11 feb 2021:
TEXT PRELUAT -ROXANA PANAIT „Dacă oamenii nu protestează în stradă ȘI dacă nu dau în judecată orificalii ȘI dacă nu presează parlamentarii, măștile și toate celelalte măsuri (inclusiv obligativitatea tratării ori prevenției așa cum vor ei și nu cum spune știința și Mama Natură) vor deveni lege. În ritmul acesta, regimul Ceaușescu va fi mic copil față de ceea ce vom trăi în maxim 1 an. CCP a reușit o combinație perfectă între comunism și nazism.
.
A durat 1 an să te facă să te simți ne-esențial cu jobul tău cu tot; poți să rămâi fără job, poți să mori de foame cu familie cu tot, NU ești indispensabil. În același an ai acceptat să porți mască și te-au păcălit spunându-ți că „asta-i ce spune știința”, „e așa doar o perioadă” ... însă nu ți-au spus că este doar știință inventată de ei începând cu 2020. Te-ai învățat să fii acasă la ora 23.00 și nici nu mai protestezi. Te testează cu teste ce au imense probleme, nu arată dacă ești contagios sau nu și totuși te duci cuminte la testare. La centrele de vaccinare vin oameni cu autocarul.
.
Între timp se schimbă regulle jocului, nu mai ai voie să te revolți, să spui ceva ce nu este în linia CCP. Îți faci iluzii că o să ai vreun cuvânt de spus la alegerie de nu știu când ca și când ar mai putea exista alegeri libere. Copii sunt deja dresați de atâta frică. Fac o imitație de școală și cresc supuși.
.
Medicii care ar fi trebuit să fie de partea ta tac și își văd de ale lor, sunt de partea autorității, sunt supuși și atât. Din când în când se revoltă pentru bani sau pentru că, unii dintre ei, chiar au fost exploatați inuman. Însă vor trebui să se obișnuiască, așa e jocul pe care l-au acceptat prin poziționarea lor.
.
Viitorul sună oricum, numai bine și liber nu. Dacă crezi că intenția lor, a politicienilor și a celor care îi controlează, este să fie bine și viața să revină la normal, e cazul să te trezești la realitate. După ce au ajuns să aibă atâta putere asupra ta,… crezi că vor renunța la ea? Tu ai renunțat la libertatea și puterea ta, de bună voie și nesilit de nimeni, fermecat de campaniile lor. Le-ai dat o „acadea” la care NU vor renunța niciodată. NICIODATĂ!
_____________
.
.

Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte…

.
.
.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.