Un interviu EXCEPTIONAL realizat de catre Adevarul (felicitari jurnalistilor de aici!) cu Roger Stone, consultant politic pentru Reagan, Nixon si Donald Trump, ne da prilejul aflarii unor mari adevaruri despre situatia din Romania si din lume, inca nerostite de catre nimeni pana acum de la un asemenea nivel.

Luam pe rand cele mai interesante declaratii…

„Poate credeti ca Bashar-al Assad si-a gazat proprii cetateni. Eu nu cred asta. Gazarea cetatenilor sirieni a fost o provocare pentru a atrage SUA in conflictul din Siria!”

Mai este ceva de spus despre asta? In momentul in care se intampla nenorocirea in Siria, intrebam retoric pe toti cei care au crezut minciuna celor care au dorit intrarea SUA in conflict: „Acum de ce nu va puneti steagul Siriei peste poza de profil, ipocritilor?”. 

Manipularea publica a tinut insa si SUA au intrat in razboi, bombardand, asa cum le este obiceiul, obiective militare (si/sau civile) siriene.

Consilierul politic american o spune raspicat – a fost o provocare pentru a atrage America in razboi. La fel cum s-a intamplat in atatea randuri. Ce nu spune Roger Stone este daca provocarea a fost aranjata tot de catre serviciile americane (foarte posibil) sau nu…

„Daca crezi ca comunismul este un lucru rau, iti imaginezi cum ar arata o lume dominata de George Soros?”

Chiar, va puteti imagina? O lume in care in orice moment guvernul oricarei tari sa poata fi rasturnat de furia tinerilor frumosi si liberi. O lume in care in orice moment sa existe in orice societate o samanta de scandal, de instabilitate, de revolta la comanda pentru rasturnarea unui guvern necontrolat de miliardarul american cu unul care ii executa ordinele… Va inchipuiti?

Roger Stone conchide:  „(George Soros) folosește aceste forumuri pentru o societate deschisă pentru a submina guverne alese democratic și pentru a le răsturna. Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertățile oamenilor. Cred că este un infractor internațional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria. Vrea să vă răstoarne guvernul pentru a reveni la un sistem mult mai rău decât cel pe care l-aţi avut pe vremea lui Ceaușescu sau a sovieticilor.”

Ungaria a luat insa masuri. Romania inca mai doarme in papuci, asa cum ii e prostul obicei. Pana acum a dat semne ca se trezeste doar Liviu Dragnea. Poate ii trezeste si pe parlamentari si pe membrii guvernului intre timp si decid sa blocheze ingerinta lui Soros in treburile interne ale tarii noastre.

„Sunteți cel mai interceptat popor din întreaga lume!”

Roger Stone recunoaste ca si in America dar si in Romania lucrurile au scapat de sub control si ca serviciile au scapat de sub controlul civil; la fel ca si in America, unde milioane de oameni sunt interceptati, la fel si cetatenii romani trebuie sa stie ca orice telefon si orice e-mail face subiectul unor interceptari in masa. Exact asa cum aratam si noi in articolul din link…

Concluzia?

Poporul roman trebuie sa se trezeasca la realitate si sa inteleaga ca in spatele miscarilor sociale ce se transforma in tentative de lovituri de stat sta un nene care finanteaza astfel de miscari, pe numele sau de dement George Soros.

Poporul roman trebuie sa se trezeasca la realitate si sa inteleaga ca nu tot ce i se prezinta la televizor (vezi cazul gazarii copiilor sirieni) reprezinta faptele si adevarul asa cum s-au petrecut ele – multe din ele reprezinta doar manipularea mediatica a multimilor pentru ca sistemul sa ia masurile adecvate pe care in lipsa acestui gen de incidente, nu le-ar lua.

Poporul roman trebuie sa se trezeasca la realitate si sa inteleaga ca SRI reprezinta noua Securitate si ca interceptarile in masa sunt cel mai putin rau lucru pe care aceasta institutie il provoaca propriului popor.

Sursa foto: Vox.com

________________

Sursa – http://politicscam.ro/rogers-stone-consilierul-presedintilor-americani-romania/?fbclid=IwAR27SxRT244YILmdwFOy0EBYVlfAiT96zs0MJn3iZF6-EScSOZR85jQSvQw