M-a sunat un frate, Andrei. M-a rugat să ne punem la rugăciune pentru Florin Barbu, de care a auzit o țară întreagă. Sărmanul, e în greva foamei de multe zile și e la capătul puterilor.
Rugăciune către Maica Domnului, să îi dea copiii înapoi! Măcar 1.000 să fim, uniți, în duh ortodox, în rugăciune către Născătoarea de Dumnezeu!

______________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/06/26/sa-ne-rugam-pentru-florin-barbu-azi-acum-ca-moare-omul-cu-sufletul-sfasiat-de-durere-si-cu-copiii-rapiti-de-pederasti/

 

De șase zile, Florin Barbu se hrăneşte doar cu ceai. Este îngrijorător cum i s-a schimbat înfăţişarea, însă tatăl fără copii e disperat (nn. nu e disperat, este absolut normal pentru un părinte, care rămâne fără copii și nu mai știe nimic de ei, plus că sunt pe mâna unor anormali). Şi nimic nu anunţă că protestul se va încheia. Deşi ieri, 22 iunie, a avut o speranţă. Ambasadorul britanic la Bucureşti a venit să stea de vorbă cu el. Însă, nu i-a alinat suferinţa. Dimpotrivă.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti:

Din punctul meu de vedere, sunteţi liber să vă manifestaţi dreptul la protest paşnic. Dacă aveţi nevoie de apă sau altceva, vă ajutăm. Dar, practic, noi nu putem face nimic.

Florin Barbu, părinte:

Eu consider că aţi putea să dea câteva telefoane, să anunţaţi autorităţile că protestez. Curtea a analizat cazul şi a luat o decizie, deci nu am ce să fac…

Locuia în Marea Britanie când şi-a pierdut dreptul de părinte, din cauza certurilor cu fosta soţie. Acum ştie doar că fiica lui, în vârstă de 9 ani, şi băiatul de 6 ani, au fost adoptaţi de un cuplu gay.

Florin Barbu, părinte:

Mi se pare imposibil ca nimeni să nu-i vadă nicăieri, nici la şcoală, nici la supermarket. Să nu aibă acces la internet, să mă caute… Parcă au intrat în pământ copiii mei. Vreau garanţia că ei trăiesc şi sunt în viaţă. Vreau să îi văd.

Ambasadorul l-a îndrumat pe tată să ia legătura cu alţi avocaţi din Londra, dar asta ar însemna resurse financiare pe care acum nu le are. În plus, căile de atac au fost epuizate.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti:

Legea britanică se axează foarte mult pe menţinerea familiei biologice unită. Când nu se întâmplă asta, înseamnă că instanţa s-a gândit la binele copilului.

Reporter: Ce o să faceți dacă din punct de vedere legal nu o să puteți face nimic?

Florin Barbu:

Eu nu o să plec de aici. MOR! Păi sunt eu mai important sau doi copii? Cum pot eu să dorm noaptea, când știu că ei sunt acolo?

____________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/06/23/scandalos-ambasadorul-marii-britanii-spune-ca-nu-poate-sa-l-ajute-pe-florin-barbu-decat-cu-apa/