Prin amabilitatea unei cititoare fidele a ActiveNews căreia îi mulțumim pentru contribuțiile sale cu totul deosebite cu care ne-a onorat în această perioadă destul de grea, vă putem oferi ultimul cuvânt al regretatului doctor evreu-american Vladimir „Zev” Zelenko de pe patul de spital, omagiat și de medicii români Geanina Hagima și Damian Baciu.

Așadar, vă prezentăm filmarea tradusă în limba română cu medicul evreu-american originar din Ucraina și transcrierea acesteia observând nivelul credinței sale pe care trebuie să-l avem și noi, creștinii, pentru a birui:

VIDEO: 

Dacă va trebui să părăsesc lumea, accept voia lui Dumnezeu dar îi încurajez și îi rog pe toți ceilalți să sporească eforturile, să se ridice și să reziste.

.

Vă salut. Sunt doctorul Zelenko și fac acest video de pe patul meu de spital. Vreau să vă dau un scurt mesaj la zi.

Foarte, foarte mulți oameni si-au exprimat dragostea și rugăciunile și sunt foarte recunoscător. Vă mulțumesc. Din nefericire, am făcut un RMN și o ecocardiografie transesofagiana (TTE) și s-a descoperit o tumoră în ventricolul meu drept. Este camera inferioară de pe partea dreaptă a inimii și pe deasupra tumorii se află un cheag de sânge. Nu sunt vești prea bune, nu sunt vești bune și tratamentul ar consta în subțierea sângelui, ceea ce și fac, în încercarea de a dizolva coagulul. Și apoi va trebui să vedem ce trebuie făcut cu acea tumoră. Ca să fiu sincer, dacă acel cheag se rupe, situația este un bilet spre lumea cealaltă. De asemenea sunt mai multe tumori în jurul lobului meu pulmonar inferior stâng, așa că sunt într-o situație precară.

Cu toate acestea, așa cum scrie regele David,„Că de voi și umbla în mijlocul morții, nu mă voi teme de rele, că Tu cu mine ești.” (Psalmul 22, 4)

Chiar simt lucrurile in acest fel si aceste cuvinte rezoneaza in sufletul meu, acum mai mult ca niciodata in viata mea.

Exista o invatatura din Talmud, care spune: „Chiar daca sabia sta la gatul tau, sa nu pierzi niciodata speranta”.

Asa ca sunt intr-o foarte buna stare de spirit si asa cum am spus de multe ori, va trebui sa-mi port trupul pe campul de batalie pentru ca hotararea mea de a ajuta umanitatea, pe cei vulnerabili, pe cei inocenti, pe cei decenti, este mai puternica decat aceasta teribila intunecime si ciuma care este peste noi.

Nu a fost niciodata mai puternica si daca va trebui sa parasesc lumea, accept voia Domnului dar ii incurajez si rog pe toti ceilalti sa sporeasca eforturile, sa se ridice si sa reziste, sa reziste in primul rand pe plan personal impotriva cedarii in fata fricii, apoi sa reziste public impotriva politicii tiraniei indreptate impotriva lor deoarece este evident ce se intampla acum.

Organizatia Mondiala a Sanatatii, care este stipendiata de sociopatul Gates, castiga din ce in ce mai multa putere asupra natiunilor suverane. Gates a trimis un mesaj, cred ca acum cinci-sase luni, conform caruia variola ar fi o mare amenintare, desi se presupune ca a fost eradicata in 1980 si se mai gasea in doar doua laboratoare de nivel patru BSL de maxima securitate din America si Rusia, care erau laboratoarele cu cea mai mare securitate. Si totusi, la cinci zile dupa ce sociopatul criminal Gates a rostit vorbele sale profetice, cateva fiole de variola au fost gasite intr-un refrigerator aflat in conditii de nesiguranta intr-un laborator Merck din Philadelphia.

Nu este o surpriza pentru mine acum ca auzim de variola maimutei. Anticipez o panica globala in legatura cu aceasta. Acesta va fi viitorul scenariu media global care va continua campania de infricosare, campania de carantinare, campania de purtare a mastilor, pentru a crea anxietate, a te izola de cei pe care ii iubesti, a te dezumaniza prin intermediul acestor scutece pe fata.

Aceasta este cartea lor de joc si vor continua sa trimita unul dupa altul planuri din agenda lor diabolica, pana cand noi vom face schimbarea interioara necesara pentru a scoate raul afara din noi.

Ar trebui, dupa parerea mea, sa denuntam inchinarea catre falsii „dumnezei”: „dumnezeul” tehnologiei, „dumnezeul” stiintei, „dumnezeul” guvernelor corupte, banii, puterea, faima, sa ne impacam cu Creatorul nostru si sa facem asta din nou in fiecare moment de timp.

Pe scurt, oamenii au ales acum de ce parte vor sa se plaseze: cei care vor venera masinatiunile umane si cei care se vor pleca in fata Creatorului.

Asadar, sa inceapa chemarea. Lumea are nevoie de o curatare si cand procesul se va finaliza, lumea va fi inundata de cunoasterea lui Dumnezeu, la fel cum apa umple marile. Pentru sociopati vin vremuri grele. Ei cred ca sunt „dumnezei”, ca ei conduc lumea si vor vedea.

Sa inceapa jocul si nu am nici o problema sa pier in batalie pentru ca este un ideal pentru care merita sa murim, pentru ca, altfel, copiii nostri nu vor mai avea unde sa respire in libertate!”

Citiți și RAPORT PRIVIND DECESELE CAUZATE DE VACCINURI. De DAVID JOHN SORENSEN & Dr. VLADIMIR ZELENKO MD. Traducere în limba română – Biblioteca ActiveNews (PDF)

_____________

Sursa – (MAXIMĂ ATENȚIE!!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST!)Ultimul cuvânt al doctorului Vladimir Zelenko de pe patul de moarte: Nu am nici o problemă să pier în bătalie pentru că este un ideal pentru care merită să murim, pentru că, altfel, copiii noștri nu vor mai avea unde să respire în libertate! VIDEO | ActiveNews

.

.

Mai multe articole pe tema DEPOPULĂRII, mai exact a EXTERMINĂRII POPULAȚIEI întregii lumi – la:

DEPOPULARE / EXTERMINAREA POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI

.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.