Dansuri printre morminte si pahare pline cu sange pentru vampiri! Asa au debutat petrecerile de Halloween in Brasov, unde cele mai infricosatoare creaturi si-au dat intalnire inca de sambata seara.

Si in Capitala, centrul orasului a fost invadat de cei care au tinut sa sarbatoreaca Halloweenul in avans, iar distractia a tinut pana in zorii zilei.

Langa un iaz din Harman, judetul Brasov, celebra familie Addams a fost gazda celei mai infricosatoare petreceri. Inainte sa intre in casa acoperita de panza de paianjen, petreceretii au avut de infruntat groaza din cimitir.

Imediat locuinta a fost invadata de creaturi malefice. Vrajitoare, vampiri si chiar mirese-zombie! Iar bauturile au fost pe placul monstrilor.

Prezenta spiritelor s-a simtit si in Capitala. Centrul orasul a fost “impanzit” de monstri.

De la an la an organizatorii petrecerilor se intrec in decoratiuni care mai de care mai infricosatoare, care atrag clientii pusi pe distractie.

Printre vampiri, vrajitoare si zombie, si-a facut loc si Cupidon:

Este important sa intri ca o sageata, daca nimeresc o sageata otravita in cineva, o sa-i vezi pe toti lesinati pe aici.”

Nu doar costumele si decoratiunie de groaza au intretinut distractia, ci si “potiunile magice” pregatite de barmani.

Distractia a continuat pana in zorii zilei, cand toate spiritele rele au disparut.

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Acesta este un articol preluat din mass-media. Binenteles ca tonul folosit este unul laudativ la adresa sarbatoririi acestui eveniment satanic. Nici nu ne-am fi asteptat la altceva din partea lor, caci presa este aservita tocmai intereselor satanice.Dincolo de asta este un fenomen care ia amploare de la an de an, iar pe noi nu poate decat sa ne ingrijoreze, caci odata cu el creste si gradul de satanizare si indracire al oamenilor.

Cititi va rog si:

Mărturia unui fost satanist despre pericolele Halloween-ului 

HALLOWEEN – „deghizându-se în demoni, oamenii nu fac altceva decât să le ofere acestora propriul lor corp drept punte de manifestare în planul fizic… exact lucrul de care ar trebui să se protejeze”

Halloween – sarbatoare celta in cinstea zeului mortii, “Samhain”

Sf. Ioan Maximovici ii mustra pe cei ce serbeaza Halloweenul

__________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/10/31/ne-indracim-tot-mai-mult-petrecerile-de-halloween-un-fenomen-care-ia-amploare-tara-noastra/