Acest video demonstreaza implicarea masoneriei in toate domeniile si-n toate colturile lumii. Adeseori se acopera cu asa-zise actiuni de caritate, atribuindu-si un rol de salvator in zonele cele mai sarace sau napastuite din intreaga lume. Tot acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie. Prin momentele artistice se incearca transmiterea invataturilor de ,,iluminare” si nu lipsesc nici indemnurile la o buna convietuire a umanitatii prin unirea tuturor credintelor, demonstrand astfel sursa miscarii ecumeniste.

Se poate observa ca ceremonia este doar partea de suprafata a ceea ce inseamna masoneria. Partea intunecata de inchinare lui satan, nu este prezentata publicului.

Ca o concluzie, faptul ca ceremonia a fost facuta la modul ,,public”, semnifica ca indeplinirea planului lor de subjugare a umanitatii este la final, iar experimentul de manipulare a maselor a avut deja succes.

Citiți vă rog și:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM.

_____________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/11/30/video-francmasoneria-sarbatorind-300-de-ani-de-existenta-planul-de-subjugare-omenirii-aproape-indeplinit/