În atenția
Patriarhiei Române
d-lui Vasile Bănescu în calitate de purtător de cuvânt
.
BAYER AG este pe locul 12 în TOPUL INDUSTRIEI PHARMA.
.
Stefan Oelrich, Presedintele Bayer AG – divizia farmaceutică, a declarat că vaccinurile anti-Covid19 cu mesager ARN… NU SINT VACCINURI ! Ele sânt, de fapt, TERAPIE GENICĂ și modifică lanțul ARN, adică
.
MODIFICĂ GENETIC OMUL – CREAȚIA LUI DUMNEZEU
.
Întrebări:
.
1. Unde în Sfânta Scriptură scrie că așa ceva este pe placul și voia lui Dumnezeu ?
.
2. Dumnezeu ne-a făcut perfecți, după Chipul și Asemănarea Lui, pot „oamenii de știință” să ne facă „mai perfecți” decât Însuși Creatorul ?
.
3. Este adevărat că doar Lucifer face asemenea promisiuni deșarte ?
.
4. Mai poate Biserica Ortodoxă Română, prin vocea d-voastră de purtător de cuvânt, să promoveze vaccinarea anti-Covid19 cu ”m-ARN”?
.
5. Mai poate B.O.R. să rămână neutră, sau este datoare să explice tuturor creștinilor – ca aceștia, apoi, să aleagă Calea sau cealaltă variantă?
.
6. Puteți să ne explicați ce este TRANSUMANISMUL ?
.
7. Sânteți de acord că „știința” poate fi folosită împotriva Creației lui Dumnezeu ?
.
Așteptăm să răspundeți public și să ne informați care este poziția B.O.R. față de aceste vaccinări și ”certificatul verde” (certificatul digital 666) și care este mesajul către toți enoriașii !
.
Doamne Ajută !
Radu Moraru
15 Noiembrie 2021
.
Dovezi (inclusiv înregistrarea video a declarației publice a directorului Bayer AG – Stefan Oelrich), la:
.
.
click aici:

.

Fatih Erbakan: „Acesta nu este de fapt un vaccin; aceasta se numește științific o terapie genică sau un schimbător de gene!” – Modificatoarele genetice de la Pfizer și Moderna produc malformații la nou-născuții mamelor vaccinate (+video cenzurat pe majoritatea siturilor)

CANALUL DE TELEVIZIUNE TURC „BEYAZ” A FOST LA O CONFERINȚĂ DE PRESĂ CARE ARĂTA FOTOGRAFII ALE BEBELUȘILOR NĂSCUȚI ORIBIL DEFIGURAȚI DUPĂ CE MAMELE LOR AU FOST INJECTATE CU „VACCINURILE” COVID DIN PFIZER ȘI MODERNA.

Aceste informații de ultimă oră vor fi traduse și în olandeză:

„Erbakan: S-au născut copii cu un singur ochi și coadă!”

Președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, Fatih Erbakan, se afla în fața camerelor din Ankara. Au fost medici, un psiholog clinic, un neurochirurg și specialist în boli toracice, profesorul dr. Serhat Fındık, care îl susținea:

.

.

Transcript:

Da, dragi telespectatori, Fatih Erbakan, președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, care nu avea vaccinul Coronavirus, a stat în fața camerelor cu trei medici lângă el și a arătat câteva fotografii …

A arătat o fotografie a unui schimbător de gene. El a spus, „Nu este un vaccin, este un gen de expansiune. După cum puteți vedea aici, un copil cu coadă s-a născut din cauza unui defect genetic. Copiii s-au născut cu un ochi și o coadă … ”

Fotografiile copiilor sunt prezentate cu mai multe brațe și picioare, sau cu un singur ochi sau cu un corp complet afectat acoperit cu păr: o piele de animal. Erbakan: „Acesta nu este de fapt un vaccin; aceasta se numește științific o terapie genică sau un schimbător de gene! ”

El arată o fotografie … „Aici vedeți un copil născut cu o coadă, un defect genetic. Iată un bebeluș cu pielea unui animal. Iată un bebeluș cu patru picioare și trei brațe. Științific, aceasta se numește terapie genică. ”

„Deci, această tehnologie poate fi utilizată și terapeutic, dar poate provoca o structură diferită și provoacă mutații, cum ar fi bebelușii cu coadă, cu patru picioare și trei brațe. Este o armă care poate fi folosită! ”

Amintind că există o substanță străină în vaccinurile moderne ale Ministerului Sănătății din Japonia, Erbakan a susținut că aceeași substanță se găsește și în vaccinurile biotehnologice.

Fatih Erbakan a spus: „Sunt gata să discut acest lucru cu oamenii de știință. Să venim cu aceste date în prezența celor 83 de milioane de oameni. Să vină cei care se împotrivesc să (le) ia (datele/dovezile). Avem documente și dovezi disponibile. ”

Sursa – eindtijdnieuws.com

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

 

.