Cu LARGUL concurs (complicitate la genocid) a mass-mediei, românii sunt manipulați în cel mai criminal mod din întreaga istorie SĂ CREADĂ în varianta oficială… ȘI CRED ! ! ! !

.

PLANUL DIABOLIC DE UCIDERE ÎN MASĂ, FUNCȚIONEAZĂ,

E ÎN PLINĂ DERULARE ! ! ! !…

 

NICIODATĂ în întreaga istorie, române,

somnul nu ți-a fost mai de moarte ca acum ! ! ! !

DEȘTEAPTĂ-TE, SAU PIERI DE-FI-NI-TIV

– cu istorie, cu prezent, cu viitor!!!!!!!

.

ACUM ORI NICIODATĂ !!!

.
MOARTE LA REŢETĂ….
Încă de la începutul plandemiei m-am tot întrebat ce tratament primesc bolnavii, fiind vorba despre un virus nou, până acum necunoscut (!?!), care provoacă o boală nouă cu care medicii nu s-au mai confruntat niciodată. Am început să cercetez chestiunea şi am aflat că în tratament este inclus Lopinavir/Ritonavir – substanţe utilizate ptr tratamentul infecţiei HIV. Acest lucru m-a pus pe gânduri…. ori e acest virus creeat în laborator şi este o variantă a virusului HIV, ori au innebunit toţi medicii! De ce să dai medicamente anti HIV unor persoane care nu au această boală???
.
Am continuat să mă informez despre aceste substanţe farmaceutice şi am aflat nişte lucruri foarte îngrijorătoare. Lopinavir/Ritonavir sunt două substanţe active care împreună formează un medicament comercializat sub numele de marcă KALETRA.
Kaletra este deci un medicament antiviral care se administrează bolnavilor de HIV/SIDA şi TREBUIE prescris doar de un medic cu experienţă în tratarea acestei boli din cauza multitudinii de reacţii adverse pe care le provoacă. Pe lângă faptul că este incompatibil cu majoritatea medicamentelor folosite în tratarea bolilor cronice (diabet, boli cardiovasculare, renale, pulmonare, etc), Kaletra cauzează insuficienţă renală/hepatică, aritmie cardiacă, hiperglicemie, hipertensiune, inflamaţii ale aparatului respirator, osteonecroză (moartea ţesutului osos), erupţii cutanate, dereglări ale aparatului digestiv, febră, diaree, vărsături, dureri musculare, etc.
.
Potrivit prospectului acestui medicament, oamenilor cu boli cardiace, Kaletra trebuie administrat cu multă prudenţă!
Oare aşa se întâmplă în spitale?
Am înţeles că mulţi dintre pacienţii decedaţi (de fapt o majoritate covârşitoare) sufereau şi de alte boli grave, mulţi fiind chiar în fază terminală de cancer, TBC, sau alte boli din care nu se mai puteau recupera niciodată.
Versiunea oficială este ca noul virus le-a prescurtat viaţa…
Eu vă întreb: CE este mai credibil…că noul virus le-a prescurtat viaţa sau noul medicament?
Mă întreb în acelaşi timp cum gândeşte un medic care ordonă un asemenea tratament?
Dacă nu ştie ce face e grav, dacă ştie ce face, e genocid!
.
Dragi medici! Vă mai plângeţi că vă e frică de procese? Dacă da, bine faceţi, aveţi de ce să vă temeţi, ziua judecăţii nu e departe. Dacă nu vă temeţi, ar fi timpul să începeţi acum….
.
#text preluat