Vezi și:

“Copii, îmi cereți să vă spun despre cel de-al treilea război mondial, îmi cereți să vă spun despre țara noastră, ce se va întâmpla, unde se va opri această cumplită situație cu Troica.

Vreau să știți ceva: trăim vremuri apocaliptice. Cine nu a înțeles acest lucru, doarme un somn adânc. Cine nu vede ceea ce se întâmplă azi ca făcând parte din timpul Apocalipsei nu a înțeles nici ce este Apocalipsa, nici ce înseamnă Antihrist.


Vreau să știți că noi suntem foarte binecuvântați datorită credinței noastre în Sfânta Treime (…) Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este că El ne iubește ca o mamă, iar noi suntem copiii Săi (…). “Acest război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu, așa ne grăiește Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construiește la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multă măiestrie, veți vedea în curând, pentru a se război cu Iisus și ca să ne câștige inimile. De aceea zice Maica Domnului: Dacă mă iubiți, dacă vreți să mă slăviți, credeți-mă că cea mai mare bucurie a mea este să-L iubiti pe Fiul meu. Oricine Îl va iubi pe Fiul meu va avea curaj să reziste, să lupte, să mărturisească și să vadă acest adevăr crunt al marelui război care se apropie, între Iisus Hristos și Lucifer”.

Iisus Hristos, ca Om și Dumnezeu, este marea problemă a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războiește pe Hristos? Deoarece doreste să Îi ia locul… de aceea și vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Vrea să câștige locul lui Hristos în inimile noastre. Dar ca să ne câștige inima trebuie să i-o dăm noi. Dacă nu i-o dăm noi, atunci acesta nu poate să intre, orișicât ar striga furios, orișicât s-ar zbate, nu poate intra în inima noastră dacă nu suntem noi de acord. Ca să fim de acord, trebuie să trăim după cum dorește Lucifer și după cum ne dictează noua ordine mondială. Prin această ordine mondială, Lucifer dorește să facă un Guvern mondial și o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putință formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubește pe Mesia și, în numele iubirii, va uni toate bisericile, și pe cele păgâne și pe cele pseudo-creștine și pe cei care nu cred în Dumnezeu.

Când veți vedea aceste lucruri să fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicești, patriarhi, preoți să știți că venirea lui Lucifer este aproape și mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol și Hristos. Când veți vedea acestea, să știți că au început a doua oară prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca să înceapă această prigoană diavolul a pregătit terenul înrobind conștiințele, națiunile, conducătorii statelor lumii, să înrobească însăși supraviețuirea oamenilor, care va fi în mâinile lui. Când un om nu are ce mânca, ar face orice ca să aiba puțină mâncare.

Ceea ce nu au înțeles conducătorii noștri este că acest război nu este în primul rând împotriva oamenilor și a statelor, este în principal împotriva lui Hristos. Veți vedea în curând că vor vrea să facă cât mai multe moschei și vor încerca să șteargă semnul crucii chiar și de pe steagul nostru. Tot ce vă aminți de numele lui Hristos și de dragostea Lui va fi distrus și să știți că atunci va începe marea prigoană.

Veți vedea cum musulmanii, ateii, budiștii vor fi lăsați să faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune să omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea așa ceva? Vor fi lăsați să ne distrugă bisericile, să violeze femei creștine, vor distruge satele creștine. Veți vedea în curând că se vor întâmpla acestea. La început vor începe în altă parte și apoi vor ajunge și la noi. Și din păcate, conducătorii noștri pe care i-am votat vor spune că trebuie să se facă moschei ca să demonstrăm că suntem toleranți (…) chiar și în Sfântul Munte se vor amesteca. Îi vor obliga pe aghioriți să lase să intre pe oricine. Veți vedea, vor cere să intre până și femei. Vor ajunge călugării să se gândească dacă să mai rămână sau nu în Muntele Athos.

Nu vă puteți imagina ce au pregătit acești conducători satanici: își vor bate joc de steagul nostru care va rămâne fără cruce, își vor bate joc de bisericile noastre, vor spune să nu mai bată clopotele ca să nu mai deranjeze lumea, să nu mai trezească lumea… Toate acestea se vor desfășura în interiorul bisericii; dar nu le va păsa când ceilalți, musulmanii vor crea probleme mari, conflicte în toată lumea ortodoxă. Cum vor reuși să facă toate aceste lucruri? Ne vor șantaja cu cele necesare supraviețuririi. Când veți vedea că oamenii nu vor mai lua pensie sau va fi atât de mică că nu va ajunge, nu va mai fi de lucru, vor face în așa fel încât să nu se mai facă investiții. Nu este întâmplător că au atacat în primul rând două țări ortodoxe: Cipru și Grecia. Vor duce poporul grec la sărăcie extremă și vor folosi o tactică perfidă: dacă vrei să distrugi un popor, distruge-i mai întâi ideologia și credința. Vor acționa și asupra alfabetului nostru. Veți vedea că nu vom mai avea limba pe care am vorbit-o până acum. Vor vrea să schimbe tot. Dar ca să reușească acest lucru vor acționa ca să ne distrugă credința în adevăratul Dumnezeu. Astfel că oamenii nu vor mai putea să facă față răului.

Combinația aceasta între criza economică ce va fi foarte puternică… v-am zis de atâtea ori să strângeți hrană pentru că vă va folosi… Grecia va suferi foarte mult de pe urma foametei și a bolilor, nu a războiului. Deoarece din prostia noastră, în loc să ne încredem în Dumnezeul cel în Treime, așteptăm salvarea de la Troica. Și Dumnezeu a îngăduit ca Troica să ne conducă până și guvernul, Troica ne urmărește peste tot. Și toți aceștia (n.n. politicienii) încearcă să liniștească lumea cum că în câteva luni, în câțiva ani, totul va fi ca înainte. Cine păcălește pe cine? Cădem din rău în mai rău. Asta pentru că ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Ceea ce va veni este îngăduit de Dumnezeu, astfel încât mulți să înfometeze și să se smerească, poate-poate vor dori să se întoarcă la Adevăr. Până acum El ne-a hrănit, El ne-a apărat. Toți Sfinții Greciei, care sunt foarte mulți, au apărat aceste locuri. Acum să vedem cine ne va mai apăra… Acești conducători care sunt mincinoși? Și totuși, nimeni nu are curajul să spună toate aceste lucruri, nu au curajul să se împotrivească sistemului, celor care ne conduc. Noi vrem să spunem adevărul…

Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economică își trăiește ultimele zile…; nici nu trebuie să fii profet ca să înțelegi asta. Și totuși, vă spun că este și o profeție: Europa va fi distrusă. Planul conducătorilor luciferici a fost următorul: mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani ca să facă o mulțime de lucruri, să construiască case, să cumpere mașini, de toate. Apoi, când toți au fost îndatorați, au declanșat o așa zisă criză economică și au început să ceară banii înapoi. Oamenii au înțeles atunci că nu au de unde să plătească, tot așa s-a întâmplat și la nivelul statelor: nu au de unde să plătească. Cine are atâtea miliarde ca să poată să împrumute Italia, Franța, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru până și Germania, veți vedea în curând cum se va întoarce ca un bumerang această criză și împotriva Germaniei, …cine are atâtea miliarde ca să împrumute statele lumii și acum le cere înapoi? Adică azi toate statele sunt îndatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multă îndemânare ascund acest adevăr. De ce?

Această elită luciferică care a strâns mulți bani, multă bogăție, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; aceștia, care sunt foarte puțini ca număr, îi putem număra pe degetele de la o mână, în curând vor aduce toată lumea într-o primă fază a celui de al treilea război mondial. Care este această fază? Această primă fază este decădere morală totală a oamenilor și distrugere economică generală. Vor face ca în această Europă “unită” un stat să se războiască cu altul. Acum pare să fie unită, dar aceasta nu este realitatea… câți cunosc, înțeleg aceste lucruri: unul se afla în conflict cu celălalt. Se va crea o stare generală de conflict în interiorul Europei astfel încât un stat va spune altuia: “tu trăiești pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul și această așa zisă Europă unită va avea de suferit prima lovitură (război): distrugere, disperare, foamete. Acest război economic va fi prima fază a celui de al treilea război mondial. Este ciudat acest război mondial. Nu va fi așa cum a fost primul și cel de-al doilea război mondial.

În acest moment la conducerea țărilor se află dictatori care direcționează soarta popoarelor lor așa cum le dictează elita luciferică formată din acești 5 oameni. Aceștia vor folosi și credința oamenilor ca să facă un joc foarte murdar. Vor infilitra oameni în Biserică (în aparență ai Bisericii) în roluri cheie, pe care mai întâi i-au pregătit ca să îngenuncheze Biserica. Și îi vor obliga mai apoi, chipurile în numele iubirii, să unească toate religiile într-o pan-religie ecumenistă. Vor construi temple pentru această pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, așa cum fiecare îl va înțelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic așa cum Îl știm noi și în Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul însuși.

Veți vedea cum se vor construi altare peste tot, chiar și în Roma. De acolo va începe răul cel mare, acolo biserica catolică (papistașă) va avea multe prigoane de suferit. […]. Dar acest papă care va juca rolul înaintemergătorului și al profetului mincinos, la început va face atâtea lucruri bune încât lumea îl va aplauda și se va bucura că au ales un Papă perfect. Mai apoi își va da arama pe față. Își va da arama pe față punând în aplicare anumite ordine, care vor părea la prima vedere bune și corecte, astfel încât lumea le va accepta.

Aceste măsuri vor fi pregătirile pentru religia universală. Cine nu va fi de acord cu aceste măsuri va fi excomunicat. Orice cardinal sau preot care va vorbi împotriva acestor măsuri va fi prigonit. Veți vedea o prigoană continuă în interiorul bisericii. […]

Nu vă puteți imagina ce rău va veni în interiorul bisericii. Îi vor obliga pe conducătorii Bisericii să facă ce li se va impune, le vor pune cuțitul la gât, îi vor obliga să participe la reuniuni ecumeniste și va părea că toți sunt uniți … dar să știți că mulți vor fi obligați să participe, nu vor vrea.

Cineva pregătește acest eveniment important al creării religiei universale. Acest eveniment va fi o altă fază din cel de-al treilea război mondial.

Să știți că cel de-al treilea război mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economică, care va face ca oamenii să se supună și să facă ce li se va impune de către dușmanii lor, a doua va fi distrugerea credinței și impunerea deciziilor elitei luciferice, adică a pan-religiei, și a treia formă va fi cea sângeroasă. Acest război sângeros va avea două-trei faze: mai întâi se vor isca războaie locale între state învecinate cum ar fi Coreea de Nord și Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o mulțime de războaie locale în toată lumea. Și ce s-a întâmplat în Orientul Apropiat, în Libia, Egipt și acum în Siria, ce credeți că este? Toți sunt amestecați. Aceștia le-au declanșat. Și în Coreea de Nord tot aceștia sunt implicați.

După ce se vor întâmpla aceste lucruri, toate aceste războaie între state, prăbușirea economică, imposibilitatea supraviețurii, apoi va avea loc și izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia și America. Atunci răul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trăi disperarea. Ce stat va mai reuși să mai facă importuri – că astăzi tot ce mâncăm este din import – , ce stat va mai da hrană altei țări, din moment ce el însuși va avea dificultăți? Atunci va veni o mare foamete. Această situație va dura mult. Noi, aici în Grecia, avem un avantaj și un dezavantaj. Avantajul este că, datorită sărăciei nu vom putea lupta, vi se pare vouă că am putea noi să stăm împotriva Turciei, care a devenit o super putere militară? Dar noi vom avea binecuvântarea lui Dumnezeu. Și va îngădui Dumnezeu să se întâmple astfel lucrurile încât, deși pe noi ne vor ataca, turcii se vor afla în conflict cu alte puteri care au interes în zona noastră și care, chipurile ca să ne ajute, vor intra în luptă de partea noastră și împotriva lor. Acest moment va însemna distrugerea Turciei.

Dar nu se va întâmpla doar distrugerea Turciei. În același timp în America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiîntâlnite care îi vor obliga pe americani să nu se implice în război, iar Grecia va lua înapoi Constantinopolul și teritoriile pierdute din Asia Mică. Grecia va crește astfel (…) Marele rău se va întâmpla în Egnatia Odos (un drum național la nordul Greciei) pentru că pe acolo vor trece armatele NATO ca să ajungă în Constantinopol (…)

Noi aici suntem o țară plină de sfinți. Acești sfinți se roagă acum la Dumnezeu ca să nu pățească nimic Grecia, adică locul pe care l-au sfințit. Din Cipru, cu Sfântul Spiridon până în Atena, până în Tesalonic, cu Sfântul Dumitru, cu Sfântul Nectarie, pentru rugăciunile acestor mari sfinți care îmbrățișează acum biata Elada, Dumnezeu va îngădui să nu pățim un rău prea mare din cauza războiului; când va începe războiul în Turcia noi vom decide să participăm, vom fi obligați, dar Dumnezeu nu va îngădui să se verse sânge grecesc. Totuși în Grecia va fi durere și rană deoarece foarte mulți se vor îmbolnăvi din cauza lipsei alimentelor. Oamenii vor vedea că vor fi foarte des întreruperi în alimentarea cu hrană a multor insule grecești. Și insula mea, Rodos, va avea multe de suferit. Măcar de m-ar auzi lumea și ar strânge alimente care i-ar ajuta să supraviețuiască unor vremuri foarte grele (…)

Mulți oameni care m-au ascultat deja și au strâns alimente acum un an, le-au mâncat deja deoarece au rămas fără slujbe și au folosit rezervele pe care le aveau. (…) Cumpărați alimente ca să aveți pentru cel puțin șase luni. Important este să aveți ceva pus deoparte ca să nu intrați în panică la început. (…)

Vedeți ce s-a întâmplat în Cipru: în puține zile au distrus un stat întreg. Ne-am trezit într-o zi că totul a fost distrus. Uitați-vă la oameni că nu mai puteau să-și scoată banii din bancă. (…) Credeți că Ciprul este un caz singular? Nu. Este doar începutul, ce vom păți cu toții în curând, ceea ce puțini au înțeles. Of! Cipru, Cipru! În acele zile m-am rugat la Dumnezeu să ajute Ciprul, această țară chinuită, răstignită. Și Dumnezeu mi-a spus:

“le-am cerut acestor oameni să se mărturisească, să se smerească, să Mă primească în inima lor. Dar ei s-au purtat cu ipocrizie datorită acestor bogății pe care le-au primit de la diavol, și au început din cauza lăcomiei să își piardă credința, să-L uite pe Dumnezeu. Le-am cerut să fie măsurați, dar nu M-au ascultat

Foarte mulți oameni s-au îndepărtat de Biserică pentru că au zis: “acum avem bani, mașini, afaceri, ce ne mai trebuie?“ Eu știu foarte mulți oameni care spuneau: “ce-mi pasă mie de ce spun preoții și biserica?”  Și ce s-a întâmplat? Dintr-o insulă evlavioasă, Cipru a devenit un loc al nesimțirii. Așa cum spunea și părintele Paisie, când a fost întrebat când se va elibera Ciprul, a răspuns:

“Când se vor pocăi oamenii” (…)

Un lucru vă spun: trebuie să ne schimbăm viața și să ne întoarcem în inima lui Dumnezeu. De multe ori când mă rog Îl întreb pe Dumneze: “Doamne, cum vor răbda acești oameni?” Să știți că toți ne temem… În această situație ce vom face? Două lucruri: să avem mereu niște alimente puse deoparte. Oricum nu se vor pierde, le veți păstra și chiar dacă nu se va întâmpla nimic rău, măcar să fie așa, le veți mânca mai târziu. Dacă se va întâmpla ceva rău să aveți ceva pus deoparte ca să nu vă prindă panica. Asta este pentru trup. Pentru suflet, am altele să vă spun… Toți sfinții din cer spun că îi vor apăra pe acei oameni care sunt evlavioși, care cred în Dumnezeul și Împăratul nostru. Toți acești sfinți vă vor apăra, se vor întâmpla minuni mari.

Veți vedea că vom trăi cu atât de puțin, în momente în care cei din jurul nostru vor avea nevoie de mult. Pentru că va fi Harul lui Dumnezeu care le va înmulți. Așa cum au mâncat evreii mană în deșert, așa și noi cu foarte puțin vom putea să supraviețuim. Vom supraviețui deoarece Dumnezeu a decis că Grecia să iasă câștigătoare din acest război. Atunci când state în jurul nostru vor avea de suferit de o mulțime de lucruri, noi în Grecia vom avea parte de liniște și vom fi învățat să trăim smerit, și să ne mulțumim și să supraviețuim cu puțin. Și Dumnezeu ne va ridica conducători buni, atât duhovnicești, cât și politici. Nu pentru prea mulți ani… deoarece anii apocaliptici nu ne dau prea multă perspectivă, prea mult timp, totuși noi nu vom avea de suferit răul din jurul nostru. În jurul nostru va fi multă panică, mult sânge, foarte mult sânge, multă durere. Grecia va arăta încă odată, prin credința sa, că drumul corect, calea cea bună este adevărata credință în Hristos! Acest Hristos, Iisus Hristos, nu acela pe care îl vor promova sataniștii.

Se va putea pregăti lumea, se va putea întări pentru ceea ce va urma după aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră, a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru… și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antenă, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano-echipamente în corp, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introducă prin înșelăciune, acele nano-dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor să le implanteze fără știrea noastră, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiți de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă nu-l va mai putea scoate. Cine va încerca să îl scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii.

Dar asta nu se va întâmpla acum. Generația noastră nu va trăi aceste vremuri. Următoarea generație va vedea aceste lucruri. Să nu vă imaginați însă că Antihrist va reuși să cucerească toata lumea. Nu va fi așa! Foarte multe suflete se vor revolta împotriva Antihristului. Vor fi războaie, prigoane, plângere și mult sânge. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinți ai tuturor vremurilor. Până acum ne gândeam la Sfântul Dimitrie, Sfântul Gheorghe, Sfânta Ecaterina și ziceam: “Doamne, de am fi trăit și noi în vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea în față, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de mărturisire și posibilitatea de a învinge.

Totuși, subliniez, ca să învingă acești oameni care doresc să-L mărturisească pe Dumnezeu și nu vor primi pecetea trebuie să aibă totală încredere în Dumnezeu, să I se încredințeze total lui Dumnezeu ca niște prunci, și așa de mare va fi puterea Harului peste ei că nimic nu va putea să le facă rău, și nu în ultimul rând ceea ce îi va întări și îi va apărea cel mai mult este Sfânta Împărtășanie. Cine nu se va împărtăși, cu credință și cu dragoste, înțelegând că primește Sângele și Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

Puterea noastra în vremurile eshatologice va fi, pe lângă credința noastră în adevăratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfânta Împărtășanie. Și încrederea noastră în Dumnezeu ne va face una cu El și Sfânta Împărtășanie ne va da puterea să vedem ceea ce ceilalți nu vor putea vedea. Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introduca prin înșelăciune, acele nano-dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor să le implanteze fșră știrea noastră, nu pecetea). De aceea vă rog, vă implor să vă schimbați atitudinea față de Sfânta Împărtășanie. Sfânta Împărtășanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vieții, este Însuși Iisus Hristos care Se dăruiește celor Care Îl doresc și Îl caută ca și Salvator. Nu vine Hristos să premieze sufletele luptătoare, ci vine ca să întărească sufletele luptătorilor.

Împreună cu El vom învinge, împreună cu Duhul Sfânt. Este greșit ceea ce spun cei care spun că vor lupta [doar prin forțele proprii, n.n.] să devină buni, smeriți ca să primească Duhul Sfânt. Cine credeți că poate reuși să ducă această luptă împotriva diavolului fără ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Îl rugăm pe Dumnezeu să ne dea puterea ca, întăriți, noi împreună cu El să ne luptăm cu diavolul. Și când Dumnezeu vede ca Îl rugăm din tot sufletul acest lucru, atunci ne dă Duhul Sfânt ca să ne întărească și să putem lupta. Și când va vedea că noi luptăm cu inima smerită ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfânt, atunci sufletele noastre se vor sfinți prin dumnezeiescul sânge, prin Duhul Sfânt pe care l-am primit prin împărtășanie. (…)

Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred în Dumnezeu să Îi dea slavă și mai multă deoarece vor trăi în așa fel minunat, vor rezista în mod minunat și inima lor va fi plină de liniște, pace și iubire pentru Dumnezeu în momente în care ceilalți vor trăi în panică și durere. Dar ca să aveți această pace în inimile voastre trebuie să mărturisiți acest lucru: Doamne, Tu ești Dumnezeul inimii mele și Ție cu toată încrederea Îți dau sufletul meu; ceea ce Te rugăm, Doamne, este să ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiască ca să Te iubim cu toată inima. (…)

Câți vom spune această rugăciune nu vom suferi de cele pe care le pregătește satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubește ca pe pruncii pe care îi poartă în brațe mama de prunc. (…)

Ceea ce trebuie să ne dorim este casa noastră să fie inima lui Dumnezeu, hrana să fie Duhul Sfânt, odihna noastră să fie harul Duhului Sfânt, iubirea Lui, îmbrățișarea Lui și copiii cerului, Sfinții noștri să fie prietenii noștri, frații noștri. Doar cei care vor avea o familie în Cer vor putea supraviețui vremurilor ce vor urma. Acum vom trăi fie minunea minunilor sau cea mai adâncă disperare“.

(drepturi de autor pentru traducere: Asociația Cuvântul Ortodox)

NOTA: TRADUCEREA OMILIEI NU POATE FI PRELUATA DE ALTE SITEURI SAU PUBLICATII FARA ACORDUL NOSTRU!

__________________

Sursa – http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

 

Pe aceeași temă:

CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser!?

.

Alte articole despre Părintele Elpidie – la:      

.

http://romanortodox.info/?s=Elpidie