Într-un interviu acordat avocatei Diana Iovanovici Șoșoacă, reputatul Traian Ionescu, profesor doctor, academician și epidemiolog, fost expert al Organizației Mondiale a Sănătății, ne oferă o altă perspectivă asupra coordonării crizei Coronavirusului.

Modul în care guvernul a gestionat Pandemia cu Coronavirus a avut ca și consecințe crearea unui milion de șomeri, aducerea în faliment a sute de mii de societăți comerciale și încălcarea gravă a drepturilor omului.

Peste toate, un număr uriaș de români nu au mai avut acces la tratament medical pentru diverse alte boli cronice, consecința acestui mod de a gestiona lucrurile ducând la moartea gratuită a unora dintre aceștia și la agravarea bolii majorității lor.

Nu în ultimul rând, trebuie să subliniem lipsa de credibilitate a raportărilor făcute de autoritățile medicale cu privire la infecțiile cu Covid și morțile declarate din cauza noului Coronavirus.

În acest context, apare următoarea întrebare: Putea fi gestionată altfel criza Coronavirusului? Și dacă da, cum?

Diana Iovanovici Șoșoacă, autoarea interviului:Vă rog să urmăriți interviul luat de mine reputatului prof. Dr. Acad. Epidemiolog Traian Ionescu, dintr-o perspectivă științifică, medicală, cu întrebări adresate de medici si avocati. Un interviu care desființează măsurile luate de actuala guvernare! În același timp vă invit să descoperiți soluțiile oferite de academicianul Traian Ionescu.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

.

__________

Sursa – https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/08/15/un-roman-fost-expert-oms-acuza-pandemia-cu-coronavirus-din-perspectiva-prof-dr-acad-traian-ionescu-epidemiolog/?fbclid=IwAR2K9drPjqN6N5NjjZ0j8KinOmlMavqaoM7lds8JkzWYmKvX56P6EF3LPcU