Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sînge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sînt „foarte sumbre”.

„Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție pînă acum, 62% dintre ei (vacsinații) prezintă semne de închegare a sîngelui, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sînt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vacsinate) au cheaguri de care nu știu.”

Această declarație îi aparține dr. Charles Hoffe de Lyton, din provincia canadiană Columbia Britanică, și a fost făcută într-un interviu cu ziarista Laura-Lynn Tyler Thompson din Vancouver, anul trecut, după cum a mai relatat ActiveNews. Dar e bine de adus aminte.

Între timp, după cum relatează Y. Rabinovitz pentru Israel National News, într-un articol publicat pe 31 mai 2022, „un nou studiu realizat de cercetătorii israelieni și publicat în revista Nature a relevat o creștere de peste 25 % a numărului de apeluri de urgență legate de probleme cardiovasculare în rândul populației de tineri adulți, în urma inoculării vaccinurilor COVID, atât la bărbați, cât și la femei. Nu s-a constatat o creștere similară datorată doar infecției COVID.”

Revoluționarul și activistul civic Marius Mioc a transcris secvența VIDEO de mai jos cu dr. Charles Hoffe de Lyton:

Transcriere înregistrare:

.

Charles Hoffe: Cînd vacsinul c0vid e injectat în brațul tău, știm acum că numai 25% din el rămîne acolo, iar diferența de 75% e adunată de sistemul tău limfatic și împrăștiat în organism prin circulația sîngelui. Aceste mici pachete de ARN mesager, apropo, într-o singură doză din vacsinul Moderna sînt 40 de trilioane de molecule ARN mesager, care sînt injectate în brațul tău, și trei sferturi dintre ele sînt preluate de sistemul limfatic, ajung în sînge, în mici pachete proiectate să fie absorbite de celule.

Dar bineînțeles, cînd ceva e prezent în sistemul tău circulator, singurele celule în care vor fi absorbite sînt celulele vaselor de sînge, iar locul unde are loc absorbția e rețeaua capilară. Acestea sînt cele mai mici vase prin care circulă sîngele. Sînt vase foarte, foarte mici. Odată ce aceste pachețele de gene sînt absorbite în celulele din endoteliul vaselor de sînge, pachețelele sînt deschise, genele sînt eliberate, trupul tău își începe treaba citind aceste gene și fabricînd trilioane și trilioane de proteine țepoase.

Chiar dacă ai 40 de trilioane de gene, fiecare genă poate produce mai multe proteine țepoase. Scopul proteinei țepoase este ca organismul să o identifice ca pe o proteină străină și să fabrice anticorpi împotriva ei, și astfel să fii apărat împotrva covidului. Aceasta e ideea. Dar apare o problemă. Într-un virus, în c0r0navirus, proteina țepoasă devine parte din capsula virusului.

Cu alte cuvinte, din peretele celular din jurul virusului, numit capsulă virală. Dar nu este în virus, ci în celulele tale, și ca urmare devine parte din peretele celular al endoteliului tău vascular. Celulele care tapetează vase tale de sînge ar trebui să fie netede, pentru ca sîngele tău să curgă ușor, au acum niște mici țepi agățați. Este absolut inevitabilă formarea cheagurilor vasculare.

Plachetele care circulă în vasele tale de sînge au ca scop să depisteze un vas rănit și să-l blocheze pentru a opri sîngerarea. Cînd plachetele trec prin capilare, ating acești mici țepi covid care sînt fixați în interiorul vaselor. Este absolut inevitabilă formarea cheagurilor de sînge pentru a bloca vasele. Așa funcționează plachetele. Așa cum e de prevăzut să determine apariția cancerului deoarece este plin de cancerigeni, aceste proteine țepoase vor provoca, e de prevăzut, cheaguri în vasele tale de sînge. E garantat.

Dr. Bhakdi m-a spus: „Felul în care putem demonstra acest lucru este să facem testul de sînge D-Dimer (linc), ca să vedem dacă acest lucru se întîmplă cu adevărat”. Problema cu cheagurile de sînge despre care auzim în presă și despre care ei spun că sînt foarte rare, sînt de fapt cheagurile mari de sînge. Acestea sînt cele care produc accidente cerebrale și infarcte. Acestea apar la scanarea cu tomograf, angiograma CT și RMN.

Cheagurile de care vorbesc sînt microscopice. Sînt mici, la nivelul capilarelor și sînt împrăștiate în rețeaua ta de vase de sînge. Deci nu vor apărea la nici o scanare, sînt prea mici și prea împrăștiate. Singurul fel în care putem afla cu siguranță dacă acest mecanism de coagulare se întîmplă cu adevărat este să facem testul D-Dimer. D-Dimer e un test de sînge care arată prezența unui cheag de sînge recent. Nu arată nimic altceva în afară de cheaguri de sînge recente. Nu va arăta un cheag vechi de sînge ci numai unul recent. Am făcut asta la pacienții mei care își făcuseră recent vacsinare c0vid, în ultimele 7 zile, trebuiau să fie între 4 și 7 zile, și le-am făcut testul D-Dimer. Încă adun informații, dar pînă acum, 62% prezintă cheaguri.

Asta însemnă că aceste cheaguri de sînge nu apar rar. Înseamnă că majoritatea oamenilor (vacsinați antic0vid) dezvoltă cheaguri de sînge fără să știe. Laura Lynn, cel mai alarmant lucru e că sînt anumite părți din trup, cum ar fi inima, creierul, măduva spinării, plămînii, care nu se pot regenera. Cînd aceste țesuturi sînt lezate prin blocarea vaselor de sînge, rămîn permanent lezate. Am acum 6 pacienți în clinica mea medicală care au reducere a toleranței la efort, ceea ce înseamnă că rămîn fără aer mult mai ușor decît pînă acum. Am un pacient care obișnuia să vină pe jos pînă la mine la cabinet în fiecare săptămînă, care îmi zice că mergea 3 km fără probleme, care, după vacsinare, după 400 metri rămîne fără suflare. Și este așa de 5 luni.

Pe baza testului D-Dimer care arată că majoritatea vacsinaților dezvoltă cheaguri, ceea ce s-a întîmplat cu acești 6 oameni care au acum o reducere a toleranței la efort, a fost o blocare a mii de capilare în plămînii lor. Partea îngrijorătoare nu e că acum acești oameni au probleme de respirație și nu mai pot face ce făceau altă dată, dar, odată ce un număr mare de vase de sînge din plămîni a fost blocat, inima ta va pompa împotriva unei mai mari rezistențe pentru a încerca să trimită sîngele la plămîni. Aceasta duce la o boală numită hipertensiune arterială pulmonară, adică presiune mare a sîngelui în plămîni pentru că sîngele nu poate trece fiindcă multe vase de sînge sînt blocate.

Partea îngrozitoare este că oamenii cu hipertensiune arterială pulmonară de obicei mor cu hipertensiune cardiacă dreapta în trei ani. Marea îngrijorare legată de acest mecanism e că proteinele țepoase pricinuiesc vătămări definitive și ce este mai rău abia urmează fiindcă sînt țesuturi în trup precum mațele, ficatul, rinichii, care se pot regenera în mare măsură, dar creierul, măduva spinării, inima și plămînii nu o pot face. Rănile de la ele rămîn permanente. La fel ca în cazul multor tineri care au făcut miocardite după vacsinare. Inima lor e permanent afectată.

Nu contează cît de puțin e afectată, ei nu vor mai putea să facă ce făceau înainte, pentru că mușchiul inimii nu se regenerează. Aceasta este îngrijorarea înspăimîntătoare, și nu numai că pronosticul pe termen lung este sumbru, dar cu fiecare nouă doză de vacsin leziunile se vor adăuga, se vor adăuga, se vor adăuga. Va fi un proces cumulativ de degradare progresivă a capilarelor.

Mai citește alte articole despre c0r0navirus la pagina lui Marius Mioc despre c0vid-19.

____________

Sursa – https://www.activenews.ro/opinii/Marius-Mioc-Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati-anti-Covid.-ATENTIE-FOTO-SOCANTA-si-VIDEO-EXPLICATIV-174944

.

.

Citiți peste 165 articole despre planul elitelor de DEPOPULARE /

reducerea masivă a populației lumii, la:

NOUA ORDINE MONDIALĂ – DEPOPULARE

.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.

.

.

.