Autor – nowtheendbegins.com

Bill Gates construiește un sistem de vaccinare pe bază de implanturi numit Quantum Dot Microneedle și este compus din mai multe elemente. În centrul său avem vaccinarea COVID-19 care se dorește efectuată fiecărui om de pe Pământ, va include un buletin de identificare digital ID2020 și un dispozitiv implantabil uman pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor cu un număr de brevet 060606 . ID-ul digital va avea forma unui document numit pașaport de imunitate. Toate aceste lucruri sunt finanțate de un singur om, Bill Gates.

Dar ce este și mai interesant este denumirea componentei principale al acestui vaccin, care este LUCIFERase , o substanța chimică care va face vaccinarea punctului cuantic prin intermediul unei aplicații speciale pentru dispozitive mobile.

Luciferase va face posibilă ca vaccinarea să fie lizibilă mult timp după ce victima a fost injectată și va permite ca o simplă vaccinare să funcționeze ca o marcare permanentă .

Mai jos este o reprezentare grafică pentru Luciferase.

LUCIFERase, componenta chimică principală din vaccinului lui Bill Gates pentru Coronavirus

NOTĂ ORTODOXIA.RO:

Programare Predictivă din filmul Science Fiction: Jupiter Ascending, unde este ilustrată o marcare pe mâna dreaptă cu o substanță foarte asemănătoare cu LUCIFERase, o enzimă prezentă în vaccinul pregătit de Bill Gates, folosită cu intenția de a valida cine a fost vaccinat (marcat) sau nu.

__________

Sursa – (ATENȚIE !!! – ACEST SIT ESTE NEO-ECUMENIST!)http://ortodoxia.ro/article/luciferase-componenta-chimica-principala-din-vaccinului-lui-bill-gates-pentru-coronavirus