O’Malley i-a spus fondatorului Project Veritas, James O’Keefe, despre ce s-a întâmplat la unitatea guvernului federal. Ea și-a înregistrat colegii de la HHS discutând despre îngrijorările lor cu privire la noul vaccin anti-COVID pentru a-și confirma afirmațiile:

Dr. Maria Gonzales, doctor ER, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Problema aici este că nu fac studiile. Oamenii care au avut [COVID] și oamenii care au fost vaccinați — nu fac niciun test de anticorpi.”

Jodi O’Malley, Insider și asistent medical înregistrat, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Nope.”

Dr. Gonzales: „Toată lumea tace cu asta. De ce?”

O’Malley: „Acum, l-ați primit pe tipul ăsta din Camera a patra care a primit marți a doua doză de vaccin [ANTI-COVID] și a fost lipsit de respirație. Ok? Acum, BNP-ul său este ridicat. D scafandru crescute, ALT, toate enzimele sale hepatice sunt crescute. PTPTINR-ul său este ridicat.”

Dr. Gonzales: „Probabil că are miocardită!”

O’Malley: „Da!”

Dr. Gonzales: „Toate acestea sunt prostii. Acum, probabil miocardita din cauza vaccinului.”

O’Malley: „Corect.”

Dr. Gonzales: „Dar acum, ei [guvernul] nu vor da vina pe vaccin.”

O’Malley: „Păi și știți ce — dar el are obligația de a raporta că nu-i așa? S-a întâmplat bine — ce este — la șaizeci de zile după ce vezi ceva?”

Dr. Gonzales: „Trebuie să o fac.”

O’Malley: „Dar câți raportează?”

Dr. Gonzales: „Ei nu sunt de raportare.”

O’Malley: „Corect!”

Dr. Gonzales: „Pentru că vor să-l bage sub saltea.”

O’Malley a explicat această conversație în detaliu în timpul interviului cu O’Keefe:

James O’Keefe, fondatorul Proiectului Veritas: „În acest caz, cu Dr. Gonzales, la ce pacientă se referea? Fără să spui numele”.”

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, US Department of Health and Human Services:„Ea se referea la un pacient de treizeci și ceva de ani care avea insuficiență cardiacă congestivă.”

O’Keefe: „Insuficiență cardiacă congestivă? În cazul pacientului respectiv, nu a fost raportat?”

O’Malley: „Nu.”

O’Keefe: Au existat și alte cazuri pe care nu le-au raportat? Sau doar asta?”

O’Malley: „Da, multe.”

O’Keefe: „Câți ați văzut?”

O’Malley: „Oh, am văzut zeci de oameni venind cu reacții adverse [la vaccinul anti-COVID].”

O’Malley: „Deci, care este responsabilitatea pentru toată lumea — este să adune aceste date și să le raporteze. Dacă nu colectăm date [vaccin covid] și nu le raportăm, atunci cum vom spune că acest lucru este sigur și aprobat pentru utilizare?”

Denunțătorul a înregistrat, de asemenea, dezacordul doctorului Gonzales cu un alt medic HHS cu privire la cercetarea și raportarea din spatele vaccinului anti-COVID:

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, Us Department of Health and Human Services: „Deci, cum se face că după 18 luni, nu am avut nici o cercetare? Nu-i așa că e peștișă pentru tine?”

Dr. Maria Gonzales, doctor ER, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „O face — este peștișor.”

O’Malley: „Este super peștișor.”

Dr. Dale McGee, doctor ER, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Nu este vorba că nu s-a făcut. Nu a fost publicat, de aceea.”

Dr. Gonzales: „Probabil că nu s-a făcut pentru că guvernul nu vrea să arate că vaccinul darn [COVID] este plin de sh*t.”

O’Malley a vorbit cu Deanna Paris, care lucrează ca asistent medical înregistrat la aceeași unitate guvernamentală federală, pentru a compara ceea ce au văzut amândoi cu privire la efectele adverse ale vaccinului COVID:

Deanna Paris, asistent medical înregistrat, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Este păcat că [guvernul] nu tratează oamenii [cu COVID] așa cum ar trebui, așa cum ar trebui, așa cum ar trebui. Cred că vor ca oamenii să moară”.

Jodi O’Malley, insider și asistent medical înregistrat, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Câți ați văzut că s-au vaccinat aici?”

Paris: „Asta s-a îmbolnăvit de efectele secundare? Foarte mult.”

O’Malley: „Foarte mult!”

Paris: L-ai văzut și tu?”

O’Malley: „Da, și eu sunt ca, cine scrie rapoartele VAERS?”

Paris: „Nimeni pentru că durează mai mult de o jumătate de oră pentru a scrie al naibii de lucru.”

Insiderul i-a spus lui O’Keefe ce a determinat-o să fluiere guvernul federal.

„Ceea ce m-a determinat să fac acest lucru a fost când am fost supervizor al Casei într-o seară, iar unul dintre colegii mei a luat vaccinul [COVID] în urmă cu două săptămâni și nu a vrut. A trecut prin toată această pandemie lucrând în secția de terapie intensivă, care era cam o unitate COVID”, a spus O’Malley.

„Nu a vrut să ia [vaccinul anti-COVID] din cauza convingerilor sale religioase și a fost constrânsă să o ia. E ca și cum nimeni – nimeni nu ar trebui să decidă între mijloacele lor de subzistență, să fie „o parte a echipei din spital”, sau să ia vaccinul [ANTI-COVID]”.

O’Malley a spus că este mai important să facem lumină asupra corupției decât să ne temem de represalii din partea puterilor care sunt:

James O’Keefe, fondatorul Proiectului Veritas: „Ce le-ai spune oamenilor care se află într-o poziție în care pot face ceva?”

Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Eu zic că trebuie să facem ceva. În acest moment, ceea ce afectează această țară este spiritul fricii”.

O’Keefe: „Ți-e frică?”

O’Malley: „E cariera mea, știi? Este modul în care am ajuta oamenii. Dar mi-e frică? Nu aș spune neapărat că mi-e frică pentru că credința mea se află în Dumnezeu și nu în om. Deci, am doi copii mai mari care sunt pe cont propriu, și am un copil de doisprezece ani acasă pe care îl îngrijesc singur, dar știți, ce fel de persoană aș fi dacă aș ști toate acestea — asta e rău. Acest lucru este rău la cel mai înalt nivel. Aveți FDA, aveți CDC, care ar trebui să ne protejeze, dar sunt sub guvern, și tot ceea ce am făcut până acum este neștiințific”.”

O’Keefe: „Ți-e teamă că se vor răzbuna împotriva ta?”

O’Malley: „Da. Sunt un angajat federal. Ce alți angajați federali vedeți ieșind?”

O’Keefe: „Dar îți pui credința în Dumnezeu.”

O’Malley: „Amin. Până la urmă, este vorba despre sănătatea ta, și nu poți obține niciodată asta înapoi — și despre libertatea ta, și despre a trăi într-o societate pașnică, și eu zic: „nu”. Acesta este dealul pe care voi muri”.”

_____________

Sursa – Jodi O’Malley – HHS | Proiectul Veritas (projectveritas.com)

.

 

.

DESCĂRCAȚI ÎN FORMAT PDF DE AICI :

CE SPUN SFINȚII PĂRINȚI DESPRE ACEST VACCIN

.

.

Mai multe articole pe tema DEPOPULĂRII, mai exact a EXTERMINĂRII POPULAȚIEI întregii lumi – la:

DEPOPULARE / EXTERMINAREA POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.