Medicii indieni dau vina pe Gates pentru o epidemie devastatoare cauzată de o polio-tulpină dintr-un vaccin, care a paralizat 496.000 de copii între 2000 și 2017 [ download pdf ]. În 2017, guvernul indian a retras schema de vaccinare Gates, iar rata de paralizie polio a scăzut brusc.

Promițând eradicarea poliomielitei cu o finanțare de 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul Consiliului Consultativ Național al Indiei (NAB) și a introdus 50 de vaccinuri poliomielitice (de la doar 5 inițial) pentru fiecare copil care să fie efectuate până la vârsta de 5 ani.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu reticență că explozia globală de poliomielită este predominant cauzată de o tulpină de vaccin, ceea ce înseamnă că provine din programul de vaccinuri Gates.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile Gates. Până în 2018, ¾ de cazuri globale de poliomielită proveneau din vaccinurile Gates.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste de vaccinuri HPV experimentale, dezvoltate de GSK și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate.

Aproximativ 1.200 au avut efecte secundare severe, inclusiv tulburări autoimune și infertilitate.

Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis încălcări etice grave: presarea fetelor din satul vulnerabil, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzarea îngrijirii medicale a fetelor afectate.

Cazul se află acum la Curtea Supremă de Justiție a țării.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un proces pentru un vaccin GSK experimental împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte grave, inclusiv paralizie, convulsii și stări febrile la 1.048 din 5.049 copii.

În timpul campaniei Gates 2002 MenAfriVac în Africa Sub-Sahariană, agenții Gates au vaccinat cu forță mii de copii africani împotriva meningitei.

Între 50-500 de copii au dezvoltat paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates ca fiind nemiloase și imorale.

În 2010, Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru OMS care promite să reducă populația, parțial, prin noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că vaccinurile noi „ar putea reduce populația”.

În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene într-o campanie mincinoasă de vaccin „antitetanos”.

Laboratoarele independente au găsit formula de sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că dezvoltată vaccinuri pentru sterilitate de peste un deceniu.

Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et.Al.2017) a arătat că DTP-ul vaccinul popular al OMS ucide mai multe africane decât boala pe care pretinde că o poate preveni. Fetele vaccinate au suferit de 10 ori mai mare o rata de deces față de copii nevaccinați.

Pe lângă utilizarea filantropiei sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates finanțează companii farmaceutice private care fabrică vaccinuri și o rețea masivă de grupuri farmaceutice-paravan industriale care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, conduc monitorizare și operațiuni psihologice împotriva celor anti vaccin și folosește puterea și banii Gates pentru a reduce la tăcere pe dizidenți și a forța ca toți să se conformeze.

Referințe: ncbi.nlm.nih.gov ; Corelația dintre ratele de paralizie  acută non-polio cu frecvența polio-pulmonară în India [.pdf]

____________

Sursa – https://ortodox.info.ro/2020/05/03/vaccinare-bill-gates-lasa-496-000-de-copii-paralizati-in-india/

.

Alte articole pe tema vaccinării: http://romanortodox.info/subiect/noua-ordine-mondiala/vaccinuri/