Părintele Rafail este unul dintre puținii giganți spirituali rămași în lume. Are 85 de ani. Este un schimonah care a petrecut mulți ani în mănăstirea Valaam și în prezent trăiește ca isihast în Muntele Athos. El a transmis un mesaj foarte important pentru toți creștinii ortodocși.

„Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

Arhi-păstori, salvați turma lui Hristos!

Protejați și păstrați oile lui Hristos, voi, care sunteți chemați, salvați-i de lupii răpitori în haine de oi, care înșală oile și le iau de la Hristos la satan.

Patriarhul Kirill, în cadrul numeroaselor întâlniri cu musulmani și evrei, a vorbit despre musulmani, evrei și ortodocși ca având același „dumnezeu”.

Aceasta este blasfemie! El s-a distanțat de Dumnezeul adevărat – Sfânta Treime, Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt.

Episcopi, nu lăsați acest lup să inducă în eroare turma lui Hristos. Poporul ortodocs în simplitatea sa, cu atât de multă încredere și respect, îl tratează ca pe un Arhi-Păstor și Patriarh, dar voi știi și rămâneți tăcuți!

Și acesta este un păcat! Voi, ca apostoli ai lui Hristos, trebuie să vă dați viața pentru oile lui Hristos. El îi înșală, atrăgându-i în biserica antihristă.

Știu cine este Patriarhul Kirill: El – dacă nu este general al FSB, este mason (în mod sigur) și poate cardinal catolic. Este un eretic.

Știu că unii dintre voi sunteți masoni, care purtați și hainele preoțești și robele masonice albe și împreună cu alți Arhi-păstori faceți parte dintr-o lojă masonică. Să fiu surprins că voi, Arhi-păstorii, faceți parte din loje masonice, în tranșeele inamice ?! Credeți în Hristos și mergeți la sataniști ?!

În Biserică au deschis poarta condamnatei pan-erezii a ecumenismului, iar acum prin ecumenism, în Biserică intră toate celelalte erezii condamnate de Sinoadele Sfinților Părinți; ocultismul și satanismul intră, de asemenea.

Dragi Arhi-păstori, protejați oile lui Hristos, protejați Biserica lui Hristos! Refaceți ceea ce a fost călcat în picioare: restaurați sobornicitatea (nu catolicismul roman) și sinoadele locale, distrugeți dictatura pontificală a Papei de la Moscova! Condamnați sinodul eretic cretan al lupilor!

Condamnăm, prin urmare, ecumenismul, care vrea să ne introducă în Biserica antihristă, respingem minciunile Consiliului Mondial al Bisericilor!

Acum, vă rog, dragi părinți, frați și surori, să vă rugați pentru Arhi-păstorii noștri, astfel încât Domnul să-i poată ajuta și să-i vindece de această atitudine timidă, pentru ca păstorii noștri să se ridice în apărarea Bisericii lui Hristos și a noastră, fiii săi.”

______________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/06/01/mesajul-parintelui-rafail-berestrov-catre-biserica-rtodoxa-rusa-patriarhul-kirill-daca-nu-este-general-al-fsb-este-mason-nu-lasati-acest-lup-sa-induca-eroare-turma-lui-hristos/