Consider că în relativ scurt timp marijuana se va legaliza în foarte multe țări. Poate chiar în toate. Precum legalizarea căsătoriei între homosexuali și adopția de copii de către aceștia. Sau eutanasia. Sau implantul cu cip. Sau multe altele.

Imagine similară

MARIJUANA – CANABIS LEGALA. Nu exista o alta industrie care sa se dezvolte atat de rapid. Procentul de vanzare este in crestere mai rapida decat cel al smartphone-urilor.

Rețeta este mereu aceeași. Se începe în câte o țară, două, câteva, apoi se extinde la mult mai multe. Iar la final se impune tuturor statelor. Uneori în numele libertății …

Toate acestea sunt sforărite de niște păpușari mondiali. Motivul pentru care o fac este evident în unele cazuri, ca de exemplu implantul cu cip. Desigur, chiar daca evident, majorității cetățenilor trăitori în Matrix oricum nu le este clară treaba, nu se opun, ba chiar unii luptă cu îndârjire pentru a-și menține statutul de sclav.

În alte cazuri însă, nu este atât de evident. Ca de exemplu marijuana. Despre ea vom vorbi în acest articol.

Pentru a înțelege ce-i mână în luptă pe acești păpușari să liberalizeze astfel de chestii e util să observăm unde se începe și ce se mai petrece în acele state în care are loc acest început.

Pe cei ce au dubii că și asta-i o treabă păpușărească, îi rog să citească:

EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI

Vom studia deci două state din SUA ce au făcut deja pași decisivi în legalizarea acestui drog: Colorado și California. Și vom constata dacă această legalizare are sau nu vreo legătură cu ideea de libertate.

 

COLORADO

Zilele acestea am vizionat la televizor acest documentar:

Primul gând desigur e: wow, ce libertate.

Coroborat și cu următoarele două știri, un cetățean mai puțin informat poate conchide că respectivul stat se scaldă deja în libertate:

Congresmenii statului american Colorado au legalizat uniunile civile intre persoane de acelasi sexO lesbiana din Colorado a castigat dreptul de a intenta proces de paternitate fostei partenere, pentru fetita pe care de fapt cealalta o infiase …

Și când colo, este de fapt un soi de libertate doar pe un anumit tronson. Nici măcar pentru alte vicii nu mai au cetățenii statului aceleași libertăți. De exemplu au legi dure anti fumat încă din … 2006:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans_in_the_United_States#_Colorado

Sigur, cei mai puțin vigilenți vor zice: “păi e bine cu anti fumat, căci fumatul dăunează grav sănătății”. De parcă marijuana ar fi ceai de mentă…

Doar că legile anti libertate din Colorado nu se opresc la fumat. Știați de exemplu că statul a scos în afara legii colectarea apei de ploaie de pe proprietățile private?

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

Sau asta:

TIRANIA VACCINURILOR și în Colorado: liste cu copiii nevaccinați

Deci din dragoste de libertate să fie vorba în legalizarea marijuanei? Vom vedea în concluzia prezentului articol că nu.

Cum eu nu cred în coincidențe, consider că o legătură are și faptul că la Denver, capitala statului, păpușarii au umplut aeroportul internațional cu simbolistica lor și cu desene reprezentând planurile de viitor:

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL DIN DENVER – un loc DEMONIC. Picturi murale cu SACRIFICII DE COPII și SIMBOLURI APOCALIPTICE

 

CALIFORNIA

Și aici s-a legalizat consumul de marijuana:
S-a LEGALIZAT consumul de marijuana în California şi Massachusetts!!!

Iar in rest merge pe aceeasi line cu Colorado cu “libertatile”, doar ca deja aceasta este impusa cu japca:

“ISTORIA HOMOSEXUALILOR”, materie obligatorie in scolile din CaliforniaCalifornia protejează IDENTITATEA DE GEN prin LEGE: Poți ajunge la ÎNCHISOARE dacă te adresezi… la genul nepotrivitIar masurile impotriva libertatii sunt cu mult mai dure:California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?California: FARA VACCIN = FARA SCOALA …VIDEO – POLITIA americana si VACCINAREA OBLIGATORIE

Ba au și unele în plus, ca de exemplu:

VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …Crucea Memoriala din California considerata neconstitutionala

Și tot pentru că nu cred în coincidențe, să ne amintim și că biserica lui satan a fost fondată de Anton Szandor LaVey în San Francisco, California.

 

În concluzie:

Și în România a început campania pro marijuana. Iată și ce fotografie au ales cei de la VICE pentru articolul lor din 2017 Cum s-ar schimba România dacă ar fi legală marijuana:

Marijuana este un amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semințele și florile uscate ale cânepei indiene.

Unii spun că e bună pentru anumite boli. O fi. Nu știu. Și morfina, principalul agent activ din opiu (extras din mac), e utilă în medicină, fiind un analgezic foarte puternic.

A le consuma însă “în scop recreativ”, nu-i un lucru bun. Pentru că deschide mintea spre draci. O treabă esențială, despre care se vorbește rar spre deloc în campaniile anti drog, dar despre care voi detalia într-un articol separat.

Constatăm că măsurile anti fumat le preced pe cele de legalizare ale consumului de marijuana. Și pe măsură ce primele devin din ce în ce mai dure, celelalte au parte deja de o adevărată promovare. Asta dovedește că nu de sănătatea noastră le pasă păpușarilor, ci că urmăresc o înlocuire a tutunului cu cânepa indiană. Pentru că cei ce o consumă pe ultima au mintea cu mult mai deschisă spre cele ale lui antihrist. Iar din punct de vedere financiar, nu e pentru păpușari absolut nici o pierdere renunțarea la tutun, căci după ce se va legaliza masiv marijuana, cam cine credeți că se va ocupa de comercializarea mondială? Va fi precum în cazul mașinilor electrice. Se va înlocui ceva cu altceva, dar producătorii vor rămâne aceiași.

Că legalizarea marijuanei n-ar absolut nici o legătură cu ideea de libertate o dovedesc din plin exemplele de mai sus. Legalizarea marijuanei e din aceeași categorie cu libertatea homosexualilor de a se căsători și a adopta copii. Atât. În rest, legile ce îngrădesc adevărata libertate domină și observăm că sunt mai draconice fix în statele unde se legalizează marijuana, căsătoriile gay și adopția de copii de către aceștia.

Pentru că așa va fi NOUA ORDINE MONDILĂ, cea plină de “libertăți” ce sunt urâciune în fața lui Dumnezeu sau care deschid mintea oamenilor spre acceptarea lucrării drăcești. În rest, nu poți colecta nici măcar apa de ploaie, ești suspect de terorism dacă folosești cash, ești vaccinat cu japca și, în general, n-ai voie să te opui “binelui” impus de cei ce edifică de zor GUVERNUL MONDIAL.

Vin vremuri grele, fratii mei.

_______________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/12/05/legalizarea-marijuanei-si-libertatea/