Video 1:

Video 2:

.

Iată DOVADA că purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a spus:

”Cei care s-au „vaccinat” sunt „oameni marcați”.”

.

.

Se împlinește profeția biblică…

Gafă apocaliptică – Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe: Cei care s-au „vaccinat” sunt „oameni marcați”.

.

.

Se împlinește profeția biblică?!

Postat la: 12.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS
Gafă apocaliptică - Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe: Cei care s-au
Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, se referă – într-o recentă conferință de presă – la cei „vaccinați” ca fiind „oameni marcați” de care are grijă administrația Biden. În cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă purtătoarea de cuvânt Jen Psaki face o „eroare de exprimare” – cum s-a dorit a fi catalogată ulterior – sau pur și simplu a facut o gafă de proportii cum s-ar zice „a scapat porumbelul pe gură”. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile abuzive luate de aministrația Biden, care limitează drepturile cetățenești, precum și dreptul la liberăți individuale și discriminare, a celor nevaccinati față de cei vaccinați, iar Jen Psaki răspunde:„Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.Iată și fraza în engleză:„What you heard the President convey yesterday are the next steps he is taking, using every lever of government, to reduce, uh, sicknesses, to reduce hospitalizations, to protect marked people, and save more lives.”

”to protect marked people

Traducerea de dicționar este „marked people = oameni marcați (pecetluiți)”. În engleză, sensul „marked” nu se poate traduce, ca în română, „marcați” adică „afectați” (o persoana marcată/afectată de un fapt sau un eveniment). Cu atât mai mult cu cât în contextul întrebării Jen Psaki se referea la persoanele „vaccinate” ca fiind „persoanele marcate”, deci în acest caz nu acestea erau afectate de măsurile abuzive ci, dimpotrivă, cei nevaccinați care erau considerați a fi discriminați de către jurnalista acreditată la Casa Albă. În engleză, „mark” înseamnă exclusiv semn, ștampilă etc., „marked” înseamnă „însemnat”, „ștampilat” (pecetluit) etc.

În acest caz, filmarea respectivă de pe Youtube a strâns foarte multe vizualizări, iar la comentarii mulți vorbitori nativi de engleză se întreabă DE CE a folosit purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden termenul de ”marcați”/”pecetluiți” (deci nu au făcut nicio confuzie), cu trimitere la pasajul din Biblia unde se se spune că „nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă decât dacă are semnul” (în original în engleză – „mark”) referire la „mark of the beast”, din Apocalipsa lui Ioan din Noul Testament. Asemănarea în acest caz este izbitoare, întrucât în curând nimeni nu va mai putea intra în magazine sau în restaurante, peste tot, decât dacă e vaccinat și are „marca”, adică acel cod QR de pe certificatul verde (greenpass), or ca să o spună pe față chiar purtătoarea de cuvânt a Casei Albe este deja prea mult față de orice „teorie a conspirației”.

Filmarea integrală pe Youtube, alături de comentarii – AICI (începând cu minutul 1:12:17), secvența în cauză AICI, mai exact la momentul 1.12.36:

_

iată secvența exactă:
.
.

În SUA, CURTEA SUPREMĂ a decis că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației SUA, NU mai sunt oameni.

În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației SUA, NU mai sunt oameni.

.

Printr-o vaccinare modificată ADN sau ARN, vaccinarea ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GEN, pentru că au propriul lor genom și nu mai sunt „umani” (fără oameni naturali), ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului. Se pierde calitatea de om natural și toate drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel mondial iar brevetele sunt supuse legislației SUA. Din 2013, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate de GEN sunt trans-umane în mod legal și identificate legal ca trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat, iar acest lucru se aplică la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei GEN-POINT sunt sub jurisdicția și legislația SUA, unde au fost înregistrate.

.

SURSA din decizia CURȚII SUPREME SUA – PDF AICI:

https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf   👈🏼
.
pe care o puteți descărca în text original, în limba engleză, în format pdf chiar de aici –
.
 
.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

 

.