Criptovalutele au apărut dintr-o dorinţă de a utiliza altceva decât dolarul şi alte bancnote fără acoperire care dau chix. Ironia este că aceste criptomonede sunt vehiculul globaliştilor. Scopul este guvernarea mondială.

AUTOR: Jeremiah JOHNSON (pseudonimul unui pensionar Beretă Verde al Forţelor Armate Speciale ale SUA) via SHTFplan.com,.

Statele Unite (şi întreaga lume) folosesc biletele de bancă fără valoare ale rezervei federale care nu sunt acoperite de niciun bun economic real şi tangibil. Singura susţinere nu este nici măcar “întreaga lealitate şi credit al guvernului Statelor Unite”, deoarece guvernul este prea îndatorat pentru a mai avea vreo trecere. Încrederea a dispărut cu mult timp în urmă: încrederea noastră în demnitarii aleşi ca funcţionari publici. În schimb, aceştia beneficiază de pe urma muncii cetăţenilor, iar populaţia îi serveşte pe ei, în toate înţelesurile cuvântului.

Criptomoneda este o iluzie. Noul „joc cochilie” a fost creat pentru a înlocui o iluzie… valuta fără acoperire… cu o altă iluzie “bitcoin”-ul.

Rusia a anunţat săptămâna trecută multiple măsuri pentru a “gestiona” criptomoneda… pentru început lansând o criptorublă. Dacă citiţi documentaţia, guvernul rus depune diligenţe spre a o taxa şi norma, cu un impozit pe profit de 13%, la fel în cazul “criptorublelor” care apar dintr-odată de nicăieri.

Piaţa neagră nu va fi atât de afectată, întrucât se va plăti 13% pentru a închide ochiul faţă de miliardele de ruble ce sunt furate de mafia rusească şi de către oligarhie cot la cot. Şmecheria aici este ca guvernul să ia şi el o felie: pentru moment. Motivul pentru care se argumentează acţiunea “pe moment”, este că mai apoi vor schimba viteza, promulga legislaţie, şi în cele din urmă scoate în afara legii comerţul privat care nu este sancţionat sau aprobat de către guvern.

Un guvern nu se preocupă decât de propria sa perpetuare şi păstrarea puterii. Metoda cea mai de bază prin care face acest lucru este prin controlarea valutei unei ţări, reglementarea ei şi taxarea cetăţenilor. În SUA, multiple surse au transmis că JP MORGAN CHASE va adopta criptovaluta. Europa este deja departe pe drumul de stabilire a unui “euro-bitcoin”, iar China a implementat de curând câteva măsuri cu privire la aceasta.

Acesta este calmul de dinaintea furtunii: guvernele  studiază şi studiază populația pentru a găsi mijloacele de a prelua controlul asupra sa.

Mulţimile naive le mănâncă din palmă. Problema cu criptomoneda nu este doar faptul că nu este susţinută de nimic (treabă zadarnică dintru început), însă nu există confidenţialitate. Deloc. Dacă guvernele controlează şi monitorizează toate computerele şi mediile electronice, reiese că nu există confidenţialitate în ce priveşte moneda virtuală. Aceasta va însemna moartea banilor gheaţă şi implicit moartea oricărei intimităţi pentru cetăţeni.

Nu va exista ascunzătoare faţă de fisc. Toate conturile vor fi monitorizate: taxate pentru orice creştere şi dare de seamă pentru fiecare penny. Guvernul va şti ce muncă prestezi, pentru cât, şi câtă “criptomonedă” ai în conturi. Tot gunoiul electronic confuz şi nesusţinut. Cum ar fi o “pană” în urma căreia, din senin, soldul contului scade la zero? Această “defecţiune” poate oricând apărea.

Nu, politicienii şi oligarhii vor avea aur, argint proprietăţi imobiliare, drepturi de minerit, contracte şi proprietate asupra oricărei utilităţi şi funcţii municipale de care populaţia depinde. În cele din urmă criptodolarii vor fi daţi cu greu “în schimbul mâncării, îmbrăcăminţii şi pentru plata facturilor”, iar întreaga chestie este concepută pentru un singur lucru:

Păstrarea populaţiei la un nivel de subzistenţă şi înfometare în vreme ce aceia aflaţi la conducere deţin totul, inclusiv pe ei: conduşi de politicieni şi oligarhi, prostiţi de presă şi de amvoanele religioase şi ucişi de către braţele înarmate ale poliţiei şi armatei.

În 1910 a avut loc întâlnirea de pe Insula JEKYLL, Georgia, care a pregătit terenul pentru 1913. Atunci a fost stabilit cadrul pentru transferul puterii guvernului american asupra monedei naţionale către rezerva federală.

Adevărul asupra chestiunii este că, aşa cum amândoi ştim, un element financiar în centrele mai largi a deţinut Guvernul încă din zilele lui Andrew JACKSON.

-Scrisoarea lui Franklin D. ROOSEVELT către Casa Colonelului Edward MANDELL, fost consilier al preşedintelui Woodrow WILSON, 21 Noiembrie 1933.

Scopul este guvernarea mondială. Criptovalutele au apărut dintr-o dorinţă de a utiliza altceva decât dolarul şi alte bancnote fără acoperire care dau chix. Ironia este că aceste criptomonede sunt vehiculul globaliştilor.

Odată ce fiecare naţie îşi are criptomoneda instituită, ei le pot “alinia” şi efectiv aboli toate barierele şi amortizoarele economice… care se vor prăbuşi la fel cum migranţii ilegali din Europa şi SUA distrug barierele, limba, cultura şi societăţile. Întreaga chestiune este trâmbiţată drept un refugiu, însă nu este altceva decât o extensie a principiului ALINSKY “organizarea organizatului”. La momentul potrivit, guvernele se vor năpusti, vor norma şi taxa aceste criptomonede.

Odată ce numerarul este eliminat, activele tari precum aurul, argintul şi alte resurse vor fi uşor de controlat. De unde ai obţinut aurul? Cum l-ai obţinut, se află în registrele tale?

Puterea stă în chitanţă, bonul de plată indicând unde ai obţinut produsul şi cum ai făcut rost de el… totul bazat pe POS-uri (puncte de vânzare), monitorizarea electronică a fiecărei cheltuieli la catastif. Implementarea “cu succes” a criptomonedei va însemna că oamenii au fost complet prostiţi şi au cedat întreaga confidenţialitate în mâinile guvernului. Odată ce îi vor controla pe toţi economic, vor folosi acel control pentru a confisca alte aspecte ale vieţii cotidiene ce nu sunt reglementate. Vor şti cât câştigi, unde lucrezi şi cât capital disponibil ai.

Sau ceea ce crezi că este capital disponibil, pentru că, într-o clipită, vor face criptodolarii tăi să dispară şi nu vei avea niciun adăpost, aşa cum ei nu vor da nicio socoteală. Dacă politicienii fură bani acum, cât timp numerarul încă există, gândiţi-vă cât de mult vor putea fura când totul se va face electronic… când toţi bancherii şi oligarhii se află sub controlul lor / într-o relaţie simbiotic-parazitară şi când pot promulga orice lege poftesc. Criptomoneda este o escrocherie care în cele din urmă va duce la înrobirea finală a Statelor Unite.

NOTĂ OrtodoxINFO