La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Stockholm, Suedia, o conferință internațională masivă de două zile intitulată „Strategii de combatere a pandemiilor – lecții și consecințe”. Dar dacă urmăriți doar presa corporatistă, nu veți fi auzit de ea, se arată într-un articol exploziv publicat de TheExpose.
.
Scopul conferinței a fost acela de a discuta lecțiile învățate și consecințele bazate pe gestionarea pandemiei de covid dintr-o perspectivă mai largă decât cea oficială și de a deschide alte opinii care există în lumea medicală și a cercetării.
.
Mai mulți medici, patologi și cercetători medicali de renume din nouă țări, inclusiv din Statele Unite, Regatul Unit și mai multe țări europene, au ținut prelegeri despre pandemie și despre vaccinul covid-19 din perspective diferite.  Printre experți s-au numărat Dr. Aseem Malhotra, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Jessica Rose, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Ryan Cole, Dr. Richard Urso și mulți alții au ținut discursuri fantastice care au expus adevărul despre vaccinuri.
.
Conferința a fost organizată de Läkaruppropet, un apel lansat de trei medici suedezi în martie 2021 pentru o protecție concentrată împotriva covid, pentru renunțarea la restricții și împotriva pașapoartelor de vaccinare.
.
Pe 21 ianuarie, cu o oră înainte de începerea conferinței internaționale, a avut loc o conferință de presă pe care o puteți urmări  AICI. Sala de conferințe a fost plină, cu aproximativ 1.000 de persoane prezente. A fost o conferință masivă, a scris Peter Imanuelsen.  Mai jos este relatarea lui Imanuelsen despre eveniment, la care am adăugat și conținut video.
.
Mass-media mainstream a ignorat acest lucru!
.
Conferință  de la Stockholm
.
De Peter Imanuelsen
.
Ghiciți ce? A fost complet ignorată de către mass-media mainstream. Știu că știau că evenimentul a avut loc. L-au ignorat în mod deliberat. Din fericire, multe media alternative au fost acolo. Am avut privilegiul de a fi acolo și de a afla multe lucruri interesante despre vaccinurile cu ARNm și am avut, de asemenea, ocazia de a vorbi cu mulți dintre medici, inclusiv cu însuși inventatorul tehnologiei ARNm, Dr. Robert Malone.
.
Prelegerea sa a fost despre războiul celei de-a cincea generații și despre modul în care social media este folosită ca armă pentru a controla oamenii. În esență, în loc de războiul obișnuit, actorii statali se angajează acum în războiul psihologic al minții, încercând să modeleze modul în care gândesc oamenii. Și am văzut exact acest lucru întâmplându-se în ultimii ani.
.
VIDEO:
.
.
De asemenea, am reușit să-l întâlnesc pe Dr. Pierre Kory, care face o treabă bună ajutând persoanele rănite de vaccinuri. Un lucru care mi s-a părut foarte interesant la conferință a fost o prelegere ținută de profesorul Arne Burkhardt. Vă amintiți cum au promis că vaccinurile cu ARNm vor rămâne doar local în braț, iar oamenii au fost numiți teoreticieni ai conspirației pentru că au sugerat contrariul? Ei bine, se pare că acum se găsesc proteinele spike în tot corpul, inclusiv în organele de reproducere, cum ar fi testiculele și ovarele.
.
Punctele maro pe care le vedeți în imagine sunt proteine spike din prostată, arată autorul acestuia articol incredibil:
.
.
Profesorul Arne Burkhardt a mers chiar atât de departe încât a sfătuit femeile care își doresc copii să își găsească un bărbat nevaccinat. Un alt lucru care mi-a atras atenția a fost un comentariu al doctorului Geert Vanden Bossche, care a spus că cei nevaccinați vor fi cei mai bine protejați împotriva covid. Mesajul a fost foarte clar din partea medicilor, cei nevaccinați sunt cei care se vor descurca cel mai bine. Un lucru despre care s-a vorbit foarte mult a fost îngrijorarea cu privire la viitorul omenirii și la modul în care vaccinurile cu ARNm afectează fertilitatea.
.
Anul acesta am asistat la scăderi dramatice ale natalității, iar așa-zișii experți din mass-media nu par să știe de ce și nici măcar nu vor să vorbească despre asta. Între timp, asistăm la un exces de mortalitate foarte mare.
.
Am făcut o investigație în acest sens cu ceva timp în urmă și am descoperit că mamele tinere nevaccinate sunt foarte supra-reprezentate atunci când vine vorba de naștere, în comparație cu cele vaccinate. Jessica Rose a ținut o prelegere foarte informativă despre nanoparticulele lipidice utilizate în vaccinurile cu ARNm. Aceste particule sunt folosite pentru a livra codul ARNm în celulele organismului și există o mare problemă. Se pare că aceste lucruri se duc peste tot în organism și nu rămân la locul de injectare.
.
Și ghiciți ce? Nanoparticulele lipidice folosite în vaccinul Moderna se numesc SM-102 și se pare că acestea sunt mai periculoase pentru sănătate decât benzina și motorina! Așadar, ele ajung peste tot în organism și sunt periculoase. De ce nu se vorbește despre asta la toate știrile?
.
.
Deci, iată-ne aici cu doctori cunoscuți și de frunte, cu toții adunați pentru a ține prelegeri importante, iar mass-media mainstream pur și simplu ignoră complet acest lucru? Cât de interesant! Aceasta este o știre demnă de atenție, mai ales pentru presa suedeză. Nu se întâmplă prea des astfel de lucruri în Suedia. Acest lucru demonstrează cât de mult este obligată mass-media să respecte agenda. Dar nu ar trebui să fie o surpriză pentru oricine a urmărit ce se întâmplă. În cazul în care ați ratat acest lucru, mulți jurnaliști, inclusiv de la CNN, Reuters, AP și alții, au fost invitați recent ca oaspeți speciali la Forumul Economic Mondial. Aceștia au avut ocazia să se întâlnească și să se amestece cu lideri politici și mari corporații precum Pfizer.
.
Ghiciți ce? Se întâmplă ca șeful de la Thomson Reuters să facă parte și din consiliul de administrație al Pfizer. Oh, și Reuters a avut un parteneriat exclusiv cu Forumul Economic Mondial. Jurnaliștii Reuters au fost invitați ca oaspeți speciali. De asemenea, Pfizer a fost prezentă la Forumul Economic Mondial. Este aproape ca și cum ar fi un mare club și tu nu ești în el. Ceea ce încerc să spun este că nu puteți avea încredere în Reuters sau în mass-media mainstream pentru a relata cu acuratețe despre vaccinurile cu ARNm. Există literalmente un conflict de interese aici. Reuters este vânzătorul de vaccinuri al Pfizer.
.
Este clar că oamenii s-au săturat să fie mințiți și vor ADEVĂRUL!
.
Acesta este doar începutul. Adevărul va ieși la iveală din ce în ce mai mult.
____________
.

.

Citiți și:
.
Cartea poate fi descărcată în format electronic pdf de aici:

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE EUROPEI

.

Ca să înțelegeți mai bine, puteți descărca în format pdf de aici –

DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale”– găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

sau MAI EXACT:

EXTERMINAREA  POULAȚIEI  ÎNTREGII  LUMI

.

.

VIDEO   E X T R E M   DE  ELOCVENT, AICI:

.

. . .

.

 

CUM EXPLICA DAVID ROCKEFELLER ÎN ANII ’80 NECESITATEA REDUCERII DRASTICE A POPULAȚIEI LUMII (!!!)…

(VIDEO – CLICK AICI)

. . .

FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ÎN FINLANDA – DR. RAUNI KILDE MĂRURISIND ADEVĂRUL :

COINCIDENȚĂ SAU NU, LA NUMAI CÂTEVA LUNI DUPĂ ACEST INTERVIU,

A MURIT… 

ARTICOLUL CU VIDEO TRADUS, AICI:

DECIMAREA POPULAȚIEI PRIN VIRUȘI ARTIFICIALI, VACCINURI, HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC, CHEMTRAILS ȘI MULTE ALTELE…

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.

.
.
.
.