Jurnalista Claudia Marcu de la Ziarul Național diagnostichează psihoza deceniului: segregarea pe criteriul vaccinării și învrăjbirea vaccinaților împotriva nevaccinaților. Astfel, a apărut dușmanul de clasă – „antivaccinistul” -, dar și noua propagandă de partid și de stat – vaccinul și doar vaccinul e „soluția”, iar cine cu crede asta face parte din problemă.

.

S-a însămânțat încet, dar sigur, ura. Vaccinații contra nevaccinaților. O ură furibundă, irațională, inexplicabilă. Văd tot mai mulți jurnaliști, unii chiar respectabili, care propagă această ură împotriva noastră, a nevaccinaților. Și chiar artiști cunoscuți sau alte persoane publice. Și ne fac proști, iresponsabili și criminali. Că doar de, numai elita societății a înțeles cât de bine face vaccinul și că fiecare secundă care trece cu atâția nevaccinați ucide.

.

Nu am îndemnat niciodată oamenii să nu se vaccineze. Cel puțin nu în mod public. Nu mi s-a părut deontologic să-mi folosesc în acest mod grotesc puterea de a influența și de a forma opinia oamenilor. Datoria mea, ca jurnalist, a fost și este să prezint lucrurile spuse de specialiști în domeniile lor, să scriu despre ”inexistența” efectelor adverse ale vaccinurilor în România și despre decesele-coincidență, despre ororile din spitale, atunci când mi-au fost semnalate, și să-i las pe oameni să judece singuri, să-și tragă propriile lor concluzii. Nu am hărțuit și nu am batjocorit niciun vaccinat, pentru că, până la urmă, e alegerea fiecăruia. Ce se întâmplă acum în spațiul public, de la rețelele de socializare, până la posturile de radio și Tv, în marea lor majoritate, întrece orice măsură. Tot mai mulți colegi de breaslă și persoane publice cu o anumită notorietate par, pur și simplu, posedați în dezlănțuirea lor plină de ură la adresa nevaccinaților. Și induc oribila idee că nevaccinații sunt niște inconștienți criminali. Și niște imbecili, inculți și nespălați. Niște nenorociți din cauza cărora mor oamenii în spitale. Niște lepre retardate care nu vor să pună capăt pandemiei, ca să trăiască și ei, vaccinații, liberi și totul să revină la normalitate. Oameni buni, scoateți-vă capetele alea luminate din nisip! Uitați-vă atent la ce se întâmplă în țările paravaccinate! Nu s-a normalizat nimic, în afara statelor care au decis normalitatea de la început sau puțin mai târziu, cu toată pandemia, de genul Suedia, Norvegia, Danemarca sau Marea Britanie.

.

Dușmanul antivaccinist

În momentul în care medicii, dar și somități din alte domenii au venit și au spus că nu are sens să se vaccineze pentru că au trecut prin boală, toți au fost puși la zid și numiți dușmani antivacciniști. Ce poate fi mai puternică decât imunitatea dobândită pe cale naturală? Dar aici a venit propaganda guvernamentală și a tot repetat mesajul că nu contează imunitatea naturală și că trebuie adăugat și vaccinul anti-Covid. Deși acest vaccin, o spun medicii, nu are nicio legătură cu imunitatea, nefiiind imunogen, astfel că te poți infecta și poți transmite Covidul. Au vorbit atât de tare și atât de mult despre asta încât foarte mulți care au trecut prin boală au dat iama la centrele de vaccinare. Cunosc cazul unui om care a făcut o formă destul de gravă de Covid și a reușit să se vindece. Când a început campania de vaccinare s-a zbătut să prindă un loc, printre primii, la injectare. A făcut și doza a doua, a făcut și doza a treia și acum vrea cu disperare să o facă și pe a patra. Că așa i-au spus autoritățile, că anticorpii cresc la număr odată numărul de doze de vaccin.

Vaccin și atât

În ultimele zile, mesajul transmis prin presa care nu mai este presă de ceva timp este că nu există tratament pentru Covid, că boala nu se vindecă și că singura soluție este vaccinarea. Cât de nemernic poți fi ca să afirmi așa ceva? Când sunt medici care nu și-au uitat jurământul și vindecă Covidul foarte simplu? Dar acum înțeleg la ce face referire mesajul. De ceva timp în spitale nu mai au medicamente și pacienții sunt lăsați să moară. Am tot mai multe semnale în acest sens. În terapie intensivă mai intră câte o asistentă din când în când să vadă dacă a mai murit cineva. Pacienților care ajung în formă mai gravă nu li se dă tocilizumab. Că nu există. Iar dacă rudele bolnavilor insistă, li se spune, de la spital, că medicamentul se găsește pe piața neagră și costă 1.500 de euro. Asta este realitatea din spitalele eroilor. Mai nou, au apărut din nou adevăratele eroine din spitale, asistentele medicale, unele dintre ele, cu conștiință, care le spun pacienților să nu ia pastila aceea, că o să le facă rău. Cineva mă întreba ”ce vor să facă cu noi?”. Ce se vede, i-am răspuns.

_____________

Sursa –   Claudia Marcu, Ziarul Național: Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților – RTnews

.

.
.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

 

.