”Virusul..??? Nu… Voi, în schimb… este OBLIGATORIU să dispăreți toți din funcțiile pe care le ocupați cu atâta nedemnitate și nevrednicie…. că tot vreți voi obligativitate… asta este chiar o OBLIGATIVITATE-OBLIGATORIRE și NECESARĂ!!! …
.
Ați jignit și distrus POPORUL ROMÂN și ROMÂNIA…ați TÂLHĂRIT TOATE BUNURILE NAȚIONALE, viețile și valorile noastre și ați săvârșit ÎNALTA TRĂDARE față de neam și țară…
.
Ceea ce spun, nu este o interpretare sau părere personală, este o expunere de fapte care v-au vădit prin tot ceea ce ați făcut și faceți din decembrie 1989 încoace …..
.
ROMÂNII NU SUNT EXTREMIȘTI, ROMÂNII SUNT LIBERI, ROMÂNII SUNT SUVERANI !!! ….. în schimb, VOI toți care vă închipuiți că sunteți stăpânii noștri, SUNTEȚI „NAZIȘTI” – metafora cea mai potrivită pentru a exprima faptele și atitudinea voastră !!!
.
Ați făcut din ROMÂNIA un lagăr de exterminare pe toate planurile existențiale!!! Iar asta o dovediți cu prisosință….
.
VOI NU SUNTEȚI STĂPÂNII VOȘTRI, deci ai noștri nici atât…. UNICUL STĂPÂN al ROMÂNILOR ESTE DUMNEZEU CEL VIU și ADEVĂRAT – BISERICA ORTODOXĂ ESTE mărturia vie a acestui fapt !!!
.
Nu ar fi existat nici un protest, dacă voi serveați neamul nostru românesc și țara cu integritate și bună credință. Altă soluție nu ați oferit românilor și cetățenilor români, datorită ignoranței și nimicniciei voastre ….
.
În toți anii ăștia un popor întreg v-a atenționat prin tot felul de demersuri legale, v-a spus și a strigat către voi că nu este bine ce faceți și că distrugeți tot….Pe măsură ce vi s-a spus, tot mai rău ați făcut….
.
TOT ce spun, spun în temeiul dispozițiilor imperative ale Constituției RomânieiLEGE FUNDAMENTALĂ pe care voi O SFIDAȚI !!!
.
LIBERTATEA și DREPTURILE fundamentale ale omului și implicit ale ROMÂNILOR, NU se comentează și NU se negociază… PUNCT….
.
SUNT SACRE, pentru că SUNT UN DAR și UN DAT DIVIN… NU un închipuit favor pe care credeți voi că îl acordați cuiva pentru că sunteți voi „băieți deștepți și buni”…. NU…..!!!
.
TOT ceea ce am spus și scris aici să vă intre bine în cap vouă și stăpânilor voștri!!!
.
Pe cale de consecință, prezenta postare, reprezintă notificarea și punerea voastră în întârziere, astfel încât să nu puteți spune că nu aveți cunoștință de situația învederată.
.
Semnează, Marina-Ioana Alexandru – mădular ortodox al Neamului nostru Românesc.”
_______________
Sursa – https://www.facebook.com/marinaioana.alexandru – articol publicat în 2 aprilie 2021
.

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.