de Brian Shilhavy

Editor, Sănătate Impact News

Zeci de mii, și poate acum chiar sute de mii de medici, asistente medicale, și mulți alți profesioniști din domeniul medical din întreaga lume sunt luați măsuri pentru a combate dezinformarea fiind propagate de către guvernele și mass-media controlate de guvern, care continuă să publice propagandă falsă cu privire la COVID.

Marea majoritate a profesioniștilor din domeniul medical din întreaga lume acum par să fie de acord că COVID „pandemie” și acțiunile guvernului încă în curs de implementare ca răspuns la COVID cauzează mult mai mult rău decât COVID în sine.

Aproape toți acești medici și profesioniști din domeniul medical acum par să fie de acord că COVID nu este mai rău decât un sezon tipic de gripă, și testul principal fiind folosit pentru a se presupune de testare pentru COVID, TESTUL PCR, nu este de încredere.

Întrebarea principală stânga, și, într-adevăr, probabil, întrebarea de la care răspunsul poate determina foarte bine soarta viitoare a planetei noastre, este va suficient de oameni în publicul larg opri crezând minciunile guvernul lor și mass-media corporative continuă să difuzeze, folosind birocratice „medici”, care sunt doar „medici” în nume și sunt în schimb politicieni care atârnă scrisori înainte și după numele lor (Dr. – MD) pentru a încerca și să le dea credibilitate , dar niciodată nu examinează de fapt, pacienții reali, nici practica medicina, și în loc să caute în altă parte pentru a afla adevărul, în special de la medicii reali și profesioniștii din domeniul medical care au toate acum dat seama că COVID este nimic în valoare de închiderea societății peste și punerea în aplicare a unei Noi Ordini Mondiale?

Acești medici și profesioniști din domeniul medical se luptă împotriva cenzurii și ridicolului din clasele conducătoare, din mass-media corporativă și din giganții Big Tech Social Media.

COVID este, în primul rând, un război de informare, și cu excepția cazului în care americanii pot învăța să opriți programele lor de știri prin cablu cu miliarde lor în finanțare, în principal de la Big Pharma, și să ia timp pentru cercetare a problemelor pentru ei înșiși, Globalists va dezlănțui vaccinurile lor și alte produse netestate în timp ce, de asemenea, provocând tulburări sociale în efortul lor de a pune în aplicare noua lor ordine mondială.

Declarația Marele Barrington

Dr. Martin Kulldorff – Profesor la Harvard Medical School, Dr. Sunetra Gupta – Profesor de Epidemiologie la Universitatea Oxford, Dr. Jayanta Bhattacharya – Profesor de Epidemiologie Stanford – Autori originali ai Declarației Great Barrington. Sursa imaginii.

La începutul acestei luni (octombrie 2020), trei dintre cei mai renumiți medici din lume, Dr. Martin Kulldorff, Profesor de La Harvard Medical School, Dr. Sunetra Gupta, Profesor de Epidemiologie de la Universitatea Oxford, și Dr. Jayanta Bhattacharya, Profesor de Epidemiologie Stanford, au scris Declarația Great Barrington.

De la publicarea sa, la momentul scrierii acestui articol, acesta a fost semnat de 29.202 medici, 10.576 de oameni de știință medicale și de sănătate publică, și 532.027 cetățeni în cauză.

Aici este Declarația:

Declarația Great Barrington – Ca epidemiologi boli infecțioase și oameni de știință de sănătate publică avem preocupări grave cu privire la efectele dăunătoare asupra sănătății fizice și mintale a politicilor predominante COVID-19, și să recomande o abordare pe care o numim Concentrat de protecție.

Venind atât din stânga, cât și din dreapta, și din întreaga lume, ne-am dedicat carierele pentru protejarea oamenilor. Politicile actuale de blocare produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung. Rezultatele (pentru a numi câteva) includ rate mai mici de vaccinare a copilăriei, agravarea rezultatelor bolilor cardiovasculare, mai puține screening-uri de cancer și deteriorarea sănătății mintale – care să conducă la o mortalitate în exces mai mare în anii următori, cu clasa muncitoare și membrii mai tineri ai societății care transportă cea mai grea povară. Să ții elevii departe de școală e o mare nedreptate.

Menținerea acestor măsuri până la disponibil un vaccin va provoca daune ireparabile, persoanele defavorizate fiind prejudiciate în mod disproporționat.

Din fericire, înțelegerea noastră a virusului este în creștere. Știm că vulnerabilitatea la moarte de la COVID-19 este de peste o mie de ori mai mare în bătrâni și infirmi decât tinerii. Într-adevăr, pentru copii, COVID-19 este mai puțin periculos decât multe alte daune, inclusiv gripa.

Pe măsură ce imunitatea se acumulează în populație, riscul de infecție pentru toți – inclusiv pentru cei vulnerabili – scade. Știm că toate populațiile vor ajunge în cele din urmă la imunitatea turmei – adică punctul în care rata de noi infecții este stabilă – și că acest lucru poate fi asistat de (dar nu depinde de) un vaccin. Prin urmare, scopul nostru ar trebui să fie minimizarea mortalității și a daunelor sociale până când vom ajunge la imunitatea turmei.

Abordarea cea mai plină de compasiune care echilibrează riscurile și beneficiile de a ajunge la imunitatea turma, este de a permite celor care sunt la risc minim de moarte să trăiască viața lor în mod normal, pentru a construi imunitate a virusului prin infecție naturală, în timp ce mai bine protejarea celor care sunt la cel mai mare risc. Noi numim asta Protecție Concentrată.

Adoptarea măsurilor de protecție a persoanelor vulnerabile ar trebui să fie obiectivul central al răspunsurilor în domeniul sănătății publice la COVID-19. Cu titlu de exemplu, casele de îngrijire medicală ar trebui să utilizeze personalul cu imunitate dobândită și să efectueze teste PCR frecvente ale altor membri ai personalului și ale tuturor vizitatorilor. Rotația personalului ar trebui redusă la minimum. Pensionarii care locuiesc la domiciliu ar trebui să aibă alimente și alte esențiale livrate la casa lor. Atunci când este posibil, ei ar trebui să îndeplinească membrii familiei în afara, mai degrabă decât în interiorul. O listă cuprinzătoare și detaliată a măsurilor, inclusiv abordările pentru gospodăriile cu generații multiple, poate fi pusă în aplicare și se încadrează în domeniul de aplicare și în capacitatea profesioniștilor din domeniul de sănătate publică.

Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața ca de obicei. Măsuri simple de igienă, ar fi spălarea mâinilor și șederea acasă atunci când este bolnav ar trebui să fie practicate de toată lumea pentru a reduce pragul de imunitate a turmei. Școlile și universitățile ar trebui să fie deschise pentru predarea în persoană. Activitățile extracurriculare, ar fi sportul, ar trebui reluate. Tinerii adulți cu risc scăzut ar trebui să lucreze în mod normal, mai degrabă decât de la domiciliu. Restaurantele și alte afaceri ar trebui să se deschidă. Artele, muzica, sportul și alte activități culturale ar trebui să fie reluate. Persoanele care sunt mai expuse riscului pot participa dacă doresc, în timp ce societatea în ansamblu se bucură de protecția conferită celor vulnerabili de către cei care și-au construit imunitatea turmei.

Doctori pentru Adevăr Dă în judecată Țările de Jos

Dr. Elke De Klerk, fondatorul Medicilor pentru Adevăr în Olanda, a apărut recent cu mai mulți alți medici din diferite națiuni pentru a anunța că au fost dat în judecată Țările de Jos pentru acțiunile lor legate de COVID care spun că a cauzat un mare rău.

Dr. Klerk a comentat:

Vreau să afirm că nu avem o pandemie medicală sau o epidemie. De asemenea, afirmăm că COVID-19 nu ar trebui să mai fie pe lista A pentru mai mult timp, pentru că acum știm că este un virus gripal normal.

De asemenea, începem un proces către statul olandez pentru a aduce acest lucru cu un grup mare de medici și un grup foarte mare de asistente medicale, de asemenea, pentru că avem contact cu 87.000 de asistente medicale care nu doresc vaccinul care este pregătit pentru noi.

Panica este cauzată de aceste teste PCR fals pozitive. 89 până la 94% din aceste teste PCR sunt fals pozitive. Ei nu testează pentru COVID-19.

Medicii trebuie să înceteze să se mai uite la aceste teste. Să ne întoarcem la clinici și la fapte.

Ascultați comentariile dr. Klerk:

Există mult mai multe dintre aceste „Medici pentru Adevăr” din întreaga lume.

Potrivit Dr. James Fetzer de la Principia Scientific International, există peste 500 de medici în Germania numit „Medici pentru informații”, care a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale recent și a declarat:

„Panica Corona este o piesă de teatru. E o escrocherie. O escrocherie. E timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei crime globale.”

Potrivit Dr. Fetzer:

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul cu privire la dezinformaremasive în mass-media mainstream. De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, precum cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și au apărut de fapt câteva milioane.

De ce acești 500+ medici spun că pandemia este o crimă globală? Ce știu ei, că noi nu știm?

planned pandemic protest berlin

Dr. Fetzer a mai declarat că în Spania, un grup de 600 de medici, de asemenea, numit „Medici pentru Adevăr”, a făcut o declarație similară ca medicii germani au făcut în timpul unei conferințe de presă.

El continuă să scrie:

Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.

În SUA, un documentar numit PLANDEMY, care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținută de peste 27.000 de medici!

De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun pandemie este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media mainstream?

Vă invit să vă uitați la următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii…

Citiți articolul complet aici.

Când vor americanii opri ascultarea Anthony Fauci și alte cariera politice „Medici”, care nu chiar trata pacienții?

Aici, în SUA, Medicii Frontline au expus comportamentul criminal al Anthony Fauci, un politician de carieră care poartă titlul de „Dr.” și eforturile sale de a discredita hidroxiclorochina, care sute de medici au mărturisit la vindecarea pacienților COVID în combinație cu zinc și un antibiotic. Mulți dintre acești medici raport o rată de vindecare de 100% de pacienți COVID folosind acest medicament aprobat de FDA și protocolul COVID.

Chiar și președintele Trump l-a îndepărtat pe Fauci din grupul său de lucru pentru coronavirus, dar încă îi acordă suficient timp de emisie în mass-media corporatistă.

Aflați mai multe despre crimele lui Anthony Fauci:

Dr. Fauci și istoria NIH în experimentarea pe copii adoptivi și utilizarea țesutului fetale avortate pentru a dezvolta un vaccin HIV

Scandal! Anthony Fauci a fost în masă uciderea oamenilor de zeci de ani! Prevenit sida pacienții de la primirea de salvare de salvare de droguri mai ieftin

2009 Porcine Gripă Înșelătorie: Murusous Anthony Fauci trădează public trust din nou

Medicii din SUA continua să expună criminal Anthony Fauci pentru reținerea de salvare a vieții HCQ pentru COVID

Mai mulți medici vorbesc despre cenzura și criminal în masă Anthony Fauci‘s false informații cu privire la Hidroxiclorochina

În prima linie, doctor Stella: „Ar trebui să las oamenii să moară pentru că mi-e frică de Anthony Fauci? Ar trebui să las oamenii să moară pentru că mi-e frică de OMS? Nu mi-e frică de niciunul dintre ei. Nu voi lăsa oamenii să moară.”

Eu nu exagerez atunci când am stat că Anthony Fauci ar trebui să fie arestat pe loc, judecat într-o instanță de drept de către un juriu de colegii săi, și dacă este găsit vinovat de crimă în masă, el ar trebui să fie condamnat la pedeapsa cu moartea.

Și totuși, acesta este omul pe care mass-media corporativă îl folosește în principal pentru a convinge publicul american să se supună tuturor mandatelor tiranice covid care ne-au distrus economia, au ucis milioane de oameni în întreaga lume, au rănit și terorizat majoritatea copiilor noștri pe viață forțându-i să poarte măști și să nu se adune în școli sau în alte locuri publice.

America se va trezi vreodată și va opri dispozitivele de control al minții din casele lor numite „televizoare”?

Va ajunge vreodată publicul american să realizeze că alegerile naționale pentru președintele Statelor Unite nu este nimic mai mult decât un spectacol de circ mass-media pentru a distrage atenția lor de la problemele reale cu care se confruntă națiunea noastră chiar acum, și că nici un candidat are soluții, sau chiar dacă au făcut-o, ei sunt neputincioși să le pună în aplicare, deoarece acestea sunt atât parte din hazna același numit „mlaștină?”

Joe Biden este un politician de carieră care nu a făcut nimic în cariera sa pentru a rezolva oricare dintre aceste probleme, și se pare acum că fiul său este expus ca fiind un pedofil cu, de asemenea, o istorie foarte corupt.

Președintele Trump, pe de altă parte, face parte din Wall Street Billiainders care conduc de fapt țara, și a făcut mai mult pentru a transfera bogăția Americii la prietenii săi din Big Pharma decât, probabil, toate administrațiile anterioare puse împreună. Vedea:

Este Trump cel mai pro-pharma președinte din istorie? QAnons continua să-și piardă credibilitatea

Politicienii Americii sunt o parte a problemei, nu soluția!

Singura speranță pentru America în acest moment, sunt americanii. Problemele cu care ne confruntăm sunt probleme morale, iar bătălia nu este între ideologii politice, ci bătălia eternă dintre bine și rău.

Dacă americanii doresc să-și salveze națiunea, trebuie salvați ei înșiși mai întâi, pentru că niciun sistem politic nu va funcționa fără o populație morală; o populație morală care începe să reziste răului!

Dacă doriți să aflați mai multe despre morale (nu politice) probleme avem nevoie pentru a aborda, apoi peste cap de la Created4Health.org, și începe cu aceste articole:

Demascarea cine este în spatele Plandemic și Rioting pentru a usher în Noua Ordine Mondială

Rădăcini satanice la medicina moderna – Marca fiarei?

Două planuri concurente pentru Noua Ordine Mondială: Este întoarcerea lui Isus Hristos iminentă?

Mitul de dreapta vs stânga, liberal vs conservator – Top 9 mituri crezut de ambele părți pentru a usher într-o nouă ordine mondială

Capitalismul vs Socialismul: Ce ne învață Isus?

Satana nu deține pe nimeni! Invitația de a se alătura Împărăția lui Dumnezeu este disponibil pentru toată lumea!

Creștinii americani vor ajuta Usher în Noua Ordine Mondială, sau rezista?

Comentariu la acest articol la HealthImpactNews.com.

 

Aveți probleme cu primirea buletinelor noastre informative? Vedea:

de a bate Cenzura pe Internet și de a crea propriul newsfeed

Suntem acum pe Minds.comMeWe, și Parler. Canale video la Bitchiute și Rumble.

În cazul în care site-ul nostru este confiscat și închis, găsiți-ne pe Minds.com, MeWe,și Parler,precum și Bithute și Rumble pentru instrucțiuni suplimentare despre unde să ne găsească.

Dacă utilizați browser-ul TOR Ceapa, aici sunt link-uri și URL-uri corespunzătoare pentru a utiliza în browser-ul TOR pentru a ne găsi pe Dark Web: Sănătate Impact News , Vaccin Impact, Medical KidnawCreated4HealthCoconutOil.com.

Demascarea cine este în spatele Plandemic și Rioting pentru a usher în Noua Ordine Mondială

Rădăcini satanice la medicina moderna – Marca fiarei?

Este judecata lui Dumnezeu pe cale să cadă pe America? Ce este „Semnul Bestiei”?

___________

Sursa – Doctors for Truth: Tens of Thousands Medical Professionals Suing and Calling for End to COVID Tyranny (medicalkidnap.com)

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.