Dr. Carrie Madej, este specialist în medicină internă în McDonough, Georgia (SUA) și are peste 19 ani de experiență în domeniul medical. A absolvit Kansas City University of Medicine and Biosciences.:

(înregistrare video – 1 minut):

 

”Particule sintetice, aceste coduri genetice devin integrate în genomul nostru. Ele devin permanente sau cel puțin de lungă durată. Acestea sunt sintetice. Asta înseamnă că ai fost modificat genetic. După lege, dacă ești modificat genetic, oricine deține patent pentru acel cod, TE DEȚINE PE TINE SAU O PARTE DIN TINE. Este FOARTE IMPORTANT, lasă-mă să spun din nou: După lege, orice organism și omul este considerat tot un organism și au declarat acest lucru în instanțele superioare că dacă primești ceva sintetic și tu EȘTI DE ACORD cu asta, adică ”vaccinul”, iar el rămâne permanent în genomul tău, atunci tu, VEI AVEA PROPRIETARI (!!!) care vor deține o parte din tine sau pe tine întreg !!! Nu numai că asta nu ar trebui să se întâmple vreodată, (”dar asta se întâmplă în Canada.”– spune Amanda Forbes – ziarista care îi lua acest interviu) ASTA s-a planificat peste tot în lume, de o vreme.”

.

Spre o mai bună înțelegere, cei care acceptă acest pseudo-vaccin anti-COVID

(căci NU este un ”vaccin”, ci ”UN DISPOZITIV MECANIC sub forma unui pachet de tehnologie minuscul care este introdus în corpul omului pentru a activa celulele lui cu scopul de a deveni platforme de producție de agenți patogeni”)

sunt în situația IREVERSIBILĂ (FĂRĂ NICI O SOLUȚIE DE REMEDIERE), cu MULT MAI GRAVĂ decât cazul în care, spre exemplu:

la un aparat al tău (fie el calculator, electrocasnic, automobil, etc) cineva pretinde și chiar poate fi proprietar sau avea dpdv legal drepturi asupra unei piese ori părți din acesta – așa cum este spre exemplu softul/programul calculatorului față de care tu ai doar dreptul de folosință, iar dreptul de proprietate aparține strict corporației care l-a produs, – căci acel aparat NU îți aparține în întregime,

întrucât aici nu mai e vorba de ceva de care te poți lipsi, ci DE

CODUL TĂU GENETIC – ESENȚIAL FIINȚEI TALE CA OM CREAT DE DUMNEZEU,

ceva care NU a aparținut, NU aparține și NU va aparține NICIODATĂ ”Cezarului” – (indiferent prin câte diabolice viclenii masonice a urzit de secole să înșele întreaga lume tot mai orbită de păcat),

ci NUMAI lui Dumnezeu !!!

 

.

Alte articole pe tema:

Categorie: N.O.M. (Noua Ordine Mondială)

Categorie: Vaccinuri

Categorie: Pandemie

Categorie: 5G

.

MĂRTURII ALE DOCTORILOR DIN ÎNTREAGA LUME

referitoare la această panDEMONIE – aici.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN SECȚIUNEA ”CĂUTARE” DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER DIN TASTATURA DVS.

DOAMNE AJUTĂ!

.