Frontul Civic Unit este o inițiativă de la ”firul ierbii” a oamenilor care s-au săturat să fie mințiți, abuzați și supuși unor măsuri nejustificate impuse de autorități, în numele unei pandemii create în mod artificial, prin inducerea fricii, statistici medicale îndoielnice și cenzura vocilor critice la adresa discursului oficial.

.

Frontul Civic Unit (FCU) înseamnă frontul comun al cetățenilor care solicită transparență și justiție în legătură cu veridicitatea, constituționalitatea și legalitatea pandemiei de COVID-19.

.

FCU a luat ființă odată cu protestele din perioada 15-17 mai 2020, care s-au declanșat ca urmare a neîncrederii în versiunea oficială a autorităților privind pandemia de COVID-19 și a revoltei față de măsurile luate în România de oficiali, prin încălcarea constituției și a drepturilor cetățenești.

.

La scurt timp după proteste, după ce a fost atacată flagrant de troli și massmedia precum și de alte persoane publice din mediul online și offline, pagina de Facebook Frontul Civic Unit a fost cenzurată și închisă abuziv. Adunase, în doar 7 zile, aproximativ 5.000 de urmăritori și avea postări care ajungeau la peste 600.000 de vizualizări. Se pare că era mai eficientă decât și-ar fi dorit unii să fie.
Prezenta materiale susținute de studii oficiale și păreri avizate ale oamenilor de știință din toată lumea, cu privire la lipsa de veridicitate a pandemiei, opiniile avocaților legate de frauda legislativă comisă de Președinte, Guvern și Parlament, precum și corupția din conducere și mafia din instituțiile publice & massmedia.

.

Frontul Civic Unit nu are lideri. Fiecare om liber este un lider care nu are voie să lase pe nimeni să-și însușească vocea lui și care nu trebuie să aștepte să acționeze alții în locul lui.

.

Absolut nimeni din persoanele care s-a vehiculat că ar fi în spatele paginii nu se află printre creatorii sau administratorii ei. Aceștia sunt oameni obișnuiți, fără afiliere politică, ideologică sau religioasă și nu sunt persoane publice.
Cei care au creat această platformă nu sunt liderii unei mișcări. Nu încurajăm pe nimeni să caute lideri ci să lupte din propria conștiință, pentru libertate și adevăr precum și pentru condamnarea infractorilor care au încălcat Constituția României și drepturile românilor.

.
Scopul acestei platforme este demascarea falsității pandemiei C0VID-19 și a statisticilor, încetarea măsurilor abuzive, ilegale și neconstituționale precum și pedepsirea tuturor celor care au încălcat, continuă să încalce constituția, să abuzeze românii și să instaleze dictatura politico-medicală în România.

După închiderea paginii de Facebook, vocile celor care cer transparență și pedepsirea orchestratorilor pandemiei COVID-19 în România s-au mutat pe această platformă.

.

După ce ai citit manifestul, ai făcut solicitarea pentru informații de interes public ale pLandemiei și ai semnat petiția, este momentul să sesizezi organele abilitate să dispună de anchetarea și condamnarea oficialilor României pentru Genocid.

.

Este foarte simplu și absolut fiecare cetățean este îndreptățit să facă acest lucru. Hai să punem presiune pentru a le atrage atenția că suntem cu ochii pe ei și nu putem fi mințiți, abuzați și desconsiderați așa ușor.
Procedura și documentele de mai jos au valoare și suport juridic iar organele abilitate cărora se adresează sunt obligate să ia în considerare sesizările.

.
Aceasta nu este o plângere ci are caracter de sesizare. Practic, ea nu are implicațiile procedurale ale unei plângeri penale ci are scopul de acțiune civică îndreptățită a cetățeanului de a sesiza organele abilitate legat de o neregulă, încălcare a legii, șamd.

.
Din acest motiv, elementul cheie al acestei acțiuni este aplicarea ei de către o masă de oameni cât mai mare. Doar în acest fel ea va avea ecou și un efect. Iată mai jos care sunt pașii de urmat:

.
  1. Descarcă modelul de sesizare și arhiva anexelor apăsând pe butoanele de mai jos cu numele “Descarcă Sesizare” și “Descarcă Anexe”.
  2. Completează sesizarea în mod corect cu datele care lipsesc.
  3. Atașează sesizarea și arhiva unui mail nou.
  4. Pune-i titlul Sesizare pentru dispunerea de anchetare și condamnare a oficialilor României pentru Genocid
  5. Adaugă la destinatar adresele sesizare@mpublic.ro, pm_apel@mpublic.ro, anticoruptie@pna.ro, diicot@mpublic.ro, petitii@avp.ro
  6. Dă-i send! Dacă nu primești răspuns, insistă cu remindere.

Dacă nu cerem dreptate, nu o vom avea niciodată.

REVENDICARE

1. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc a informațiilor științifice care să ateste că virusul COVID-19 a fost izolat și identificat în mod corect, respectând pașii și standardele curente din domeniul epidemiologic.

2. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc, a informațiilor științifice care stau la baza testelor folosite pentru diagnosticarea cu COVID-19, care să includă dovezi referitoare la faptul că ele identifică noul coronavirus precum și date despre ratele de succes/eșec la diagnostic. Dat fiind că testarea pozitivă cu COVID-19 are implicații sociale directe și poate chiar penale, orice lipsă de acuratețe în aceste teste poate duce la drame umane ireversibile.

3. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc, a dovezilor care stau la baza statisticilor oficiale de coronavirus, respectând intimitatea famililor implicate. Cerem în mod special clarificarea modului de raportare a cazurilor cu comorbidități drept decese de COVID-19. Cum a fost stabilită cauza finală a morții, drept COVID-19?

4. Începerea de urgență a procedurilor de autopsiere a cazurilor de decese suspecte de COVID-19, cu respectarea măsurilor de siguranță, pentru identificarea cauzelor reale ale deceselor.

5. Încetarea presiunilor la adresa medicilor, în ce privește comunicarea despre și diagnosticarea COVID-19.

6. Reînceperea tratamentelor bolnavilor cronici și gestionarea urgențelor medicale într-un mod care să nu le pună viața în pericol, sub pretextul ”apărării de infecția cu COVID-19”. Este absurd și inuman să avem cazuri de pacienți lăsați să moară cu zile sub pretextul unei pandemii/epidemii cu statistici incerte și chestionabile.

7. Anchetarea și judecarea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și Constituția prin instituirea decretului stării de urgență, a stării de alertă și a tuturor măsurilor ulterioare acestora, cu complicitatea Parlamentului.
Anularea de urgență a tuturor măsurilor abuzive, neconstituționale și fără temei, instituite începând cu 16 martie 2020 și până în prezent.

8. Demiterea Președintelui, a Prim Ministrului, a Guvernului și sancționarea parlamentarilor complici la emiterea și impunerea decretelor și OUG-urilor ilegale care au încălcat și confiscat drepturile românilor, permițând abuzurile din perioada stării de urgență și a stării de alertă.

9. Anularea tuturor acordurilor semnate de România cu Organizația Mondială a Sănătății și ieșirea de sub aria ei de influență.

JUSTIFICARE

Nu este disponibilă, până în prezent, dovada că noul virus COVID-19 a fost patentat (detectat, izolat, măsurat, comparat și cuantificat). Testele pentru detectarea nCov 2019, au fost efectuate cu stocuri de virusuri deja existente, dintr-o bancă de gene (Gen bank: MN908947.2 ) pentru a imita proba clinică.
Cităm mai jos din studiul care poate fi accesat aici.
“Focarul continuu al noului coronavirus apărut recent (2019-nCoV) reprezintă o provocare pentru laboratoarele de sănătate publică, deoarece mostrele de virus izolat nu sunt disponibile.
[…].
Prin coordonarea dintre laboratoarele academice și cele publice, am confirmat exclusivitatea analizelor bazate pe 297 de exemplare clinice originale care conțin un spectru complet de virusuri respiratorii umane. Materialul de control este disponibil prin intermediul arhivei europene pentru virusuri – Global (EVAg), un proiect de infrastructură al Uniunii Europene.”

Așadar, în lipsa noului coronavirus izolat, testele au fost făcute folosindu-se niște virusuri mai vechi care să imite proba clinică. Ele nu detectează noul coronavirus care se presupune că ar fi cauzat pandemia/epidemia.

În documentul oficial privind modul de utilizare a testelor pentru identificarea COVID-19, Centrul de Control si Prevenție a Bolilor din SUA (CDC), stabilește liniile directoare privind modul în care testul (RT-PCR) ar trebui folosit și ce înseamnă (cum se interpretează) rezultatele. Documentul se poate accesa aici.
Acest test, utilizat în toată lumea, acolo unde este disponibil, se numește PCR (Polymerase Chain Reaction) – reacție de polimerizare in lanț.
Iată un paragraf din documentul CDC despre interpretarea rezultatelor.

„Rezultatele pozitive sunt indicativele unei infecții active cu 2019-nCoV, dar nu exclud infecția bacteriană sau coinfecția cu alte virusuri. Agentul care a fost detectat s-ar putea să nu fie cauza definitivă a bolii. Laboratoarele din Statele Unite și teritoriile sale sunt obligate să raporteze toate rezultatele pozitive autorităților de sănătate publică corespunzătoare.

Rezultatele negative nu exclud infecția 2019-nCoV și nu ar trebui utilizate ca unică bază pentru tratament sau alte decizii de administrare a pacientului. Rezultatele negative trebuie combinate cu observații clinice, cu istoricul pacientului și informații epidemiologice.”

Având în vedere că noul coronavirus nu a fost izolat iar testele au fost făcute în baza unor virusuri mai vechi, deja existente în banca de date, Gen bank: MN908947.2, nu se poate demonstra acuratețea și veridicitatea testelor folosite în campaniile de testare sau pentru diagnostic. De asemenea, bazându-se pe statisticile generate de rezultatele pozitive la testare, în acest context, pandemia/epidemia nu mai este veridică.

Manualul oficial pe care CDC l-a transmis, pe 4 martie 2020, unităților medicale din toată lumea, pentru înregistrarea deceselor în perioada pandemiei de CDC poate fi accesat aici. Din acesta, cităm un pasaj important:

„Este important să subliniem că boala Coronavirus 2019 sau COVID-19 trebuie raportată pe certificatul de deces pentru toți decedații unde ar fi cauzat sau se PRESUPUNE că a cauzat sau a contribuit la moarte.”

Același document a fost preluat de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile și aplicat în toate unitățile sanitare din România. Poate fi descărcat de-aici. undefined

Directivele sunt clare: se preia pacientul bolnav de orice afecțiune preexistentă, se pune diagnostic preliminar, iar când acesta decedează, i se închide fișa pe deces de COVID-19. Se pune parafa, apoi se comunică în presă și celor care se ocupă de statistică.
În afară de aspectul mai sus menționat, există nenumărate mărturii și reclamații cu privire la faptul că familiilor îndoliate le-au fost oferite sume între 2000 și 8000 RON pentru a-și declara morții pe caz de COVID-19, cu toate că aceștia nu au fost niciodată infectați cu noul coronavirus sau testați.

În afara faptului că decesul de COVID-19 este decis în urma unor presupuneri, așa cum confirmă și documentul mai sus menționat, el nu poate fi constatat în urma unei autopsii ceea ce face cazurile de decese cu atât mai chestionabile. Mai exact, nu se face o autopsie, dar medicii decid că moartea s-a produs din cauza coronavirusului.
În acest moment, cazurile de coronavirus nu se autopsiază nici în spital și nici medico-legal. În legătură cu decesele care au loc la domiciliu se eliberează certificatul medical constatator al decesului de către medicul de familie. Deci nu ajung să fie ridicate sau autopsiate, iar după eliberarea certificatului medical constatator decedaţii sunt ridicaţi direct de către cei de la firmele funebre. Aceste persoane îi duc pe cei decedaţi la cimitir ori crematoriu au declarat pentru Mediafax surse din cadrul INML conform acestui articol.
Nu există nicio dovadă că persoanele au murit de coronavirus în afara certificatelor care sunt întocmite cu PRESUPUNEREA medicilor.

Printr-un document oficial, Guvernul a impus prefecților tăinuirea informațiilor cu privire la:
– numărul de teste COVID-19 efectuate
– numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor efectuate
– starea de sănătate a pacienţilor depistaţi pozitiv cu COVID-19, cu precizarea că că toate informaţiile sunt transmise doar de Grupul de Comunicare Strategică se arată în document.

undefined

Printr-un alt document oficial cascadat în toate unitățile sanitare din țară, doctorii sunt amenințați cu închisoarea în cazul în care manifestă transparență cu privire la situația reală a infecțiilor și deceselor de coronavirus sau starea pacienților.

undefined

Acestea sunt măsuri care, venind peste cele menționate mai sus, nu fac altceva decât să ridice și mai multe suspiciuni asupra statisticilor oficiale, informațiile vehiculate de Grupul de Comunicare Strategică, autorități și massmedia centrală.

Prin măsurile de siguranță impuse fără un fundament susținut de dovezi irevocabile, autoritățile au confiscat bolnavilor cronici accesul la servicii medicale sau l-au condiționat prin testarea de COVID-19 cu testele nesigure, menționate în punctele anterioare.
Nenumărați bolnavi au suferit complicații grave sau chiar au decedat din cauza acestei situații create de oficiali.
În timp ce spitalele au fost și încă sunt goale, bolnavii au fost refuzați de către cadrele medicale prin justificarea măsurilor de siguranță impuse de Guvern pe durata stării de urgență precum și pe durata stării de alertă.
Mai jos este documentul avizat de Ministrul Afacerilor Interne, Ion-Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și contrasemnat de Secretarul de Stat Raed Arafat prin care este restrâns sever și anti-constituțional dreptul la sănătate și, în cazul plătitorilor de asigurări, dreptul de proprietate asupra prestațiilor medicale la care sistemul sanitar este obligat.

Acest ordin a închis, practic, 90% din spitale, plus policlinici, cabinete medicale, clinici stomatologice, săli de fizioterapie și recuperare medicală etc. Tot ceea ce nu a fost “urgență medicală” nu a putut fi tratat, îngrijit, supus recuperării, analizat și evaluat. Dincolo de faptul că urgențele medicale au fost asociate COVID-19 sau au fost la latitudinea unor manageri de spitale, este evident ca au fost ținuți la distanță milioane de pacienți cronici sau cu probleme medicale acute.
Având în vedere lipsa dovezilor cu privire la veridicitatea pandemiei, aceste măsuri se pot încadra lesne în categoria GENOCID.

CCR a constatat că “forul legiuitor avea obligația de a supune decretul controlului parlamentar, iar prin hotărârea adoptată să sancționeze exercitarea ultra vires (în afara atribuțiilor- n.n.) a competențelor legale de către Președintele României, doar o atare hotărâre fiind susceptibilă de contestare la Curtea Constituțională, în baza art.146 lit.l) din Constituție”.
S-a dovedit că, absolut nicio măsură instituită în perioada stării de urgență nu este constituțională, încalcă flagrant drepturile omului, nu este concludentă în depistarea simptomelor asociate cu virusul COVID-19 și nu favorizează sănătatea sau protecția cetățenilor.

Prin acțiunile neconstituționale, abuzive și ilegale întreprinse de Președinte, Guvern și Parlament pe toată durata presupusei pandemii, oamenii au fost ținuți fără motiv în izolare sau în spital, lăsați să moară de foame și de sete sau din lipsa de medicamente. Accesul bolnavilor cronici la servicii medicale a fost suspendat, acest lucru soldându-se cu victime și decese.
Oamenii au fost amendați abuziv și agresați de forțele de ordine.
A fost subminată economia națională iar situația financiară a cetățenilor s-a degradat considerabil, ducând la un trai precar și la creșterea masivă a ratei de șomaj.
S-a încălcat dreptul la educație prin încetarea studiilor și închiderea unităților de învățământ.
Numeroase IMM-uri au ajuns falimentare sau în pragul falimentului iar oamenii și-au pierdut sursele de venit.
S-a încălcat dreptul la liberă circulație și libertatea religioasă prin interzicerea oamenilor de a participa la slujbe.
Frica propagată prin canalele oficiale de informare a generat daune psihice și morale, obligând cetățenii să trăiască permanent în teroare și sub falsa amenințare a virusului COVID-19.
S-a instaurat cenzura sub pretextul eliminării știrilor false, în condițiile în care adevăratele știri false au fost diseminate prin intermediul autorităților, a massmediei centrale și a canalelor oficiale de comunicare.
Pentru aceste acțiuni și consecințele lor, Președintele precum și membrii Guvernului și Parlamentului României, pot fi acuzați și judecați pentru Genocid.

OMS este o organizație finanțată de filantropi ale căror interese sunt impuse abuziv la nivel global. Nu suntem de-acord cu aplicarea unor măsuri dictate de o organizație îndoielnică ce are în spate interese financiare private și care a declarat stare de pandemie fără a avea un temei real.
OMS a primit deja un ”vot de neîncredere” din partea SUA, care și-a retras sprijinul financiar acordat acestei organizații și a încheiat recent orice colaborare.
Tanzania s-a retras la rândul ei, iar acum OMS este chestionată de către Australia și Germania pentru modul suspect în care a declarat și a gestionat presupusa pandemie de COVID-19.
Potrivit unei anchete recente publicate în “The Guardian”, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi guvernele unor ţări au modificat politici şi tratamente în cazul coronavirusului pe baza datelor eronate furnizate de o firmă de analize puţin cunoscută din SUA, situaţie care generează dubii şi asupra studiilor unor reviste prestigioase.
Investigația efectuată de cotidianul “The Guardian” relevă că firma de analizare a datelor medicale Surgisphere, cu sediul în SUA, printre angajaţii căreia figurează un scriitor de literatură ştiinţifico-fantastică şi un model pentru conţinut destinat adulţilor, a furnizat date pentru numeroase studii despre COVID-19, dar până acum nu a putut explica în mod adecvat sursele datelor ori metodologia, citează Mediafax.

.
Dacă vrei să iei legătura cu noi ne poți scrie pe mail la frontulcivicunit@gmail.com sau ne poți contacta prin formularul de contact de mai jos.
.
Facebook a devenit o rețea dictatorială care confiscă libertatea de exprimare și elimină orice material care contestă discursul oficial. După ce pagina FCU a fost închisă abuziv, ne-am mutat pe Telegram și te invităm să te alături comunității dând un click aici.

.

_______________

Sursa – https://frontulcivicunit.com/