Dr. Otto Heinrich Warburg – câștigătorul premiului Nobel în 1931:
Toate formele de cancer au două afecțiuni de bază: acidoză și hipoxie (lipsa oxigenului)
Țesuturile canceroase sunt acide, în timp ce țesuturile sănătoase sunt alcaline.
Îndepărtați dintr-o celulă de 35% din oxigenul său timp de 48 de ore și poate deveni canceros ”.
.
Scopul ascuns al impunerii purtării măștii este reducerea absorbției de oxigen pentru mari aciditatea în întreg corpul prin care se favorizează apariţia şi dezvoltarea cancerului care duce, cum ştim cu toții, la moartea timpurie. Enorm de mulţi oameni nu ştiu aceste aspecte şi cred în teza oficială încă că nu se ştie cauza cancerului şi nicidecum că s-ar putea vindeca. Dimpotrivă, cauza cancerului este cunoscută de mult, dar adevărul este ascuns publicului pentru a nu se opune măsurilor care ne ucid în masa în mod clandestin şi eficient.
.
Legea ce impune purtarea măştii este în realitate, în mod conspirat, legea care impune scurtarea vieții, moartea timpurile în masă.
.
Ansamblul măsurile de urgentare a uciderii în masă include și alte măsuri la fel de perfide şi perverse făcute în scopul binelui nostru precum vaccinarea, legea care impune iod şi compuşi de cianură în sare sau trecute sub tăcere utilizarea aditivilor cancerigeni şi de alte toxicităţi în alimente băuturi, cosmetice, compuşi de fluor, îndemn prin reclame sa adoptăm o alimentaţie autodistructivă şi multe altele mai subtile intre care de cea mai mare anvergura este cultura indusa de a ignora tezaurul de cunoştinţe si experiență strămoșească prin stimularea mandrei şi aroganţei individuale de la vârsta cea mai fragedă.
.
.
______________
.
.