Cititi: https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2018/02/23/prigoana-este-aproape-se-pun-bazele-unei-dictaturi-teribile-a-controlului-total/ – despre noua lege privind statutul politiei sau „legalizarea prigoanei” – stire aparuta pe realitatea.net.

În curând vor să introducă buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar în spatele cărora se ascunde controlul total.

Anunţat încă de acum câţiva ani, buletinul electronic de identitate are şanse mari să fie introdus în prima jumătate a acestui an. Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind evidenţa persoanelor, iniţiat de Guvern, a trecut de Senat la foc automat, deputaţii urmând să dea votul final la începutul acestui an.

Concret, cartea de identitate actuală va fi înlocuită cu una electronică ce va conţine un cip cu datele biometrice ale titularului, dar şi informaţii cu ajutorul cărora pot fi accesate serviciile de sănătate, bancare, fiscale, sociale, de educaţie etc.

Cu acordul părinţilor, chiar şi copiii vor putea obţine un asemenea document, pe care îl vor putea folosi ca să călătorească în spaţiul Uniunii Europene. În schimb, cine nu vrea o carte de identitate cu cip va putea opta în continuare pentru una clasică. Pe lângă datele obişnuite, precum nume şi prenume, locul şi data naşterii, codul numeric personal, adresa de domiciliu, cartea electronică de identitate va conţine şi datele biometrice şi amprentele a două degete ale titularului.

Mai mult, buletinul electronic va îngloba informaţiile conţinute acum de cardul de sănătate şi va permite titularului să se autentifice în sistemele informatice ale instituţiilor publice sau private, precum şi să utilizeze o semnătură electronică.

Observăm că acest buletin va cuprinde toate sferele de activitate și reprezintă etapa înaintemergătoare pecetluirii.

Deocamdată se menționează că buletinul biometric nu va fi obligatoriu. La fel se întâmplă și cu pecetluirea, în multe țări oamenii acceptă de bunăvoie cipul implantat, dar când se vor face presiuni mai mari asupra populației, buletinul biometric, sau chiar pecetluirea vor deveni obligatorii, pe motiv că în lipsa acestei identificări persoana prezintă suspiciunea de a fi un individ periculos pentru societate, înlăturându-se prezumția de nevinovăție. Astfel, acest sistem antihritic prezentat oamenilor ca având multe beneficii, nu este decât o momeală, în spatele căreia se ascunde o dictatură și un totalitarism teribil.

Pe teritoriul României se simt deja aceste presiuni asupra populației, astfel încât stăpânirea îi convinge pe oameni că dacă nu se legitimează în orice moment la cererea autorităților, sunt considerați niște suspecți care eventual ar trebui pedepsiți în baza noilor legi tiranice.

Poliția face razie pe străzi, inducând un stres psihologic asupra populației. În zona Sucevei polițiștii patrulează fără niciun motiv, pot fi văzuți în grupuri mari, în condițiile în care nu este normală această atitudine, ce duce cu gândul la un stat polițienesc, dictatorial.

Șpăgile sunt permise cu nemiluita, deoarece sistemul perfid nu se îngrjește de siguranța cetățenilor, ci vrea să găsească motive pentru a declara pe oricine suspect și indezirabil, infracțiunile sunt încurajate chiar de autorități, pentru a se crea pretexte pentru implementarea sistemului antihristic de control total.

Pentru a obține un permis de conducere, candidatul care va participa la examen este identificat cu o fișă cu cod de bare care e scanat. Se dorește ca oamenii să se obișnuiască cu aceste etape înaintemergătoare pecetluirii. Diferența este că deocamdată nu sunt în corp, dar observăm cum se pregătește mentalul colectiv.

În școlile de șoferi se practică mita la greu, pentru obținerea permisului de conducere. Astfel că pot absolvi fel de fel de scelerați, dar agendei sistemului îi convine, pentru că astfel se vor înmulți accidentele și contravențiile și vor avea motive pentru a înainta fulgerător o decizie la nivel legislativ, care să impună controlul abuziv al populației. Ne apropiem de o dicatură mai teribilă decât cea comunistă, dar ea se instalează pe neobservate, sub ochii noștri, pentru că acum oamenii sunt condiționați atât pozitiv (li se prezintă „beneficiile” progresului) dar și negativ (dacă nu faci asta ești considerat un suspect sau pui în pericol siguranța cetățenilor). Adică pentru binele general, trebuie să fii un sclav…

Acum șoferii sunt opriți de multe ori de poliție fără motiv, vor să se asigure că oamenii vor accepta acte cu cip, să aibă o evidență a tuturor, ca nu cumva să treacă cineva neobservat. Pe viitor, cine va refuza sistemul antihristic, nu va mai putea conduce vehicule, riscând să fie sancționat foarte dur de polițiști, și deja au început aceste restricții și pregătiri.

Sistemul este obsedat de identificarea fiecărui individ. Băncile, poșta, serviciile de cumpărături online pun din ce în ce mai mult bază pe această identificare din ce în ce mai restrictivă. Astfel că la un moment dat vor obliga oamenii să aibă mereu un act de identitate asupra lor, care bineînțeles, va fi biometric…

Între timp, mass-media manipulează prezentând știri cu decese pe care le pun pe seama nevaccinării populației. Persoanele însă nu au decedat propriu-zis din cauza gripei, ci pentru că aveau alte complicații de sănătate, dar sistemul își permite să manipuleze, pentru că în spate se află industria vaccinurilor. Astfel vor face pași pentru a impune vaccinarea obligatorie, spunând că cei care nu se vaccinează pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur… Doar că nimeni nu spune că de fapt, îmbunătățirea sistemului imunitar te apără de fapt de boli, iar vaccinurile sunt în mod fals prezentate ca niște factori ce au eradicat bolile, ele de fapt au apărut după ce epidemiile fuseseră eradicate datorita igienei și standardelor de alimentație. Proba cea mai concretă că vaccinurile nu sunt sigure și au multe efecte adverse, conținând toxine precum mercurul sau aluminiul, este că cei mai mari promotori ai industriei vaccinurilor și înșiși politicienii refuză să se vaccineze. Cum pot promova ceva ce ei nu fac? Nu cumva vor să îmbolnăvească mai tare populația și să dea prilejul pentru a se isca mai multe epidemii provocate chiar de virușii din vaccinuri care se pot modifica și deveni și mai rezistenți, situație care va cere alte și alte vaccinuri?

Populația este din ce în ce mai constrânsă și bombardată mediatic, și cine nu s-a lăsat îndobitocit de discursul sistemului, observă că presiunile pentru acceptarea viitorului sistem biometric antihristic sunt tot mai mari, resimțindu-se de la activitățile cotidiene la politica mondială.

Sfântul Macarie de la Optina:

„Si cum pune vrajmasul pecetea pe frunte si pe mana dreapta? Nu altfel decat introducand treptat in obiceiurile societatii vicleniile sale; pe deasupra, se ascunde cu viclenie, insuflandu-le oamenilor ca nu exista diavol.

Intrebi cum sa te porti in asemenea situatii. Dupa parerea mea, trebuie sa te porti potrivit Sfin­tei Scripturi, sa nu urmezi in aceasta privinta lumii si sa nu te temi de batjocuri.”

– din: “Şcoala Ortodoxiei pentru începători. Poveţe ale sfinţilor pentru toate împrejurările vieţii”, Editura Sophia, 2014

___________

Sursa  – https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2018/02/22/se-fac-presiuni-asupra-populatiei-pentru-acceptarea-viitorului-sistem-biometric-antihristic/