Prof.dr.Geza Molnar: ”La noi s-a scos vaccinarea din sfera medicală”
.
Fostul Președinte al Societății Române de Epidemiologie, Geza Molnar, prezent la dezbaterea organizată de Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, prezidată de avocata Elena Radu, a rupt tăcerea, afirmând că vaccinarea ar trebui făcută doar la indicațiile medicilor, nu prin caravane sau autoturisme.
.

Prezent la dezbaterea Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept, prof.dr.Geza Molnar, fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, a atacat extrem de dur restricțiile impuse de Guvern și încercările de a constrânge populația să se vaccineze. Acesta a afirmat că vaccinarea trebuie făcută personalizat și doar la indicațiile medicilor.

.

Reputatul epidemiolog prof.dr. Geza Molnar a decis să rupă tăcerea, care se pare că i-ar fi fost impusă de la nivel politic, și să critice în termeni dur acțiunile haotice și ilogice ale Guvernului din toată perioada pandemiei. În ce privește impunerea vaccinării anti-Covid, prof.dr.Geza Molnar consideră că aceasta înseamnă dictatură.

.

”Dacă nu vom judeca această pandemie sub aspectul deciziilor și sub aspectul comportamentului ca și o problemă naturală, ca și boală emergentă, vom ajunge la toate nivelurile acelea de abuzuri și excese care se produc în întreaga lume, respectiv în așa zisa lume civilizată europeană și nord-americană, condusă de o elită foarte subțire, de 1-2%. Aceste abuzuri și excese pot fi explicate foarte bine din punct de vedere politic, în cadrul unui concept de mare resetare. Covid-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest lucru, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată. În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție pune problema unei dictaturi”, a afirmat prof.dr.Geza Molnar.

”Sunt adeptul vaccinării corecte”

Vaccinurile din România nu au eficiență antiepidemică decât undeva la 60% și acest lucru se va dovedi, susține prof.dr.Geza Molnar, care mai arată că vaccinarea nu este singurul mijloc de a stopa manifestarea epidemică. ”Nu sunt antivaccinist, dar în schimb sunt adeptul vaccinării corecte, pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată și cu acceptarea informată a persoanei supuse acestui act medical. Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente. Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Nu spun să nu vă vaccinați. Cine dorește să o facă. Dar aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dvs, așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dvs, al comportamentului dvs, al mobilității dvs sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă trebuie să vă vaccinați cu ARN mesager, sau cu vehiculantul adenoviral sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a declarat fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, prof.dr.Geza Molnar.

.

S-a mers pe înspăimântarea și amenințarea populației

.

În mai toate prognozele pe care s-au bazat pe întregul parcurs al pandemiei informația transmisă de autorități care nu era altceva decât înspăimântarea și amenințarea populației, a spus prof.dr. Geza Molnar. Acesta a criticat și structura normativă și legislativă din perioada pandemiei, care a fost chiar și pentru avocați aproape imposibil de înțeles și de parcurs. ”De ce 1,5 metri, 2 metri, 4 metri, 75% din efective, 50% din efective, de ce am schimbat 1,5 la mie incidență pe 14 zile cu acea de 2 la mie? Totul este bazat pe niște decizii care nu au nimic cu medicina, deși în conștiența multora s-a împlântat conceptul acela de dictatură medicală. Vă rog să mă credeți, nu este dictatură medicală. Sub acest aspect medicii ori că tac, pentru că au motive, ori că sunt <<yes man>>-uri care aprobă niște anomalii care încalcă cu multă putere atât drepturile omului, cât și etica și morala, atât medicală, cât și administrativă”, a mai precizat prof.dr.Geza Molnar.

.

Iată întreaga înregistrare video:
.
.

______________

Sursa – Profesorul epidemiolog Geza Molnar: „Impunerea vaccinării înseamnă dictatură” | Ziarul National

.

Profesorul Geza Molnar, la dezbaterea Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept, despre vaccinarea obligatorie: Medicii ori tac, pentru că au motive, ori sunt ”yes-meni” care aprobă niște anomalii. VIDEO | ActiveNews

.

 

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE 

– CÂT ÎNCĂ MAI POȚI ! ! !

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.