Comitetul de revizuire a Regulamentului Sanitar Internațional -RSI-  al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) intenționează să se reunească în secret de luni, 9 ianuarie 2023, până vineri, 13 ianuarie 2023. Va lucra pentru a finaliza ceea ce este acum un document de 46 de pagini care include propuneri de amendamente la Regulamentul Sanitar Internațional (RSI), dailyclout. 
Amendamentele propuse sunt:
  1. Schimbarea naturii generale a Organizației Mondiale a Sănătății, de la o organizație consultativă care face doar recomandări la un organism de conducere ale cărui proclamații ar fi obligatorii din punct de vedere juridic- articolul UNU
  2. Extinderea domeniului de aplicare al Regulamentului sanitar internațional pentru a include scenarii care au  „potențialul de a avea un impact asupra sănătății publice”.
  3. Eliminarea „respectului pentru demnitatea, drepturile omului și libertățile fundamentale ale oamenilor”. (articolul 3)
  4. Acordarea directorului general al OMS controlul asupra mijloacelor de producție prin intermediul unui „plan de alocare a produselor de sănătate” pentru a impune statelor părți dezvoltate să furnizeze produse de răspuns la pandemii, conform instrucțiunilor. (articolul 13A)
  5. Acordarea OMS autoritatea de a solicita examene medicale, dovezi de profilaxie, dovezi de vaccin și de a pune în aplicare urmărirea contactelor, carantina și TRATAMENTUL. (articolul 18)
  6. Instituirea unui sistem de certificate de sănătate la nivel mondial în format digital sau pe hârtie, inclusiv certificate de testare, certificate de vaccin, certificate de profilaxie, certificate de recuperare, formulare de localizare a pasagerilor și o declarație de sănătate a călătorului. (Articolele 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 și 44 și anexele 6, 7 și 8)
  7. Redirecționarea unor miliarde de dolari nespecificate către Complexul industrial farmaceutic spitalicesc de urgență, fără responsabilitate. (articolul 44A)
  8. Permite divulgarea datelor personale de sănătate. (articolul 45)
  9. Extinderea considerabilă a capacității  Organizației Mondiale a Sănătății de a cenzura ceea ce consideră a fi dezinformare și dezinformare. (Anexa 1, pagina 36)
  10. Crearea unei obligații de a construi, furniza și întreține infrastructura RSI la punctele de intrare. (anexa 10)
Cea de-a 76-a Adunare Mondială a Sănătății este programată să aibă loc de duminică, 21 mai 2023, până marți, 30 mai 2023. Pentru ca modificările propuse să fie luate în considerare în cadrul celei de-a 76-a Adunări Mondiale a Sănătății, acestea trebuie să fie transmise Organizației Mondiale a Sănătății cu cel puțin 4 luni înainte. IHRRC intenționează să transmită aceste propuneri de amendamente către OMS până duminică, 15 ianuarie 2023.
Regulamentul Sanitar Internațional este un drept internațional existent și obligatoriu din punct de vedere juridic. Dacă amendamentele propuse sunt prezentate celei de-a 76-a Adunări Mondiale a Sănătății, acestea ar putea fi adoptate cu o majoritate simplă a celor 194 de națiuni membre. În conformitate cu regulile deja convenite ale RSI, dacă amendamentele propuse sunt adoptate, națiunile membre nu ar trebui să ia nicio măsură suplimentară. Senatul Statelor Unite nu ar fi nevoit să asigure un vot de două treimi pentru a-și da „avizul și consimțământul”. Nu ar fi nevoie de semnături din partea liderilor naționali. Vă rugăm să prezentați un raport pe această temă cât mai curând posibil.

___________

Sursa – https://www.activenews.ro/stiri/REUNIUNE-secreta-a-OMS-pentru-revizuirea-Regulamentului-Sanitar-International-Se-propune-instituirea-unui-sistem-de-certificate-de-sanatate-la-nivel-mondial-Nu-ar-fi-nevoie-de-semnaturi-din-partea-liderilor-nationali-178824

.

.

.

Citiți și:
.
Cartea poate fi descărcată în format electronic pdf de aici:

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE EUROPEI

.

Ca să înțelegeți mai bine, puteți descărca în format pdf de aici –

DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale”– găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

sau MAI EXACT:

EXTERMINAREA  POULAȚIEI  ÎNTREGII  LUMI

.

.

VIDEO   E X T R E M   DE  ELOCVENT,  AICI:

.

. . .

.

 

CUM EXPLICA DAVID ROCKEFELLER ÎN ANII ’80 NECESITATEA REDUCERII DRASTICE A POPULAȚIEI LUMII (!!!)…

(VIDEO – CLICK AICI)

. . .

FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ÎN FINLANDA – DR. RAUNI KILDE MĂRURISIND ADEVĂRUL :

COINCIDENȚĂ SAU NU, LA NUMAI CÂTEVA LUNI DUPĂ ACEST INTERVIU,

A MURIT… 

ARTICOLUL CU VIDEO TRADUS, AICI:

DECIMAREA POPULAȚIEI PRIN VIRUȘI ARTIFICIALI, VACCINURI, HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC, CHEMTRAILS ȘI MULTE ALTELE…

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.